• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید ویدئو پروجکتور

master.

Registered User
لایک‌ها
16
سلام به همگی .
ما میخوایم یه ویدئو پروجکتور تهیه کنیم برای مسجد محلمون که فضای نسبتا بزرگی داره و اکثرا قصد دارن برای نمایش ویدئو ازش استفاده کنن .
کسی میتونه یه ویدئو پرجکتور با کیفیت تا 1200 معرفی کنه ؟

پ.ن : یکی از افراد پیشنهاد پروجکتورهای Optoma رو داده (سه مدل EX540i و GT720 وEx615 ) اگر در مورد این پروجکتورها هم اطلاعی دارید لطفا بگید که آیا خوبن یا نه .
پیشاپیش ممنونم.

Last edited:

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
من با دو مدل زياد كار كردم هم سوني هم اپسون
ولي انصافا اپسون ي چيز ديگه بود ولي متاسفانه از ساير مدل ها خبري ندارم/
ولي موقعي خريد به اين نكات توجه كنيد:
شدت نور زياد داشته باشه يعني بشه تنظيم كرد اگه اين مورد درست جواب نده بايد مسجد رو مثه سينما تاريك كنيد/
بعد كنتراست هست كه هر چي بيشتر باشه بهتره
تعداد ورودي و خروجي هاش فول باشه بهتره مخصوصا اگه وايرلس داشته باشه و حافظه داخلي كه بهتر
زوم و رزولويشن خوبي هم داشته باشه /

master.

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
من با دو مدل زياد كار كردم هم سوني هم اپسون
ولي انصافا اپسون ي چيز ديگه بود ولي متاسفانه از ساير مدل ها خبري ندارم/
ولي موقعي خريد به اين نكات توجه كنيد:
شدت نور زياد داشته باشه يعني بشه تنظيم كرد اگه اين مورد درست جواب نده بايد مسجد رو مثه سينما تاريك كنيد/
بعد كنتراست هست كه هر چي بيشتر باشه بهتره
تعداد ورودي و خروجي هاش فول باشه بهتره مخصوصا اگه وايرلس داشته باشه و حافظه داخلي كه بهتر
زوم و رزولويشن خوبي هم داشته باشه /
شدت نور مثلا چند لومس باشه ؟ کنتراستش چی ؟
یه مدل هست که اطلاعاتش ایناست :
EX615
فن آوری تولید تصویر : DLP
وضوح تصویر : 768*1024
شدت روشنایی : 3500 لومس
کنتراست : 3000
خروجی هم پورت HDMI
مدیریت شبکه لن

یکی دیگه هم
GT720
وضوح تصویر : 800*1280 (HD ready)
شدت روشنایی : 2500 لومس
خروجی هم پورت HDMI

یکی دیگه هم هست که لومنیسو کنتراستش 2500 هست و خروجیش هم XGA .
بنظر میاد تصمیم گرفتن از اینا یکی رو انتخاب کنن ( کلا از این برند - یه کاتالوگ هم دسته منه که مشخصات اینا توشه من اینایی که بنظرم از همه بهتر بود لیست کردم )
حالا بنظر شما بین اینا کدوم بهتره ؟
بعد اپسونی که شما انتخاب کردید و راضی بودید مدلش چی بود ؟ مشخصاتش چی بود و چقدر براتون افتاد؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
شدت نور مثلا چند لومس باشه ؟ کنتراستش چی ؟
یه مدل هست که اطلاعاتش ایناست :
EX615
وضوح تصویر : 768*1024
شدت روشنایی : 3500 لومس
خروجی هم پورت HDMI
مدیریت شبکه لن

یکی دیگه هم
GT720
وضوح تصویر : 800*1280 (HD ready)
شدت روشنایی : 2500 لومس
خروجی هم پورت HDMI

یکی دیگه هم هست که لومنیسو کنتراستش 2500 هست و خروجیش هم XGA .
بنظر میاد تصمیم گرفتن از اینا یکی رو انتخاب کنن ( کلا از این برند - یه کاتالوگ هم دسته منه که مشخصات اینا توشه من اینایی که بنظرم از همه بهتر بود لیست کردم )
حالا بنظر شما بین اینا کدوم بهتره ؟
بعد اپسونی که شما انتخاب کردید و راضی بودید مدلش چی بود ؟ مشخصاتش چی بود و چقدر براتون افتاد؟
البته از لحاظ كيفيت نميدونم چه جوري هستن ولي اين هايي كه گذاشتي مشخصات خوب هستن :)
شما كه كاتالوگ داريد بهتره با شركت مورد نظر هماهنگ كنيد و دقيقا بهشون بگيد براي چه محيط و چه ابعادي از مسجد نياز به اين امر داريد كه قطعا بهترين مدل رو بهتون پيشنهاد ميكنن
خوبيه اين جور شركت ها اينه هم خودشون وارد كننده هستن و قيمت نسبتا ارزون تر از مغازه هاست و هم اينكه اگه از محصول رضايت نداشته باشيد ميتونيد بگيد ي مدل ديگه بيارن و خودشون هم گارانتي ميكنن معمولا و در خصوص نحوه استفاده هم خودشون به صورت رايگان هم تحويل ميدن و هم نصب و اموزش ميدن
اون اپسون هايي كه من كار كردم يادم نيست ولي تو نت كه ديدم فكر كنم 5150 بود ي مدل هم بود شبيه EB-S6 كه سال 89 اين 2 تومن خريده بوديم اون 5150 ولي گرون تر و جديد تر بودش يادم نيست قيمتش البته با تمام امكانات مثه پرده و محفظه ي اويز براي سقف و ...

