• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید گوشی اپل 8 گیگ

hasanjj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همگی
من می خوام آیفون 8 گیگ بخرم ولی هنوز دو تا سوال برام وجود داره:
اول اینکه رو چند تا جعبه آیفون دیدم نوشته:
Designed by Apple in California Assembled in China
(طراحی اپل کالیفرنیا اسمبل چین)
از چند نفرم که پرسیدم گفتن کل گوشی ها به همین صورت است.
حالا نمی دونم درسته یانه (یکی که فروشنده بود گفت می تونی بری رو سایت اپل پشت گوشی رو ببینی که نوشته Assembled in China) البته من رو سایتش چنین چیزی رو پیدا نکردم.
اینم عکس از جعبش:
box.jpg

خواستم نظر دوستان رو در این مورد بدونم چیه؟
مورد بعدی اینه که رو سایت http://www.gsmarena.com/apple_iphone-1827.php که رویوو گوشی رو گذاشته نوشته که ورژن 1.1.1 TV Out داره. (البته این ورژن بدون TV هم فکر کنم باشه)
می خواستم بدونم چطوری می تونم بفهمم گوشی TV Out داره یا نه؟
Features.jpg

ممنون می شم اگه جوابمو بدین

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

hasanjj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همگی دوستان
از دوستان درخواست میکنم قیمتهایی که این اواخر از آیفون 8 گیگ دیدن و یا شنیدن رو بنویس و البته اینکه آیفون اصل و آنلاک شده و نو بوده یا نه... قیمت آیفون توی ایران به ورژن نرم افزارش بستگی داره یا نه؟ من شنیدم اخیرن ورژن 1.1.1 هم هک شده؟! با این نرخ بالای گمرک چه جوری آیفون را 400 تومن میخرن میفروشن 530 تومن؟ در حالی که هزینه گمرک بالاتر از 50 درصده!؟
مرسی:lol:

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من توی شیراز کمترین قیمتی رو که دیدم 600 بود.انلاک شده هم بود.

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
سلام به همگی دوستان
از دوستان درخواست میکنم قیمتهایی که این اواخر از آیفون 8 گیگ دیدن و یا شنیدن رو بنویس و البته اینکه آیفون اصل و آنلاک شده و نو بوده یا نه... قیمت آیفون توی ایران به ورژن نرم افزارش بستگی داره یا نه؟ من شنیدم اخیرن ورژن 1.1.1 هم هک شده؟! با این نرخ بالای گمرک چه جوری آیفون را 400 تومن میخرن میفروشن 530 تومن؟ در حالی که هزینه گمرک بالاتر از 50 درصده!؟
مرسی:lol:

من تو پایتخت 535.000 تومان دیدم. ورژن 1.1.1 فول Unlock با Installer 3

شما فکر کردی که تمام گوشی های تو ایران رو از کانال قانونی وارد کردند که حق گمرکی برای آنها پرداخت شده باشه؟!؟!؟ :D

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
سلام به همگی
من می خوام آیفون 8 گیگ بخرم ولی هنوز دو تا سوال برام وجود داره:
اول اینکه رو چند تا جعبه آیفون دیدم نوشته:
Designed by Apple in California Assembled in China
(طراحی اپل کالیفرنیا اسمبل چین)
از چند نفرم که پرسیدم گفتن کل گوشی ها به همین صورت است.
حالا نمی دونم درسته یانه (یکی که فروشنده بود گفت می تونی بری رو سایت اپل پشت گوشی رو ببینی که نوشته Assembled in China) البته من رو سایتش چنین چیزی رو پیدا نکردم.
اینم عکس از جعبش:
box.jpg

خواستم نظر دوستان رو در این مورد بدونم چیه؟
مورد بعدی اینه که رو سایت http://www.gsmarena.com/apple_iphone-1827.php که رویوو گوشی رو گذاشته نوشته که ورژن 1.1.1 TV Out داره. (البته این ورژن بدون TV هم فکر کنم باشه)
می خواستم بدونم چطوری می تونم بفهمم گوشی TV Out داره یا نه؟
Features.jpg

ممنون می شم اگه جوابمو بدین
بله تمام گوشی ها همین حالت هست. من مستقیما خودم از سایت اپل خریدم ... این هم همین جمله پشت گوشی هست.

بله ! ورژن ۱.۱.۱ خروجی تی وی داره. برای اینکه ببینید گوشی چه ورژنی روش هست ، برید اینجا »

setting > General > About

ورژن رو اونجا میتونید ببینید.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

kelinton

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله تمام گوشی ها همین حالت هست. من مستقیما خودم از سایت اپل خریدم ... این هم همین جمله پشت گوشی هست.

بله ! ورژن ۱.۱.۱ خروجی تی وی داره. برای اینکه ببینید گوشی چه ورژنی روش هست ، برید اینجا »

setting > General > About

ورژن رو اونجا میتونید ببینید.

سلام آقا شايان ميشه بگيد چجوري مستقيم از از سايت اپل گوشي خريديد و چقدر هزينه كرديد؟
با تشكر

بالا