• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید گوشی با باطری خوب

reallovegach

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان
میشه چندتا گوشی خوب با باطری خوب و بادوام که هر روز احتیاج به شارژ کردن نداشته باشه معرفی کنین
من خودم الان htc evo 3d دارم که میخوام بفروشمش

اندازه صفحه کمتر از 3.5 نباشه ( ترجیحاً 4 به بالا باشه )
سی پی یو کمتر از تک هسته ای 1 گیگاهرتز نباشه
کیفیت دوربینش خوب باشه
ترجیحاً اندروید باشه
مارکش با شما
نوکیا هم باشه مشکلی نیست
بدون صفحه کلید فیزیکی باشه
لوازم جانبیش مثل قاب و برچسب ال سی دی و اینا گیر بیاد
قیمتش مهم نیست
باطریش خیلی مهمه واسم

استفاده های من از گوشی بیشتر اینترنت و وایرلس ، موزیک گاهی اوقات ، بعضی برنامه های کاربردی که بیشترشون به اینترنت وصل میشن ، بازی خیلی خیلی کم ، جی پی اس هروقت لازم بشه و ...

ممنون میشم پیشنهاد بدین :)

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
xperia s که خودتون پیشنهاد دادید و همینطور acro s گوشی های خوبی هستن.
پیشنهادم اینه که روی one s هم فکر کنید! باطریش بهتر از وان ایکس هست و نیازی به شارژ روزانه نداره و بقیه خصوصیاتی که خواسته بودید رو هم داره. ولی اگه خواستید بخرید از سری اولی هاش بخرید چون سری های جدید پردازنده ش ضعیف تر هست ولی اورکلاک شده و سرعت اون پردازنده قبلی (سری اولی) رو نداره.

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
اوه اوه ... ماشاالله گوشی هم دارید که شارژ باطری رو قورت می ده.از هر برندی یک نمونه رو براتون معرفی می کنم بر اساس بازار
htc : One V
samsung :
GalaxyNexus
LG :
Optimus Black
sony :
xperia s
nokia : N8

reallovegach

Registered User
لایک‌ها
2
میگم اینکه این گوشی کارت حافظه نمیخوره چه مشکلی میتونه ایجاد کنه واسه کسی که از گوشی استفاده میکنه ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من خودم از xperia s خیلی خوشم اومده . فقط اینکه نمیدونم وضعیت باطریش چطوره

باطریش هم خوبه. البته کلا نباید از گوشی های اندروییدی با صفحه بزرگ انتظار زیادی داشته باشی. خیلی خوب که نگه دارند 2-3 روز هست مگه اینکه اصلا از گوشی استفاده نشه. ایکسپریا اس هم با استفاده معمول فکر کنم 2 روز رو میکشه.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
میگم اینکه این گوشی کارت حافظه نمیخوره چه مشکلی میتونه ایجاد کنه واسه کسی که از گوشی استفاده میکنه ؟

مشکل خاصی ایجاد نمیکنه فقط اگه خواستی گوشی رو بفروشی قبلش باید کل حافظه رو shred کنی (اگه قبلا فایل شخصی توش داشتی).

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
مشکل خاصی ایجاد نمیکنه فقط اگه خواستی گوشی رو بفروشی قبلش باید کل حافظه رو shred کنی (اگه قبلا فایل شخصی توش داشتی).

تایید می شه والبته اگه خدای نکرده یک زمانی هارد گوشیتون بسوزه باید ازش خوادافظی کنید.مثل اس 2 که اون اویل با مشکل هارد مواجه بود و به خیلی ها ضرر رسوند..

vanhel

Registered User
لایک‌ها
294
اگه قیمت مهم نیست motorola razer maxx بگیر باطری فوق العاده.اصلا برا همین مصرف زیاد ساخته شده.خیلی شاخه دست هر کسی هم نیست.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اگه قیمت مهم نیست motorola razer maxx بگیر باطری فوق العاده.اصلا برا همین مصرف زیاد ساخته شده.خیلی شاخه دست هر کسی هم نیست.

اگه قیمتش مهم نباشه و بعدا قصدتون فروشش نباشه(یکم سخت فروش میره) پیشنهاد خیلی خوبیه. باطریش فوق العاده ست.

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
اگه قیمتش مهم نباشه و بعدا قصدتون فروشش نباشه(یکم سخت فروش میره) پیشنهاد خیلی خوبیه. باطریش فوق العاده ست.

کلا موتورولا گوشی های خیلی خوبی می زنه اما متاسفانه به دلیل تحریم ایران و این که تو بازار کمه هر کسی نمی خره و مشتری خاص خودش رو داره و همچنین قطعات هم خیلی کمتره نسبت به گوشی های دیگه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
قیمتش بالاست
من 1 تومن دارم

اگه میخوای تا 1 تومن خرج کنی باید روی همون گزینه های قبلی فکر کنی و اینکه به نظرم هر چی زودتر بخری خیلی بهتره چون مرتب داره قیمت ها میره بالاتر. یه زمانی وان ایکس هم زیر 1 تومن اومده بود که الان شده حدود 1200 تومن.

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
اگه میخوای تا 1 تومن خرج کنی باید روی همون گزینه های قبلی فکر کنی و اینکه به نظرم هر چی زودتر بخری خیلی بهتره چون مرتب داره قیمت ها میره بالاتر. یه زمانی وان ایکس هم زیر 1 تومن اومده بود که الان شده حدود 1200 تومن.

دوستان البته خبری بچه ها بهم دادن از بازار گوشی که گفتن از اول مهر دلار کاهش قیمت پیدا می کنه.بهتره دست نگه دارید یا دست دوم این گوشی رو تهیه کنید تو بازارچه

بالا