well.attend

Registered User
لایک‌ها
46
سلام دوست عزیز
ینده این چند شب تقریبا با 16 تاش بصورت حرفه ای کار کردم ، هر کدوم هم از برند مختلف بودن پس مطمئن باش ....
الان تازه برگشتم و حالی باقی نمونده
انشالله برای فردا حتما راهنمایی های کاملی براتون مینویسم.
البته اگرهنوز تهیه نکردین.

master.

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوست عزیز
ینده این چند شب تقریبا با 16 تاش بصورت حرفه ای کار کردم ، هر کدوم هم از برند مختلف بودن پس مطمئن باش ....
الان تازه برگشتم و حالی باقی نمونده
انشالله برای فردا حتما راهنمایی های کاملی براتون مینویسم.
البته اگرهنوز تهیه نکردین.

سلام .
نه امروز غروب یکی میخواد بیاد برای نصب که قراره بریم ببینیم چی میاره اگه خوب بود بهش بگیم خوبه اگه نه هم بهش بگیم این بدرد کار ما نمیخوره .

well.attend

Registered User
لایک‌ها
46
سلام

ببخشید دیشب واقعا خسته بودم اون پست رو دادم که اگر نگرفتین ، یکم دیگه صبر کنین شاید نکاتی که خدمتتون عرض میکنم به دردتون بخوره.

برند های مختلفی هستن که این دستگاه ها رو تولید میکنن.

هر کدوم مزیت خاص خودشونو دارن که جدا جدا براتون مینویسم:

1 - پاناسونیک > بهترین همین پاناسونیک هست قدرت پرتاب نور عالی - جمع و جور - تنطیمات بسیار گسترده و البته تصویر گسترده

2 - سونی > فقط میتونم بگم خوبن و در رده ی متوسط ها قرار میگیرن ، همه امکاناتشون متوسط هستش.

3 - اپسون > این برند کیفیت رنگ خیلی خوبی نسبت به بقیه داره قدرت نورش بد نیست ولی مثل پانا نیست.

4 - اپتیما > قدرت نور و رنگش واقعا فوقعاده هست ولی انصافا کیفیت ساخت پایینی داره و به مرور زمان متوجه این موضوع میشید که برخی اوقات تصاویر با نویز بسیار کم رو نمیشناسه ( بخوام کلا بگم قدرت سیگنالتون باید خیلی خوب باشه که تصاویر خوبی داشته باشید)

5 - توشیبا> اینها هم تقریبا یک پله پایین تر از سونی ها قرار میگیرن . چون اینها هم همه مواردشون متوسط هست و مناسب مکان سر پوشیده و بدون نور هستن.

6 - سانیو> این مورد کیفیت ساخت خوبی داره و رنگها رو هم عالی نمایش میده و مه موارد دیگه هم مناسبه ولی یه بدی ای که داره اینه که شما باید برای داشتن یه تصویر 2*3 حدود 10-12 متر از پردتون فاصله بگیرین که این مورد در بقیه حدودای 5-6 متر هستش و دیگه اینک برای دسترسی به تنظیماتش باید به کنترل دستگاه دستتون باشه

7 - ان ای سی> این شرکت تقریبا آشنای همه هستش ولی واقعا تو این مورد گل کاشته و دستگاههای خوبی تولید کرده ، به نظر بنده این دستگاهها از دستگاههای سونی یک پله بهتر هستن.

8- میتسوبیشی> تقریبا دوتا از این دستگاه داشتم نمیدونم الان تو بازار هست یا نه دستگاههای خیلی محکم و چقری هستن و تصاویرشون هم نسبتا در محیطهای باز خوب جواب میده.

این مطلبی که نوشتم همش دید شخصی من هستش.

برای شما مکانی که میخواهین استفاده کنین خیلی مهم هستش.

این مواردی که بنده خدمتتون گفتم همه قبل از برنامه در یه مکان تست شدن و هر کدوم درهر شرائطی یجور جوابگو هستن.

در ضمن اینهایی که من خدمتتون لیست و مقایسه کردم همه تو رنج قیمتی 1500000-4000000 هستن و ملاک بنده کارایی در مقابل قیمت بود.

من قیمتم هر کدوم رو نمیدونم ولی با توجه به رده بندی ای که بر اساس اولیوت های ما بود اینها رو بیان کردم.

الان یواش یواش دوباره دارم خاموش میکنم، شما خیلی به جمله بندی دقت نکن شاید جملات مناسبی ننوشته باشم

من سعیم رو کردم ذهنیتی رو که از دستگاهها دارم رو کاملا شفاف و ربروی نام هر کدوم بنویسم اگر سوالی داشتین بنده در خدمتم.

بالا