• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید پاکت پی سی بین 400 تا 500 تومن

soheilj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان

می خوام یه پاکت پی سی بین 400 تا 500 بخرم. با توجه به قیمتهایی که گرفتم و اینکه دست دوم تمیز هم باشه می خرم، گزینه های خیلی زیادی دارم، حسابی گیج شدم. البته خوب گوشی نو رو ترجیح میدم. قبلا یه K-Jam داشتم که خدا بیامرز رو دزدیدن ازم. اول اینکه فقط HTC بخرم یا برند های دیگه هم خوبن؟ ترجیح میدم کیبورد و GPRS داشته باشه. دوربینش برام اصلا مهم نیست. سرعتش برام مهمه. جاوا هم داشته باشه. کسی اینجا اندروید داره؟ سیستم عاملش چطوره؟ راضیه ازش؟ برنامه براش گیر میاد؟ خودش میتونه براش برنامه بنویسه؟ من خودم تو این فکر بودم که یه گوشی ویندوز دار بگیرم بعد روش سیستم عامل های یونیکس بیسد رو تست کنم ببینم میشه روش ریخت. کسی تا حالا اینجا اینکارو کرده؟ هر کی به یکی دو تا از سوالهام اگه جواب بده دمش گرمه. اگه کسی گوشی دست دوی تمیز چند ماه کار کرده با مشخصاتی که میخوام رو هم داره لطف کنه مدل و قیمتشو برام پی ام بده.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ویندوز موبایل رو ولش کن..

اندروید بگیر حال کن...واقعا برنامه هاش زیاد هست و خیلی خیلی بهتر از ویندوز موبایل هم هست...

soheilj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مازی خودت اندروید داری؟ دقیقا چه جوریاس؟ یونیکس بیسد هستش؟ مثلا bash لینوکس را میشه روش ریخت؟ برنامه هایی که میگی ریخته مجانی هستن؟ بعدشم دقیقا چه گوشی و مدلی اندروید داره و قیمتش چنده؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من خودم N900 دارم...که این هم لینوکس بیسد هست ..سیستم عاملش هم Maemo هست که به زودی تبدیل به Meego خواهد شد

ایفون ها همگی از جمله 3GS هم لینوکس بیسد هستند

اندروید ها هم همگی لینوکس بیسد هستند..امثال نکسوس وان یا هیرو مثلا...
-------------------------
منتها اگر دستگاهی میخواهید که واقعا لینوکس باشه N900 هست...یه لینوکس واقعی بدون هیچ نوع محدودیت ...حتی X terminal هم به طور پیش فرض تو N900 هست...هر نوع دستکاری تو سیستم بدون هیچ محدودیت ...

منتها اندروید ها یکم بسته تر هستند...من حقیقت زیاد لینوکس بلد نیستم...bash لینوکس چی هست؟

--------------
با این حال برنامه های N900 در حال حاضر محدود تر هست نسبت به اندروید و ایفون...

در هر حال ببینید کدومش به کارتون میخوره..

soheilj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه برنامه هایی که برای اندروید ها است روی گوشی شما جواب نمیده؟ اگه از توابع کتابخونه ی خاصی استفاده می کنه که باید بشه نصبش کرد. از گوشیهایی که روشون اندروید قیمت سراغ دارید؟ گوشی خودتون الان تو بازار چنده؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نه برنامه های اندروید روی N900 کار نمیکنه...برنامه های مخصوص خودش هست با فرمت deb...

نکسوس وان که حدود 830 هست..N600 هم حدود 580 هست...

هیرو و بقیه هم میتونی اینجا ببینی:

http://gooshishop.com/

soheilj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تصمیم رو گرفتم. یه HTC Hero می گیرم. Google Nexus one خیلی خفنه. خیلی. اما خیلی گرونه. دست دوم اگه گیر بیارم می خرم. اگه نه که همین Hero رو می خرم. مرسی به خاطر کمک.

بالا