• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید سیستم تا 1,500

lion.milk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یک سیستم می خوام حدودا 1,500 تا 1,600 سیتمی که الان داریم خیلی سر وصدا داره حدودا 8 یا 9 ساله داره کار میکنه کلا قراره بره استراحت :D
سیستم جدیدم هم باید حداقل 5 سال رو کار بکنه مصارفش هم خانگی و نرم افزاری (ریاضی و مهندسی) و تا حدودی بازی با این اوصاف دوستان چه سیستمی رو پیشنهاد میدن ؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا زودتر کمکم کنید تا این پول از دستم در نرفته بتونم سیستم ام رو عوض کنم وگرنه.........:happy:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام
من یک سیستم می خوام حدودا 1,500 تا 1,600 سیتمی که الان داریم خیلی سر وصدا داره حدودا 8 یا 9 ساله داره کار میکنه کلا قراره بره استراحت :D
سیستم جدیدم هم باید حداقل 5 سال رو کار بکنه مصارفش هم خانگی و نرم افزاری (ریاضی و مهندسی) و تا حدودی بازی با این اوصاف دوستان چه سیستمی رو پیشنهاد میدن ؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا زودتر کمکم کنید تا این پول از دستم در نرفته بتونم سیستم ام رو عوض کنم وگرنه.........:happy:
شهرستانید یا تهران؟
بازی میکنید یا نه؟

lion.milk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شهرستانید یا تهران؟
بازی میکنید یا نه؟

1.شهرستان مشهد
2.آره اما کم نهایتش هفته ای 1ساعت بعضی وقتا بیشتر بعضی وقتا اصلا البته می خوام نرم افزار های رشته مهندسی برق و کامپیوتر رو هم جواب بده و همچنین نرم افزار های شبیه سازی ربات
در کل باید کار یک خانواده رو را بندازه :happy:

Last edited:

MamaSHan

Registered User
لایک‌ها
0
منم شرايط اين دوستمون رو دارم
منتها 1500 نمي تونم هزينه کنم نهايتش 1100 يا 1200
لطفا برا من هم يه سيستم معرفي کنيد البته از پلتفورم1155..اهل اور هم نيستم..

متشکرم

lion.milk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
هیچ کس نیست کمی راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(:(:(

بالا