• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید دو سیم کارت اندرویدی

losts

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
مدتیه گوشی X1-01 نوکیا رو دارم و خیلی راضیم هم دو سیم کارته هم باطری دوامش زیاده و خیلی موارد دیگه ولی برای خیلی از کارام واقعا به اسمارت فون نیاز دارم که هم روش برنامه نصب بشه هم دوربین داشته باشه.
چند سوال دارم:
1- آیا اصلا خرید گوشی 2 سیم کارت اندرویدی عاقلانه است؟
2- اگر خریدش منطقیه؟ بین اینها کدوم؟ یا هیچکدام، یک برند دیگه؟:
Galaxy S Duos S7562
Desire VC
Desire V

losts

Registered User
لایک‌ها
12
نبود راهنمایی ؟

losts

Registered User
لایک‌ها
12
متشکرم دوست عزیز
برای این فکر میکردم مناسب نباشه که گفتم شاید دو سیم کارتهاشون قاطی می کنند یا مشکلاتی داشته باشند که من بی خبر باشم. ضمن اینکه قیمتشون هم خیلی بالا رفته.
در خصوص انتخاب چرا بین این ها اچ تی سی بهتره؟ من فکر میکردم سامی بهتر باشه! بدون دلیل البته .:D
و آیا به غیر از اینها مدل دیگه ای 2سیم اندرویدی هست تو بازار؟ راستی 2 سیم همزمان هستند دیگه؟

losts

Registered User
لایک‌ها
12
آقا خریدم Galaxy Young Dous
قیمت 440

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
متشکرم دوست عزیز
برای این فکر میکردم مناسب نباشه که گفتم شاید دو سیم کارتهاشون قاطی می کنند یا مشکلاتی داشته باشند که من بی خبر باشم. ضمن اینکه قیمتشون هم خیلی بالا رفته.
در خصوص انتخاب چرا بین این ها اچ تی سی بهتره؟ من فکر میکردم سامی بهتر باشه! بدون دلیل البته .:D
و آیا به غیر از اینها مدل دیگه ای 2سیم اندرویدی هست تو بازار؟ راستی 2 سیم همزمان هستند دیگه؟

چون از لحاظ سخت افزاری یه مقدار از سامسونگ بهتر هستن دوست من
مدلای دیگه ای فک کنم باشه اما بازم هر جور خودتون دوس دارین...

losts

Registered User
لایک‌ها
12
آره یه گوشی اندروید 2 سیم کارت که همه اپ هایی که لازم داشتم روش نصب شد. فقط در مقایسه با گوشی قبلی مشکل مصرف باطری داره که فکر میکنم تو گوشی های جدید متاسفانه عادیه.
ضمنا اولش که هیچی برنامه روش نصب نبود سرعتش بهتر بود و چند تا برنامه بی ربط رو که حذف کردم سرعتش بهتر شده ولی مثل اول نیست. فکر میکنم سی پی یو خیلی قوی نداشته باشه.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
آره یه گوشی اندروید 2 سیم کارت که همه اپ هایی که لازم داشتم روش نصب شد. فقط در مقایسه با گوشی قبلی مشکل مصرف باطری داره که فکر میکنم تو گوشی های جدید متاسفانه عادیه.
ضمنا اولش که هیچی برنامه روش نصب نبود سرعتش بهتر بود و چند تا برنامه بی ربط رو که حذف کردم سرعتش بهتر شده ولی مثل اول نیست. فکر میکنم سی پی یو خیلی قوی نداشته باشه.

درسته یه مقدار پردازندش نسبت به اچ تی سی ها ضعیف تره.....

موفق باشید

بالا