• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید هارد اکسترنال و چند سئوال جنبی

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
تصمیم گرفتم برای آرشیو اطلاعاتم دو تا هارد بخرم.یه مقدار تحقیق کردم اما راهنمایی شما خاطر جمعم میکنه.
اطلاعات من یک قسمتش شامل عکسها و فیلمهای شخصی و خانوادگیه و خوب خیلی کم استفاده بشه. و قسمت دوم فیلمها و کارتونهای بچه هاست که تقریبا" هر روز استفاده و جابجا میشه.

1- با توجه به اطلاعات فوق پیشنهاد می دید برای هر قسمت چه حجمی از هارد خریداری بشه ؟ مثلا" یه جایی خوندم که بعضی تلویزیونها و دستگاههای رابط یا لپ تاپ ها با هاردهای بالای 1 ترا مشکل دارند

2- چه نوع هارد اکسترنالی بگیرم ؟ آداپتوری یا پاسپورتی ؟ برای هارد فیلمها با توجه به این که اکثر اوقات باید به تلویزیون یا پلیر وصل بشه و جابجا هم بشه آداپتوری بهتره یا همون پاسپورتی جواب میده ؟ چون باز جایی خوندم پاسپورتیها توی تامین برق مورد نیاز یه وقتایی دچار مشکل میشن.

3- کلا" چه مواردی رو برای هارد قسمت اول ( استفاده کم یا خیلی کم ) و هارد قسمت دوم ( استفاده خیلی زیاد و مدام ) رعایت کنم تا طول عمر هارد بیشتر بشه ؟

4- یه هارد اینترنال 320 دارم . میتونم برای هارد قسمت اول با توجه به جابجایی کم براش باکس بخرم و به عنوان اکسترنال استفاده کنم ؟ چه باکسی ؟ مشکل تامین برق باز داره یا نه ؟ اصلا" به صلاح هست همچی کاری ؟

ممنون

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
اگه براي جا به جايي مداوم ميخواييد استفاده كنيد خوب هاردهاي پاسپورتي بهترين گزينه هست نه مشكل حجم و وزن داريد نه مشكل كابل و جا به جايي آداپتور !
ولي اگه بيشتر استفاده شما در جايي ساكن از هارد هست خريد هارد آداپتوري شايد گزينه ي بهتري باشه/
ولي در كل بهترين گزينه همون پاسپورتي هست كه انتخاب حجم هم معمولا به نظر ميرسه يك ترا بخريد به صرفه باشه ( اختلاف قيمت با 500 حدودا 50 تومن ) كه معمولا يك ترا با اكثر دستگاهاي فعلي هم تناسب داره مگر اينكه دستگاه با حجم هاي بالاي 32 گيگ مشكل داشته باشه كه بحث اون با هر نوع هاردي جداست.

بالا