• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید موس

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
سلام
دوستان قصد خرید موس با این خصوصیات دارم: وایرلس - لیزری - دارای 2 دکمه بک و فوروارد کنار موس - ترجیها بزرگ :دی
برای بازی نمیخوام. استفاده طولانی مدت 25 ساعت شبانه روز :wacko:
قیمت هم ترجیها تا 200
با ویندوز xp سازگار و همچنین در بازار هم موجود باشه
Last edited:

Ali2Net

Registered User
لایک‌ها
281
سلام. این خیلی خوبه: Logitech Mouse MX Performance . قیمتش فک کنم در حدود 250 باشه.

• Like
Reactions: M+J

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
داداش بنظرم انتخاب ماوس باید توسط خودت انجام بگیره.
من و سایر دوستان میتونیم بگیم این ماوس خوبه یا خوب نیست (از لحاظ کیفی) اما ممکنه از لحاظ ارگونومی برای دست شما همون ماوسی که برای من بهترینه، یه ماوس بدرد نخور باشه!
ابعاد دست و نحوه جای‌گیری ماوس توی دست هر شخصی با شخص دیگه متفاوته

ضمنا بجز ماوسی که آقا حسام معرفی کردن، ۲تای دیگه ماوس‌های گیمینگن
توصیه می‌کنم خودت بری بازار و ماوس‌هارو دستت بگیری و ببینی کدوم به دستت بهتر میشینه. وقتی یه تعدادی رو انتخاب کردی، میشه نظر داد که کدوم نسبت به بقیه ارزش خرید بالاتری داره

مسلما Zalman و Logitech ۲تا برند خیلی محبوبن و من خودم از محصولات لاجیتک هرچی گرفتم تا الآن کاملا ازشون راضی بودم.
بنظرم بین این مارک‌ها اصلشونو بررسی کن هرکدوم خوشت اومد اگه مناسب بود بخر:

Logitech
Zalman
Microsoft
Genius
A4tech

درسته اینا توی رده‌بندی برند بعضا اختلاف خیلی فاحشی دارند ولی هر ۵تا مارک‌های خوبین و من بشخصه از همشون استفاده کردم و راضی بودم. فقط مهم اینه که انتخاب درستی انجام بدی و دستت روی ماوس راحت باشه
اگه بی‌سیم میخوای که توی خرید محصولات لاجیتک شک نکن و سراغ هیچ برندی بجز اون نرو ولی اگه سیم‌دار میخوای، هر۵تا برند، قابل محصولات خوبی دارن.

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
متشکرم دوستان
خریداری کردم. از مارک a4tech

Ali2Net

Registered User
لایک‌ها
281
متشکرم دوستان
خریداری کردم. از مارک a4tech

سلام.
داداش مبارک باشه.
کدوم مدلش رو خریداری کردید؟ روکش روی ماوس از چه نوع پلاستیکی هست؟ مات هست یا خیر؟

• Like
Reactions: M+J

Ali2Net

Registered User
لایک‌ها
281
سلام. داداش جنس پلاستیک روش از نوع مات هست یا براق؟ اگه مدارم کار بشه عرق میکنه یا خیر؟

با تشکر

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
سلام. داداش جنس پلاستیک روش از نوع مات هست یا براق؟ اگه مدارم کار بشه عرق میکنه یا خیر؟

با تشکر
روش ماته و کناره‌هاش براق
بله اگه دست شما زیاد عرق می‌کنه، عرق رو بین دست و ماوس احساس می‌کنین

Ali2Net

Registered User
لایک‌ها
281
سلام. بله. اتفاقا این ماسو رو دیده بودم. ولی چون باز نبود فکر کردم روش از جنس فلز هست و تقریبا براق نیست مثل ماوس های لاجیتک. قیمت هم گرفته بودم اگه اشتباه نکنم دور و بر 70ت بود. به جز این مدل دیگه مدل a4tech وایرلس خوبی پیدا نکردم. البته نمیدونم فرقش با A4Tech Mouse G10 770 در چیه.

a4-tech-g10-810-z.jpg

یه مدل دیگه هم وایرلس پیدا کرده بودم جنس پلاستیک روش از جنس مات بود: A4Tech Mouse G7 250NX

1316299696.jpg

بالا