• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید گوشی با دویست هزار تومان

puyamh

Registered User
لایک‌ها
14
سلام من بوجه ای معادل دویست و ده بیست هزار تومن دارم.دنبال گوشی دوسیم کارته هستم لمسی.خواستم جی ال ایکس مدل سورن بگیرم خیلی ها رای منو زدن کهکارایی نداره و دوروزه کارش تمامه.از اونجایی که من گوشی کم عوض میکنم میخواهم جنسی بگیرم که دوام و کارایی خوبی داشته باشه و البته سنگین نباشه و چند سال جوابگوم باشه.میدونمم بودجه ام کم هست ولی توان بیشتر کردن بودجه رو ندارم.ایا با این بودجه من گوشی با کارایی خوب که دوسه سالی جوابگو باشه هست؟ممنون میشم پیشنهادات و راهنماییتان رو ببینم.

razhaypenhan

Registered User
لایک‌ها
115
من چند وقت پیش یه نوکیا 210 خریدم.عالیه.دو سیم کارته.لمسی نیست ولی. از لحاظ دوام و کارایی هم حرف نداره. حال میده واسه اس م اس:) قیمتش الان هم فک کنم 220 یا 230 باشه.12629310298003522455.jpg

lvntrnt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
با این بودجه از میان محصولات باکیفیت Samsung می توانید مدل Samsung Galaxy Star را تهیه کنید.
اما پیشنهاد من Samsung Galaxy Young GT-S6312 می باشد که صفحه نمایش اش بزگتر و بهتر از Galaxy Star هست. البته اگر بتوانید بودجه تان را کمی افزایش بدهید.

بالا