• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید تبلت ویندوزی

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
با سلام
قصد خرید یک تبلت ویندوزی دارم که از شما بزرگواران راهنمایی میخوام
دوست دارم ویندوز 8.1 پرو باشه
صفحه اش کیفیت خوبی داشته باشه و ترجیحا زیاد بزرگ نباشه و زیر 10 اینچ
حتما قلم هوشمند ساپورت کنه
رم حداقل 4 گیگ باشه
سی پی یو اتم باشه اشکال نداره
حافظه اش از 64 کمتر نباشه
ضخامت زیر 1 سانتی متر
وزن حداکثر 800 گرم بدون داک کیبورد
و داک کیبورد هم ساپورت کنه
استفاده برای کارهای اداری و روزمره و نه بازی و کارهای سنگین
منظورم از اینکه ساپورت کنه اینه که اگه در جعبه اش نیست باز بشه براش خریداری کرد مثل سرفیس که کیبورد مخصوصش جداگانه فروخته میشه
جی پی اس و سیم کارت اهمیت نداره ولی اگه داشت هم که بهتر مخصوصا سیم کارت بخوره واقعا عالی میشه(تنها ضعف سرفیس)
واقعیت اینه که تنها تبلت ویندوزی کامل سرفیس پرو 3 هست ولی وقتی فکرش رو میکنم که پولش برابر با لب تاب گیم هست و اینکه 12 اینچ واقعا سخته حمل و نقلش
برای خرید تبلت مشکل مالی ندارم ولی سرفیس به نظرم به صرفه نیست
پیشنهادات دوستان قیمتی حدود 2 تا 3 میلیون داشته باشه برام خوبه(منظورم بعد از تهیه قلم هوشمند و داک کیبورد نهایت 3 میلیون بشه)
ترجیحا مارک باشه و چینی نباشه
متشکرم

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
دوستان بزرگوار ما رو از راهنمایی هاشون محروم نکنن
مطما باشید اگه خودم میتونستم به تنهایی تصمیم بگیرم تاپیک باز نمیکردم
نظراتتون رو بگید لطفا

red sky

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مشخصات sony tap 11 رو ببین , از اون مدل هایی که cpu core i داره احتملا مناسبتون باشه ولی قیمتش حدود 4 و400 هست lمدل با سی پی یو پنتیوم هم داره 3100 اما کمی از اتم ضعیف تره . قلم . کیبرد داره - ولی 11.6 اینچ هست وزن 770-
acer iconia w700 هم هست-11.6 اینچ - رم 4 حافظه 64 داره ولی کارت اس دی نمی خورده - core i5 -قلم و کیبرد داره : 295× 191× 12 میلی متر - وزن: 950 گرم
خودم مدتی دنبال تبلت ویندوزی هستم ولی زیر 10 اینچ من با رم 4 سراغ ندارم - asus note8 قلم داره ولی خیلی باریک نیست وموفق باشید

hjanoosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام،
مي خوام برات بگردم ، اول بگو داك كيبورد منظورت اينه كه تبديل به لب تاپ بشه يعني كيبورد مخصوص خودشو داشته باشه و هيبريدي باشه يا اينكه بشه با هر كيبوردي (يو اس بي و وايرلس ...) باهاش كار كرد ؟

Last edited:

hjanoosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بعد از اون توقعات شما و ويژگي هايي كه گفتيد خيلي زياده مثلا فقط تو يه موردشون مگه چند تا تبلت ويندوزي برند داريم؟ حالا زير 10 اينچ باشه رمشم بالاي 4 و حافظه اش هم بالاي 64 !
اين ها رو بررسي كن برند زير 10 به كمك سايت: (91mobiles.com)
Dell Venue 8 Pro 64GB
Acer Iconia W4 64 GB
و اين ها - البته مي دوني كه لنوو چيني هست : (areamobile.de)
Toshiba Encore 2 WT8-B-102
Lenovo ThinkPad Tablet 8
Testwertung
Lenovo Miix 2
Acer Iconia W3
Testwertung
HP Slate 2

پيشنهاد بقيه ي سايت ها تكراري بود. خودت باز مي توني تو اين سايت ها سرچ كني...

