• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید هدفون بین 300 - 450 تومان

omidelf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من یک هدفون میخواستم بخرم که قیمتش بین 300 - 450 تومان باشه و بیشتر استفادم موزیک هستش

خودم این 3 هدفون رو مد نظر دارم :

Amazon.com: AKG K 701 WHITE HEADPHONES: Electronics

Amazon.com: Sony MDR-XB1000 Extra Bass Headphones: Electronics

http://www.amazon.com/Denon-AHD2000-Performance-Over-Ear-Headphones/dp/B000MVEC0Q

به نظر شما کدوم برای کار من بهتره و در ایران موجوده ؟ اگر قیمتش رو هم دارید بگید لطفا و اگه موجود هست در ایران از کجا و با چه گارانتیی بگیرم ؟
اگر خودتون هدفون دیگه ای رو میشناسید که در سطح این ها باشه و در ایران هم باشه ممنون میشم بگید

و اینکه اینتور که تو سایت ها خوندم مثل اینکه اگر Amplifier برای اینا بگیریم کیفیت صدا بهتر میشه اگه میشه یکم در مورد Amplifier و اینکه بگیرم بهتره یا نگیرم توضیح بدید و اگه گرفتن Amplifier کیفیت رو بهتر میکنه یک مودل خوبش رو بگید که بگیرم

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
بین اون سه تا من اولی و آخری رو خیلی پسندیدم :D
ی سایتی بود واسه یکی از دوستام که میخواست ی همچین موردی رو البته ارزون تر بخره معرفی کرده بودن که تو قسمت Selection Wizard میتونید با جواب به سئوالات انتخاب خوبی در اختیارتون قرار بده.
و این دو مورد اول و سومی رو میتونید با هم از همه لحاظ مقایسه کنید.
که اولی :
از لحاظ سبکی و باس صدا و کیفیت و ... تقریبا سر تر هست ولی سومی هم از بعضی جهات ی برتری های داره که انتخاب باز باخودتون هست.

بالا