• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید دوربین DSLR با بدون آینه.

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
سلام
من قبلا SONY HX200V داشتم. دوربین خوبی بود اما بدلیل نیاز مالی فروختمش.
اما اشکالاتی که اذیتم می کرد:
قرمز اشباع شده و همینطور فوکوس اتوماتیک خنگش واقعا اذیت کننده بود.
من برای موارد زیر استفاده می کردم:
1. عکاسی چهره: فوکوس خنگش اذیت می کرد. خصوصا وقتی توی یه جایی بودی که باید سریع عکس بگیری و شکار لحظه کنی!
2. حیوانات وحشی: اینم فوکوسش اذیت می کرد! می خواستم از یه پرنده سیاه عکس بگیرم با فوکوس اتومات نشد. گذاشتم دستی پرنده پرید!
3. آسمان شب: توی این مورد نمی گم عالی اما خوب بودش.
حالا من برای همین موارد می خوامش. چند وقت پیش دستم یک دوربین بدون آینه سامسونگ رسید. فوکوس فوقالعاده سریع و عالیی داشت اما عکاسی در سرعت شاتر پایین و ایزو های بالا افتضاح بود!
توی نت هم گشتم. موندم چی بگیرم. موارد استفاده ام هم که بالا گفتم. هموناست. اگر ماکرو هم اضافه کنید البته.
چیزایی که خودم پیدا کردم:
canon eos 650D
Sony Nex-5r

بودجه : 2000000 تومان

یه سوال دیگه که دارم:
مزیت های بدون آینه نسبت به DSLR ها چیه؟
سپاس

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دوست عزيز من اچ ايكس 200 داشتم خودم منم فروختمش به همين دلايل شما
نكست 5 هم يكي از دوستان داشته و من تستش كردم اگه نكست 5 بگيري براي زوم اينا بايد يه لنز درست و حسابي هم بگيري فوكوس دستيش فوق العاده بود هموني كه توي اچ ايكس 200 نبود
با كنون كار نكردم از من اينقدر :دي

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
دوست عزيز من اچ ايكس 200 داشتم خودم منم فروختمش به همين دلايل شما
نكست 5 هم يكي از دوستان داشته و من تستش كردم اگه نكست 5 بگيري براي زوم اينا بايد يه لنز درست و حسابي هم بگيري فوكوس دستيش فوق العاده بود هموني كه توي اچ ايكس 200 نبود
با كنون كار نكردم از من اينقدر :دي

منون دوست عزیز.
برای زووم دیگه اونقدرا حساس نیستم.
البته حتما بعدا به یک لنز با زووم خوب فکر خواهم کرد. اما اول باید یک دوربین خوب بخرم!

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
منون دوست عزیز.
برای زووم دیگه اونقدرا حساس نیستم.
البته حتما بعدا به یک لنز با زووم خوب فکر خواهم کرد. اما اول باید یک دوربین خوب بخرم!
عزيز من نيكون 5100 دي رو برات معرفي ميكنم كه به نظر من بهتر از اين دوتا هستش

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
داداش کنون بگیر من گرفتم راضی هستم 350d این فرشاد ولش کن

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
عزيز من نيكون 5100 دي رو برات معرفي ميكنم كه به نظر من بهتر از اين دوتا هستش

تا جایی که میدونم این دوربین موتور فکوس نداره ها...
باید لنز دارای موتور فکوس باشه!

البته فکر کنم:rolleyes:

در مورد DSLR و دوربین های بدون آینه هم بصورت کلی اینا:
بدون آینه ها خیلی جمع و جور هستند و کوچیک و سبک و ...
در مقابل DSLR ها با استفاده از اینه و ویزور روی دوربین، یک تصویر بدون دستکاری رو بهت نشون میدن، یعنی دقیقا چیزی که دوربین میبینه رو، شما هم میتونی ببینی!
ولی در دوربین های بدون آینه این تصویر بصورت دیجیتال نمایش داده میشه و ممکنه تغیراتی در نور و رنگ و ... بوجود بیاد!
حتی وقتی دوربین باطری نداره، میتونی از این قسمت استفاده کنی!

در مورد زیاد بودن، رنگ قرمز، یا رنگ های دیگه:
شما باید وایت بالانس رو دستی ست کنید! یعنی فکر نمیکنم دوربین های 10 میلیونی هم بتونن بصورت اتوماتیک وایت بالنس رو ست کنند.
دلیلش هم ساده هست، فرض کنید از یک نفر میخواهید عکس بگیرید، و این فرد لباس سرتاسر آبی پوشیده!!
دوربین میبینه رنگ آبی خیلی زیاده، و با اضافه کردم رنگ های دیگه تلاش میکنه بالانسش کنه! و همین باعث میشه تعادل رنگ به هم بخوره!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
واقعا این پی تی جدیدا چقدر علم و داشن توش موج میزنه! همه راهنمایی ها تریپ بازاریا شده! تریپ داداش اینو بخر فول جواب داده و حرفه ایه!:lol:

