-farzin-
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 49
- لایکها
- 3
من قصد خرید
Samsung Galaxy Note Pro 12.2 3G - 32GB
یا
Samsung Galaxy Tab S 10.5 LTE SM-T805 - 16GB
رو دارم ، چند تا سئوال داشتم !
1 _ این دو مدل در مورد قابلیت DLNA و A GPS و OTG در سایت های مختلف مشخصات مختلفی رو عنوان کردند ! من نمیدونم که هر دو مدل مطمئنا در مورد این مشخصات یکسان هستند یا نه ؟ و این قابلیت ها رو دارند ؟
2 _ و اینکه کدام مدل بیشتر شارژ نگه میداره ؟
3 _ و کدام مدل کمتر داغ میکنه ؟
4 _ Samsung Galaxy Tab S 10.5 فکر کنم باتری قابل تعویض داره ؟ ولی Samsung Galaxy Note Pro 12.2 باتری به راحتی تعویض نمیشه ؟
5 _ و اینکه در مدل این دستگاه ها مدل های متفاوتی مثل : SM-T805 یا SM-T800 یا SM-T807 P و .... وجود داره !
موقع خرید باید به این مورد توجه کنم ؟ و در کیفیت ساخت و امکانات تاثیر داره ؟
6 _ بعدش Samsung Galaxy Tab S دو مدل پردازنده داره ! و میگند پردازنده:Qualcomm Snapdragon 800 Quad-core, Krait 400 از پردازنده ی Exynos 5 Octa 5420 Quad-core, Cortex-A15 & Quad-core, Cortex-A7 بهتره ؟ درسته ؟
7 _ Samsung Galaxy Note Pro 12.2 هم دو نوع پردازنده داره ؟
8 _ موقع خرید از کجا مطمئن شم که دستگاه کار کرده نیست و همون مدل درخواستی با پردازنده مورد نظر هستش ؟
9 _ بهترین گارانتی برای تبلت سامسونگ چی هست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ؟
Samsung Galaxy Note Pro 12.2 3G - 32GB
یا
Samsung Galaxy Tab S 10.5 LTE SM-T805 - 16GB
رو دارم ، چند تا سئوال داشتم !
1 _ این دو مدل در مورد قابلیت DLNA و A GPS و OTG در سایت های مختلف مشخصات مختلفی رو عنوان کردند ! من نمیدونم که هر دو مدل مطمئنا در مورد این مشخصات یکسان هستند یا نه ؟ و این قابلیت ها رو دارند ؟
2 _ و اینکه کدام مدل بیشتر شارژ نگه میداره ؟
3 _ و کدام مدل کمتر داغ میکنه ؟
4 _ Samsung Galaxy Tab S 10.5 فکر کنم باتری قابل تعویض داره ؟ ولی Samsung Galaxy Note Pro 12.2 باتری به راحتی تعویض نمیشه ؟
5 _ و اینکه در مدل این دستگاه ها مدل های متفاوتی مثل : SM-T805 یا SM-T800 یا SM-T807 P و .... وجود داره !
موقع خرید باید به این مورد توجه کنم ؟ و در کیفیت ساخت و امکانات تاثیر داره ؟
6 _ بعدش Samsung Galaxy Tab S دو مدل پردازنده داره ! و میگند پردازنده:Qualcomm Snapdragon 800 Quad-core, Krait 400 از پردازنده ی Exynos 5 Octa 5420 Quad-core, Cortex-A15 & Quad-core, Cortex-A7 بهتره ؟ درسته ؟
7 _ Samsung Galaxy Note Pro 12.2 هم دو نوع پردازنده داره ؟
8 _ موقع خرید از کجا مطمئن شم که دستگاه کار کرده نیست و همون مدل درخواستی با پردازنده مورد نظر هستش ؟
9 _ بهترین گارانتی برای تبلت سامسونگ چی هست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ؟