• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید مودم wifi

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
سلام
من دنبال مودمی هستم که بتونه فضای حدود 200 متر و دو طبقه رو راحت پوشش بده وقیمتش هم حدود 100 تومن باشه
بهترین گزینه چی هست و این که از کجا تهیه کنم بهتره(تهران نیستم!)

پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذاریم

ercxar

Registered User
لایک‌ها
42
تو فضای بسته مثل آپارتمان بردش میشه 50 60متر و طبقه بالا یا پایین رو اصلا خوب پوشش نمیده اگه ساختمون بتنی و دیوارهای زیادی داشته باشه. مگه tp link سه آنتنه بگیری که مطمئنن الان بالای 100 هست!!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
تو فضای بسته مثل آپارتمان بردش میشه 50 60متر و طبقه بالا یا پایین رو اصلا خوب پوشش نمیده اگه ساختمون بتنی و دیوارهای زیادی داشته باشه. مگه tp link سه آنتنه بگیری که مطمئنن الان بالای 100 هست!!

من دنبال tp-link نیستم
یکی از بستگان linksys داره طبقه بالا که هیچ توی آپارتمان سه طبقه بالاتر هم به راحتی جواب می ده!:eek:

ercxar

Registered User
لایک‌ها
42
من دنبال tp-link نیستم
یکی از بستگان linksys داره طبقه بالا که هیچ توی آپارتمان سه طبقه بالاتر هم به راحتی جواب می ده!:eek:

همین لینکسیس که شما میگی میدونید جزء بهترین برندها است و همون مدل که بستگانتون دارن الان حداقل بالای 200تومن است؟؟

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
همین لینکسیس که شما میگی میدونید جزء بهترین برندها است و همون مدل که بستگانتون دارن الان حداقل بالای 200تومن است؟؟

فکر کنم قبلا 55 تومن خریده بودش!
الآن تا 100 تومن بهترین گزینه چی هست؟

بالا