برادر شما هر دوربینی بخری که RAW عکس بندازه هیو رنگ و سچوریشن و کنتراستش رو میتونی دستی تنطیم کنی و یا بعدا تغییر بدی! پس پس رنگ کلا منتفیه! اگر فوکوس خیلی سریع مد نظرته باید دوربین PD باشه! دوربینای CD اصلا بدرد کار شما نمیخوره! اسمان شب هم من نفهمیدم منظورت چیه!
در ضمن شما با کدوم متر و معیار دوربین میرورلس سامسونگ که یکی از بهترین دوربینها تو استپ های لرزشگیر و نویز کم تو ایزو بالا برات اوکی نبوده؟ میرورلسی وجود نداره به نسبت SLR هم رده اش تو میزان نویز و عملکرد تو نور کم بدتر باشه چون ذاتا اینه نداره یه مقدار زیادی از نور هدر نمیره!

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
داداش کنون بگیر من گرفتم راضی هستم 350d این فرشاد ولش کن
بهله! عجب دلیلی!
تا جایی که میدونم این دوربین موتور فکوس نداره ها...
باید لنز دارای موتور فکوس باشه!

البته فکر کنم:rolleyes:

در مورد DSLR و دوربین های بدون آینه هم بصورت کلی اینا:
بدون آینه ها خیلی جمع و جور هستند و کوچیک و سبک و ...
در مقابل DSLR ها با استفاده از اینه و ویزور روی دوربین، یک تصویر بدون دستکاری رو بهت نشون میدن، یعنی دقیقا چیزی که دوربین میبینه رو، شما هم میتونی ببینی!
ولی در دوربین های بدون آینه این تصویر بصورت دیجیتال نمایش داده میشه و ممکنه تغیراتی در نور و رنگ و ... بوجود بیاد!
حتی وقتی دوربین باطری نداره، میتونی از این قسمت استفاده کنی!

در مورد زیاد بودن، رنگ قرمز، یا رنگ های دیگه:
شما باید وایت بالانس رو دستی ست کنید! یعنی فکر نمیکنم دوربین های 10 میلیونی هم بتونن بصورت اتوماتیک وایت بالنس رو ست کنند.
دلیلش هم ساده هست، فرض کنید از یک نفر میخواهید عکس بگیرید، و این فرد لباس سرتاسر آبی پوشیده!!
دوربین میبینه رنگ آبی خیلی زیاده، و با اضافه کردم رنگ های دیگه تلاش میکنه بالانسش کنه! و همین باعث میشه تعادل رنگ به هم بخوره!
نه. اون اصلا اشباع می کرد. مثلا از فرش عکس می گرفتم رنگ قرمزش بدجور می خورد توی ذوق آدمی!
واقعا این پی تی جدیدا چقدر علم و داشن توش موج میزنه! همه راهنمایی ها تریپ بازاریا شده! تریپ داداش اینو بخر فول جواب داده و حرفه ایه!:lol:

برادر شما هر دوربینی بخری که RAW عکس بندازه هیو رنگ و سچوریشن و کنتراستش رو میتونی دستی تنطیم کنی و یا بعدا تغییر بدی! پس پس رنگ کلا منتفیه! اگر فوکوس خیلی سریع مد نظرته باید دوربین PD باشه! دوربینای CD اصلا بدرد کار شما نمیخوره! اسمان شب هم من نفهمیدم منظورت چیه!
در ضمن شما با کدوم متر و معیار دوربین میرورلس سامسونگ که یکی از بهترین دوربینها تو استپ های لرزشگیر و نویز کم تو ایزو بالا برات اوکی نبوده؟ میرورلسی وجود نداره به نسبت SLR هم رده اش تو میزان نویز و عملکرد تو نور کم بدتر باشه چون ذاتا اینه نداره یه مقدار زیادی از نور هدر نمیره!
دوربین قبلیم که از raw پشتیبانی نمی کرد.
من فقط چند عکس باهاش انداختم. سریع هم رفتم برای سرعت شاتر و تنظیمات ایزو توی اون فرصت کم.
سرعت شاتر رو مقداری کم می کردی عکس پر از منابع نوری میشد و کلا سفید میشد. فکر کنم زیادی قوی باشه :دی
آسمان شب هم همون نجوم هست.
دوربین PD و CD چیه؟

Last edited:

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
تو این قیمت CANON EOS M رو پیشنهاد میکنم اونم به خاطر فوکوس بالا و قیمت مناسبشه چون دقیقا همون 650 هست ولی چشمی نداره و اندازه اش هم کوچیکه . بهترین قیمتی هم که سوال کردم پایتخت بود 1900 با تبدیل لنز

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
بسختی canon eos 650D منو جذب خودش کرده.
هنوز هم نمی دونم دوربین های بدون آینه کیفینت بالاتری دارند یا اینها؟

بالا