• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید موتور سیکلت Tvs duzz

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
سلام دوستان میخام یه موتور بخرم بودجم هم حدود سی تا سی و پنج میلیونه
فقط برای رفتن از منزل به محل کار میخام و فاصله هم ۲۲ کیلومتررفت و ۲۲ کیلومتر برگشت
یکی از همسایه ها یه موتور تی وی اس داز داره که اتومات هست و تمیز و کم کار میخاد خودش بفروشه هندا ‌کلیک بخره چون بیشتر از ۹۰ تا نمیتونه بره
فقط یه مشکلی هست که سرچ کردم توی نت و لوازم این موتور بد گیر میاد اگه خراب بشه میترسم گیر نیارم اصلا یا خیلی گرون باشه
کسی تجربه ای داره در مورد این موتورها لطفا راهنمایی کنید ممنون

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
برو طرح ویو بخر قیمتش همین محدوده 35-40 هست جز کم خرج ترین موتورهاست
طرح ویو پرواز یا مشابه شون

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
حیف پول بدی پا اینا
هوندا بخر هم جون داره هم قطعات و مکانیک فراوونه
من بودم پالس دست دوم میگرفتم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
من پیشنهاد میکنم جای خرید موتور یدونه ماشین پی کی بخری
موتور وسیله خطرناکیه هر روزم میخوای 22 کیلومتر بری بیای برف هست سرما هست بارون هست گرما هست خطر هست
ماشین بگیر درسته خرجش بیشتره اما امنیت خیلی بیشتری داری سرما گرما بارون رو راحت میری میای فردا میخوای مسافرتی بری راحتی ماشین شخصی داری و خیلی مزایای دیگه
البته من شرایطتون رو نمیدونم صرفا یک پیشنهاد بود

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
فاصله هم ۲۲ کیلومتررفت و ۲۲ کیلومتر برگشت

موتور وسیله خطرناکیه هر روزم میخوای 22 کیلومتر بری بیای برف هست سرما هست بارون هست گرما هست خطر هست

حتی اگر نیت کنی، لازم نیست حد ترخص و شرعی بری خارج شهر و برگردی برای روزه خواری... :D
مرجعت رو عوض کن... :D

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
مسیر شما نسبتا طولانیه و برای رفت و امد تو چنین مسیری اون هم هر روزه به هیچ وجه موتور پیشنهاد نمیشه. اگر یه مسیر دوطرفه باشه. حتی باد یک تریلی که در مسیر مخالف میاد با سرعت بالا میتونه موتور رو زمین بزنه

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
یه صفر بزار جلو پولت یه موتور سنگین بخر صفا کن

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
همون طرح ویو برای استفاده روزانه مناسبه
بخر روش شق کن
من خودم 14 سال پیش موتور سواری رو با طرح ویو شروع کردم بعدش رفتم 250 سی سی خریدم بنظرم موتور زیر 250 سی سی نباید خرید اگر استفاده دوگانه میکنید مثلا میخوای بزنی به جاده

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
مسیر شما نسبتا طولانیه و برای رفت و امد تو چنین مسیری اون هم هر روزه به هیچ وجه موتور پیشنهاد نمیشه. اگر یه مسیر دوطرفه باشه. حتی باد یک تریلی که در مسیر مخالف میاد با سرعت بالا میتونه موتور رو زمین بزنه

مسیرم که داخل تهران هست و از جنوب تهران میرم نواب سمت میدون‌ جمهوری از خونه تا محل کار با ماشین ۲۵ دقیقه راه هست

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
من پیشنهاد میکنم جای خرید موتور یدونه ماشین پی کی بخری
ماشین بگیر درسته خرجش بیشتره اما امنیت خیلی بیشتری داری سرما گرما بارون رو راحت میری میای فردا میخوای مسافرتی بری راحتی ماشین شخصی داری و خیلی مزایای دیگه
البته من شرایطتون رو نمیدونم صرفا یک پیشنهاد بود

خودم هم از موتور و خطراتش میترسم ولی چون محل کارم داخل طرح زوج و فرد هست و جای پارک هم یکم بدگیر میاد میخام‌ موتور بگیرم و گرنه ماشین خیلی بهتره

بالا