• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید بهترین مودم وایرلس موجود در بازار با حداکثر قدرت آنتن دهی

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
سلام دوستان میخام یه مودم وایرلس آخر عاقبتی بخرم ... لطف میکنید بفرمایید چی بخرم

خودم چند وقتی با Tenda D302 N300 ADSL2+ دو آنتن کارکردم و خداییش راضی بودم باز نظر دوستان چی هست ... میخام چیزی باشه که بعدن برا کار با رسیور و تبلت و همه چی بشه روش حساب باز کرد و آنتن داشته باشه

ارادت

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام. به نظر من به بازار مراجعه كنيد و مودمهايي كه آنتن جداگانه هم بهشون وصل ميشه تهيه و واسش آنتن هم تهيه كنيد. برندهاي خوب LinkSYS و ZyXEL هستند. اما مابقي برندها مثل Asus و TP- Link و D-Link هم بدك نيستند.

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
من خودم خونه ترند نت دارم.تاصد متر اونورتر از خونه که میرم هنوز وصلم به وای فای خوونه.
دیروز واسه کسی تی- پی لینک w8960n گرفتم که ظاهرا چیپست کارافته توش قوی و از بهترین هاست.

peymayesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اگه توانایی مالی شو دارید، توصیه میکنم حتما مودم با وایرلس ac یا Gigabit WiFi بگیرید
چون تا چند وقت دیگه تمام تجهیزات به فناوری ac مجهز میشن و برای اینکه بتونید از حداکثر سرعت و توانایی اون استفاده کنید، باید مودم این قابلیت رو داشته باشه.

برندهای خوب هم تو بازار: cisco و linksys و asus و level-1 و tp-link هستن. d-link هم بد نیست، اما کارایی عالی و بی نقص نداره.

بالا