• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید بلک بری Z30

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
سلام دوستان من قصد خرید این گوشی رو دارم اما نمیدنم چه معایب و نقاط ضعفی داره از دوستان خواهش دارم راهنمایی کنن و به یه جمع بندی کامل از دست پیدا کنیم با تشکر خودم که بدجوری خوشم اومده ازش گوشی خفنیه :D منتظره جواب های دوستان هستم

mk_mkh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان میخواستم یه تاپیک در همین راستا بزنم که دیدم هست
من میخوام بلک بری z30 بگیرم دوستانی که داشتن یه راهنمایی کنن ارزش خرید داره ؟ مزایا و معایبش رو بگن ممنون میشم....

mk_mkh

Registered User
لایک‌ها
0
کسی واقعا یعنی z30 نداشته بتونه منو راهنمایی کنه

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
من این تاپیک رو چند ماه پیش زدم دوستان ماشالله اینقدر استقبال کردن که مارو خجالت زده کردن نمیدونم چطوری از دوستان تشکر کنم ...

mk_mkh

Registered User
لایک‌ها
0
من این تاپیک رو چند ماه پیش زدم دوستان ماشالله اینقدر استقبال کردن که مارو خجالت زده کردن نمیدونم چطوری از دوستان تشکر کنم ...
نمیدونم واقعا چرا دوستان کم لطفی می کنن

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
وقتی نیست و یا به ندرت گیر میاد چی باید گفت؟

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
درسته اما خب کسی هم در موردش چیزی میدونه بگه بد نیست
ببین دوستم خوبم
اینجا همه ایرانیها نمیشناسند و سر نمیزنند.
توی شیراز که من هستم. تا حالا توی عمرم فقط یکی از دوستام هست که بلک بری داره. دیگه دست کسی ندیدم و در موردشم صحبت نشده جایی بشنوم.
کلا هم کمه و هم کسی در موردش بحثی نمیکنه
عادت بد دیگه ما ایرانیها هم این هست که برای ایراد گرفتم وقت و حوصله داریم و پست میزاریم و کلی با کاربران بحث میکنیم و اسپم توی تاپیک بقیه میدیم. ولی اگه تاپیک مثل شما ببینیم .اگر هم کمی بدونیم .زود میگذریم و میگیم بی خیالش..
تاپیک من رو ببینید متوجه منظورم میشید. میان میگن قیمت بالاست.!!!!!!!! ولی واقعا لزومی نداره که پست بدند.فقط میخوان استارتر رو خراب کنند.وگرنه اگه قیمت واقعا بالا بود زود صفحه رو میبستند و میرفتند یه جا دیگه دنبال ارزونتر :)

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
ببین دوستم خوبم
اینجا همه ایرانیها نمیشناسند و سر نمیزنند.
توی شیراز که من هستم. تا حالا توی عمرم فقط یکی از دوستام هست که بلک بری داره. دیگه دست کسی ندیدم و در موردشم صحبت نشده جایی بشنوم.
کلا هم کمه و هم کسی در موردش بحثی نمیکنه
عادت بد دیگه ما ایرانیها هم این هست که برای ایراد گرفتم وقت و حوصله داریم و پست میزاریم و کلی با کاربران بحث میکنیم و اسپم توی تاپیک بقیه میدیم. ولی اگه تاپیک مثل شما ببینیم .اگر هم کمی بدونیم .زود میگذریم و میگیم بی خیالش..
تاپیک من رو ببینید متوجه منظورم میشید. میان میگن قیمت بالاست.!!!!!!!! ولی واقعا لزومی نداره که پست بدند.فقط میخوان استارتر رو خراب کنند.وگرنه اگه قیمت واقعا بالا بود زود صفحه رو میبستند و میرفتند یه جا دیگه دنبال ارزونتر :)
thank u

بالا