Areno
Registered User
سلام
من قبلا SONY HX200V داشتم. دوربین خوبی بود اما بدلیل نیاز مالی فروختمش.
اما اشکالاتی که اذیتم می کرد:
قرمز اشباع شده و همینطور فوکوس اتوماتیک خنگش واقعا اذیت کننده بود.
من برای موارد زیر استفاده می کردم:
1. عکاسی چهره: فوکوس خنگش اذیت می کرد. خصوصا وقتی توی یه جایی بودی که باید سریع عکس بگیری و شکار لحظه کنی!
2. حیوانات وحشی: اینم فوکوسش اذیت می کرد! می خواستم از یه پرنده سیاه عکس بگیرم با فوکوس اتومات نشد. گذاشتم دستی پرنده پرید!
3. آسمان شب: توی این مورد نمی گم عالی اما خوب بودش.
حالا من برای همین موارد می خوامش. چند وقت پیش دستم یک دوربین بدون آینه سامسونگ رسید. فوکوس فوقالعاده سریع و عالیی داشت اما عکاسی در سرعت شاتر پایین و ایزو های بالا افتضاح بود!
توی نت هم گشتم. موندم چی بگیرم. موارد استفاده ام هم که بالا گفتم. هموناست. اگر ماکرو هم اضافه کنید البته.
چیزایی که خودم پیدا کردم:
canon eos 650D
Sony Nex-5r
بودجه : 2000000 تومان
یه سوال دیگه که دارم:
مزیت های بدون آینه نسبت به DSLR ها چیه؟
سپاس
من قبلا SONY HX200V داشتم. دوربین خوبی بود اما بدلیل نیاز مالی فروختمش.
اما اشکالاتی که اذیتم می کرد:
قرمز اشباع شده و همینطور فوکوس اتوماتیک خنگش واقعا اذیت کننده بود.
من برای موارد زیر استفاده می کردم:
1. عکاسی چهره: فوکوس خنگش اذیت می کرد. خصوصا وقتی توی یه جایی بودی که باید سریع عکس بگیری و شکار لحظه کنی!
2. حیوانات وحشی: اینم فوکوسش اذیت می کرد! می خواستم از یه پرنده سیاه عکس بگیرم با فوکوس اتومات نشد. گذاشتم دستی پرنده پرید!
3. آسمان شب: توی این مورد نمی گم عالی اما خوب بودش.
حالا من برای همین موارد می خوامش. چند وقت پیش دستم یک دوربین بدون آینه سامسونگ رسید. فوکوس فوقالعاده سریع و عالیی داشت اما عکاسی در سرعت شاتر پایین و ایزو های بالا افتضاح بود!
توی نت هم گشتم. موندم چی بگیرم. موارد استفاده ام هم که بالا گفتم. هموناست. اگر ماکرو هم اضافه کنید البته.
چیزایی که خودم پیدا کردم:
canon eos 650D
Sony Nex-5r
بودجه : 2000000 تومان
یه سوال دیگه که دارم:
مزیت های بدون آینه نسبت به DSLR ها چیه؟
سپاس