• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید گوشی بلک بری

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
سلام دوستان،ازتون کمک میخواستم
من از گوشی بلکبری q10 خوشم اومده چون هم صفحه کلید داره و هم مشخصاتش خوبه.ولی تا حالا اصلا گوشی بلک بری نداشتم
میخواستم تجربیاتتون رو در اختیارم بزارید
راجع به سیستم عامل،نرم افزار،گویا نرم افزار های اندروید رو میشه نصب کرد روش
کمکم کنید دیگه خلاصه

asadaga

Registered User
لایک‌ها
274
سلام
سيستم عامل گوشى هاى بلك برى خيلى جالبه و روون هست با گوشى z10 كار كردم جالب بود نرم افزار هاى خودش و اندرويد ساپورت مى كنه
البته لوازم جانبى و خريد و فروش بلك برى نسبت به گوشى هاى ديگه سخت تره

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
سلام
دوست گرامی، یک قاعده کلی هست و اینکه هر چه گوشی ( یا هر محصول دیگری ) در بازار فروش بالاتری داشته باشه و از نظر گارانتی و راه دست بودن تعمیرات برای تعمیرکار و موجود بودن قطعات جهت تعمیر شرایط بهتری داشته باشه، مسلما لوازم جانبی اون هم در بازار فراوانی و تنوع بیشتری خواهد داشت.
حالا یک گوشی به هر دلیلی این خصوصیاتی که عرض کردم رو نداشته باشه، هر چقدر هم که خوب باشه - چه از نظر کارایی در برابر قیمت و چه از نظر تک بودن در دست افراد - خطری که خریدنش داره اینه که اگر خدای نکرده مشکلی پیش بیاد، تعمیراتش یا رفع عیب ممکنه دشوار باشه و گرفتار بکنه آدم رو.
بنابراین فارغ از مارک و کارایی و مسائل فنی، به نظرم این مسائل یک پای ثابت هر خریدی باید در نظر گرفته بشه.

nima394

Registered User
لایک‌ها
60
من چند ماه پیش گوشی کیو ۱۰ رو داشتم...
اگه دست دو میخری خیلی خیلی دقت کن که صفحه کلیدش سفت نشده باشه...من خودم از رو بی تجربگی تست نکردم و خریدم و بعدش با ۱۰۰ تومن ضرر فروختم...
دکمه هاش سفت بود و عملا برای چت و اس ام اس رو اعصاب بود.
از هر نظر گوشی عالی ایه...صفحه عالی دوربین عالی خیلی خیلی خیلی روون...
نرم افزار های اندروید هم خیلی راحت از رو بازار یا پارس هاب نصب میکنی...
باتریشم خوبه نسبتا
در کل اگه دنبال یه گوشی خاص هستی عالیه

lionsg

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
پیشنهاد من اینه که بجای q10 گوشی z10 بگیری. چون q10 کیبورد فیزیکی داره تو خیلی از برنامه های اندورید ساپورت نمیشه و به مشکل بر میخوری البته راه داره که این مشکل رو حل
کرد ولی اذیت میشی . البته اینو نمیشه اسمش رو مشکل این گوشی گذاشت با خود برنامه های بلک بری هیچ مشکلی نداره و استفاده از کیبورد خیلی هم لذت بخشه ولی اینجا ایرانه
و بلک بری ورلد تو ایران بسته هست و شما مجبوری برنامه اندورید رو گوشی بریزی. اگر بودجه بیشتر داری حتما z30 بخر چون z10 با اینکه گوشی عالی هست ولی باتری وحشتناک
ضعیفی داره.

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
من چون به گوشی با صفحه کلید فیزیکی علاقه دارم این مدل نظرمو جلب کرد.خب برنامه های اندروید رو میگن سیستم عامل بلک بری ساپورت میکنه در اپدیت جدید چجوریاس؟یعنی برنامه های رایج اجتماعی مثل تلگرام و ... رو نداره؟

lionsg

Registered User
لایک‌ها
104
من چون به گوشی با صفحه کلید فیزیکی علاقه دارم این مدل نظرمو جلب کرد.خب برنامه های اندروید رو میگن سیستم عامل بلک بری ساپورت میکنه در اپدیت جدید چجوریاس؟یعنی برنامه های رایج اجتماعی مثل تلگرام و ... رو نداره؟
همه برنامه ها رو ساپورت میکنه و اکثرا خوب روان اجرا میشن . تو این مورد مشکل خاصی نیست

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
من تجربه کار با q5 رو دارم گوشی دوستم بود چند روزی دستم بود
باید بگم محشر بود , انقدر خوب بود که ه.س کردم بخرم اما پول نداشتم , الانم گوشیمو گذاشتم بفروشم + پول بزارم روش تا بتونم یه q5 بخرم

q10 هم عکساشو دیدم خیلی قشنگه , وقتی q5 انقدر خوبه پس ببین q10 دیگه چیه
درباره بازی و برنامه باید بگم هم استور خودش هست هم میتونی از برنامه ها اندروید استفاده کنی و مشکلی نخواهی داشت

بالا