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با سلام
قصد خرید یک تبلت ویندوزی دارم که از شما بزرگواران راهنمایی میخوام
دوست دارم ویندوز 8.1 پرو باشه
صفحه اش کیفیت خوبی داشته باشه و ترجیحا زیاد بزرگ نباشه و زیر 10 اینچ
حتما قلم هوشمند ساپورت کنه
رم حداقل 4 گیگ باشه
سی پی یو اتم باشه اشکال نداره
حافظه اش از 64 کمتر نباشه
ضخامت زیر 1 سانتی متر
وزن حداکثر 800 گرم بدون داک کیبورد
و داک کیبورد هم ساپورت کنه
استفاده برای کارهای اداری و روزمره و نه بازی و کارهای سنگین
منظورم از اینکه ساپورت کنه اینه که اگه در جعبه اش نیست باز بشه براش خریداری کرد مثل سرفیس که کیبورد مخصوصش جداگانه فروخته میشه
جی پی اس و سیم کارت اهمیت نداره ولی اگه داشت هم که بهتر مخصوصا سیم کارت بخوره واقعا عالی میشه(تنها ضعف سرفیس)
واقعیت اینه که تنها تبلت ویندوزی کامل سرفیس پرو 3 هست ولی وقتی فکرش رو میکنم که پولش برابر با لب تاب گیم هست و اینکه 12 اینچ واقعا سخته حمل و نقلش
برای خرید تبلت مشکل مالی ندارم ولی سرفیس به نظرم به صرفه نیست
پیشنهادات دوستان قیمتی حدود 2 تا 3 میلیون داشته باشه برام خوبه(منظورم بعد از تهیه قلم هوشمند و داک کیبورد نهایت 3 میلیون بشه)
ترجیحا مارک باشه و چینی نباشه
متشکرم
سلام عزيز. هر چي بررسي كردم ببينم يه تبلت از برند معتبر كه بعدا اذيت نشيد پيدا كنم در اين رنج قيمتي جز لنوو و چند تا قلم ديگه چيزي نديدم كه اكثرا پردازنده Atom دارن كه خيلي خيلي كنده. به نظر من كماكان بهترين انتخاب اينه:
http://www.digikala.com/Product/DKP...28GB/تبلت-مایکروسافت-سرفیس-پرو-2-128-گیگابایت

قيمتشم كه حدود قيمت پيشنهادي شماست. پردازنده هم كه Core i5 هستش و كلا سازندش خود Microsoft هستش كه سيستم عاملش رو ساخته. حيفه اينهمه حسن رو بخاطر چند مورد قابل اغماض كنار بذاريد.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
Dell Venue 8 pro هم گزینه خوبیه.
ضمن عرض خواهی فقط می خواستم عرض کنم که این تبلتی که معرفی کردید پردازندش Atom هست و سرعت شاید 1/30 یک پردازنده Core i5 باشه و هنگام کار کاملا سرعت پایین رو حس می کنید و گاها واسه کارهای حتی متوسط و نیمه سنگین هم اذیت میشید.

