• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید مانیتور

mahdi.online

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
وقت بخیر

بخاطر شرایط کاری ساعات زیادی رو پشت پی سی میشینم ، گاهی اوقات بیش از 10 ساعت در روز
تا الان یک مانیتور ال سی دی ویوسونیک داشتم که شدیدا نویز تصویرش زیاد شد و خیلی اذیت میکرد، الان چند روزیه با یک مانیتور سامسونگ مدل S19R315N دارم کار میکنم، نسبتا بد نیست ولی خب باز هم چشم رو اذیت میکنه، مانیتوری میخوام توی رنج قیمت 400-500 هزار تومان (حداکثر 550) در سایز 19-21 اینچ که تا حد ممکان کیفیت بالایی داشته باشه و موقع خوندن متن و برنامه نویسی و ... چشم رو اذیت نکنه

قبلا از لطف عزیزان مشارکت کننده تشکر میکنم !

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
اگر نمایشگرتون حالت sRGB داره روی این حالت امتحان کنین شاید به نتیجه ی مطلوبی رسیدین.
برای استفاده ی دراز مدت هم فکر می کنم پنل های IPS با روشنایی ( Brightness ) پایین راه حل مناسبی باشه اگر چه با بودجه ی شما ممکن نیست.
پنل های VA از برند BenQ هم کیفیت خوبی دارن و نتیجش حداقل با چشم خودم نسبتا رضایت بخش بود.
مثلا مدل GW2255 از همین برند روی حالت movie و روشنایی 30 درصد به نظرم برای استفاده ی طولانی مدت فوق العاده هست.
میتونین این نمایشگر 22 اینچ رو به قیمت 430 تومن با گارانتی ماتریکس خریداری کنین.
به نظر من یکی از بهترین گزینه ها تو رده ی پایین قیمت برای استفاده ی مداوم در درازمدت هست.

بالا