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
ضمن عرض خواهی فقط می خواستم عرض کنم که این تبلتی که معرفی کردید پردازندش Atom هست و سرعت شاید 1/30 یک پردازنده Core i5 باشه و هنگام کار کاملا سرعت پایین رو حس می کنید و گاها واسه کارهای حتی متوسط و نیمه سنگین هم اذیت میشید.
خواهش میکنم. من طبق درخواست استارتر پیشنهاد دادم. ضمن اینکه این تبلته ها. پی سی یا لپ تاپ که نیست. از تبلت هم کارای سنگین که نمیشه انتظار داشت کما اینکه از لپتاپ معمولی هم نمیشه انتظار داشت مثل پی سی کار کنه. هر کدوم کارایی خاص خودشو داره.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
خواهش میکنم. من طبق درخواست استارتر پیشنهاد دادم. ضمن اینکه این تبلته ها. پی سی یا لپ تاپ که نیست. از تبلت هم کارای سنگین که نمیشه انتظار داشت کما اینکه از لپتاپ معمولی هم نمیشه انتظار داشت مثل پی سی کار کنه. هر کدوم کارایی خاص خودشو داره.
آخه مساله اينجاست كه Surface PRo 2 تب لتي هستش كه از يه PC مبتني بر Windows 8 چيزي كم نداره. پردازندش Core i5 و رمش هم 4 گيگه. دقيقا مثل يه لپ تاپ نسبتا خوب عملا مي كنه. فقط يكم وزنش زياده كه شايد واسه برخي آيتم مهمي باشه. پردازنده تب لت دل كه فرموديد Intel Atom Z3740D, Quad-Core و پردازنده Surface Pro 2 مدلش Intel Core i5 4200U Dual Core هست. اينم لينك كارآيي تمام پردازنده هاي موبايل:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

رتبه پردازنده اتم 454 و رتبه اون يكي 153 هستش و اگر آيتم به آيتم هم بررسي كنيم اختلاف خيلي خيلي زياده.
شايد قيمت به نسبت كارآيي Surface رو ارجح تر كنه. اما چون وزنش 3 برابر تبلت دل معرفي شده هست ، ممكنه بسته به نوع كاربري بعضيها دل رو ترجيح بدن. اينم لينك فارسي مشخصات:
http://www.digikala.com/Compare/DKP-24173/DKP-36848
اما واقعا Surface 2 چيزي از يه PC متوسط كم نداره و تقريبا جز بازي(هيچ تبلت مبتني بر ويندوز به دليل حجيم بودن كارتهاي گرافيك حرفه اي و عدم امكان تعبيه در تبلت قابليت اجراي بازيهاي سنگين رو نداره) هر كاري بگيم ازش برمياد. اما اتم خيلي محدوده.

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
آخه مساله اينجاست كه Surface PRo 2 تب لتي هستش كه از يه PC مبتني بر Windows 8 چيزي كم نداره. پردازندش Core i5 و رمش هم 4 گيگه. دقيقا مثل يه لپ تاپ نسبتا خوب عملا مي كنه. فقط يكم وزنش زياده كه شايد واسه برخي آيتم مهمي باشه. پردازنده تب لت دل كه فرموديد Intel Atom Z3740D, Quad-Core و پردازنده Surface Pro 2 مدلش Intel Core i5 4200U Dual Core هست. اينم لينك كارآيي تمام پردازنده هاي موبايل:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

رتبه پردازنده اتم 454 و رتبه اون يكي 153 هستش و اگر آيتم به آيتم هم بررسي كنيم اختلاف خيلي خيلي زياده.
شايد قيمت به نسبت كارآيي Surface رو ارجح تر كنه. اما چون وزنش 3 برابر تبلت دل معرفي شده هست ، ممكنه بسته به نوع كاربري بعضيها دل رو ترجيح بدن. اينم لينك فارسي مشخصات:
http://www.digikala.com/Compare/DKP-24173/DKP-36848
اما واقعا Surface 2 چيزي از يه PC متوسط كم نداره و تقريبا جز بازي(هيچ تبلت مبتني بر ويندوز به دليل حجيم بودن كارتهاي گرافيك حرفه اي و عدم امكان تعبيه در تبلت قابليت اجراي بازيهاي سنگين رو نداره) هر كاري بگيم ازش برمياد. اما اتم خيلي محدوده.
بله متوجه شدم حرفتونو همون ابتدا. ولی خوب قرار نیست ۳ میلیون یا بیشتر هزینه کنیم. اگر مسأله مالیش مهم نبود قطعا سورفیس گزینه اول خواهد بود.

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
مشخصات sony tap 11 رو ببین , از اون مدل هایی که cpu core i داره احتملا مناسبتون باشه ولی قیمتش حدود 4 و400 هست lمدل با سی پی یو پنتیوم هم داره 3100 اما کمی از اتم ضعیف تره . قلم . کیبرد داره - ولی 11.6 اینچ هست وزن 770-
acer iconia w700 هم هست-11.6 اینچ - رم 4 حافظه 64 داره ولی کارت اس دی نمی خورده - core i5 -قلم و کیبرد داره : 295× 191× 12 میلی متر - وزن: 950 گرم
خودم مدتی دنبال تبلت ویندوزی هستم ولی زیر 10 اینچ من با رم 4 سراغ ندارم - asus note8 قلم داره ولی خیلی باریک نیست وموفق باشید
ممنون از توضیحات و پیشنهادات شما
از نظر بنده رم زیر 4 گیگ اصلا مناسب ویندوز 8 نیست و متاسفانه اکثر مدل های تولیدی همین نقطه ضعف رو دارن
از طرفی وقنی میریم سراغ مدل هایی که قیمت نزدیک به 4 میلیون دارن هیچی سرفیس نمیشه
پس یه جورایی خرید اونها توجیه نداره
از طرفی جز سرفیس 3 هیچ کدوم واقعا تبلت نیستن نه از نظر وزن و نه از نظر ضخامت
بیشتر اولترا بوک هستن پس بهتره به جای خرید سرفیس پرو 1 یا 2 یک اولترا بوک صفحه لمسی خریداری بشه که بسیار ارزون تره
ولی پیشنهاد ایسری که دادین جای تامل داره ممنون

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
سلام،
مي خوام برات بگردم ، اول بگو داك كيبورد منظورت اينه كه تبديل به لب تاپ بشه يعني كيبورد مخصوص خودشو داشته باشه و هيبريدي باشه يا اينكه بشه با هر كيبوردي (يو اس بي و وايرلس ...) باهاش كار كرد ؟
بله منظورم کیبورد به صورت هيبريدي باشه و اگه درون جعبه اش نباشه هم بشه جداگانه براش تهیه کرد
ممنون

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
بعد از اون توقعات شما و ويژگي هايي كه گفتيد خيلي زياده مثلا فقط تو يه موردشون مگه چند تا تبلت ويندوزي برند داريم؟ حالا زير 10 اينچ باشه رمشم بالاي 4 و حافظه اش هم بالاي 64 !
اين ها رو بررسي كن برند زير 10 به كمك سايت: (91mobiles.com)
Dell Venue 8 Pro 64GB
Acer Iconia W4 64 GB
و اين ها - البته مي دوني كه لنوو چيني هست : (areamobile.de)
Toshiba Encore 2 WT8-B-102
Lenovo ThinkPad Tablet 8
Testwertung
Lenovo Miix 2
Acer Iconia W3
Testwertung
HP Slate 2

پيشنهاد بقيه ي سايت ها تكراري بود. خودت باز مي توني تو اين سايت ها سرچ كني...
ممنون که انقدر بخاطر من به زحمت افتادین
ولی در اینها اصلا رم 4 گیگ ندیدم!!!

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
اين سه تا هم برندهاي معتبر چين زير 10 : (به كمك chinistore.com)
Pipo W2 Tablet pc
Cube iWork8 U80GT
Cube iWork8 U80GT

pipo , cube مارك هاي معتبر چيني هستند . حتي من خودم مي خوام به زودي pipo w3 بگيرم...
يا علي
جناب شما خودت از این تبلت های چینی خریداری کردین؟
البته اینها هم باز رم 2 گیگ دارن متاسفانه

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
ضمن تشکر از پیشنهاد شما عرض کنم که گیر بنده سر رم 2 گیگ این دستگاه هاست که بدون شک پاسخ گوی نیاز ویندوز 8 نخواهد بود

shirookami999

Registered User
لایک‌ها
21
من acer switch 10 دارم ، 2 گیگ رم داره ولی برای انجام بازیهای ریز ویندوزی ، نت گردی ، فیلم ، افیس هیچ مشکلی ندارم ، قیمتش هم خیلی مناسب هست یه موس بلوتوس هم بگیری مثل لب تاپ کار میکنه برای آدم ، ولی برنامه های سبک رو خوب اجرا میکنه ، خودت باید ببینی بیشتر برای چه کاری میخوای بخری ؟
یکی از خوبیاش اینه که کیبرد مگنتی داره خیلی راحت بین لپ تاپ و تبلت سوییچ میشه ، سبک هم هست تو هر حالتی باشه هم میشه باهاش کار کرد ، الان خودم خابیده دارم تایپ میکنم خیلی هم راحتم :)
تنها بدیش اینه که قلم نداره ، که اکثر اندروید ها هم ندارن ولی خودم شاید بفروشم نوت بخرم، چمن همسایه همیشه بنظر سبز تر میاد :) .

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
من acer switch 10 دارم ، 2 گیگ رم داره ولی برای انجام بازیهای ریز ویندوزی ، نت گردی ، فیلم ، افیس هیچ مشکلی ندارم ، قیمتش هم خیلی مناسب هست یه موس بلوتوس هم بگیری مثل لب تاپ کار میکنه برای آدم ، ولی برنامه های سبک رو خوب اجرا میکنه ، خودت باید ببینی بیشتر برای چه کاری میخوای بخری ؟
یکی از خوبیاش اینه که کیبرد مگنتی داره خیلی راحت بین لپ تاپ و تبلت سوییچ میشه ، سبک هم هست تو هر حالتی باشه هم میشه باهاش کار کرد ، الان خودم خابیده دارم تایپ میکنم خیلی هم راحتم :)
تنها بدیش اینه که قلم نداره ، که اکثر اندروید ها هم ندارن ولی خودم شاید بفروشم نوت بخرم، چمن همسایه همیشه بنظر سبز تر میاد :) .

دوست گرامی حقیقتش من یک سال تجربه استفاده از اندروید داشتم و چون به درد هیچ کاری جز نت گردی نمیخورد فروختمش
بعد از اون دیگه نمیخوام هزینه ای کنم که بعدا دوباره پشیمون بشم
همه میدونن برای ویندوز 8.1 حداقل به 4 گیگ رم نیاز هست و 2 گیگ به قول شما فقط برای گشت و گذار در اینترنت و بازی های سبک کافیه که این کار رو اندروید بهتر انجام میده پس حالا که قراره ویندوز باشه باید توانایی اجرای برنامه هایی رو داشته باشه که تبلت های اندروید نمیتونن مثل اتوکد یا فوتوشاپ
اونم نه اینکه فقط روی صفحه بیاد و سرعت نداشته باشه که کار کنه باید راحت و روان اجرا بشه
البته این نظر منه

shirookami999

Registered User
لایک‌ها
21
دوست گرامی حقیقتش من یک سال تجربه استفاده از اندروید داشتم و چون به درد هیچ کاری جز نت گردی نمیخورد فروختمش
بعد از اون دیگه نمیخوام هزینه ای کنم که بعدا دوباره پشیمون بشم
همه میدونن برای ویندوز 8.1 حداقل به 4 گیگ رم نیاز هست و 2 گیگ به قول شما فقط برای گشت و گذار در اینترنت و بازی های سبک کافیه که این کار رو اندروید بهتر انجام میده پس حالا که قراره ویندوز باشه باید توانایی اجرای برنامه هایی رو داشته باشه که تبلت های اندروید نمیتونن مثل اتوکد یا فوتوشاپ
اونم نه اینکه فقط روی صفحه بیاد و سرعت نداشته باشه که کار کنه باید راحت و روان اجرا بشه
البته این نظر منه
درست میگید برای چنین فعالیت هایی اتم و ۲ گیگ رم کافی نیستش

بالا