• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید گوشی بین اچ تی سی ها و سامسونگ

mehrdad_hamidi3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من می خوام گوشی بگیرم!
قیمت تا 600 باشه و مشخصات زیر رو داشته باشه:
1.صفحه نمایش خیلی عالی داشته باشه: مثل سامسونگ گلکسی یا مثلا اچی تی سی دیزایر(من خیلی وارد نیستم اما این ها که گفتم یکی super AMOLED هست و یکی دیگه AMOLED هست)
2.دوربین بالای 5 مگا پیکسل باشه و یا اگر 5 بود خیلی واقعی و خوش کیفیت باشه و فیلمبرداری 720p باشه با 25 فریم به بالا! (یکی از مهمترین گزینه هام دوربین هست که حتما 720p باشه)
3.سیستم عامل سریع و منعطف داشته باشه که بشه همه کار باهاش کرد! (خیلی ها می گن آندروید خوبه و bada ماله سامسونگ زیاد ضعف داره)
4.سی پی یو و رم و رام بالا داشته باشه که به هیچ وجه کند نشه و کم نیاره!
5.باتری نسبتا خوبی داشته باشه(2 روز کار بده کم کم)
6.ترجیحا ال سی دی بزرگتر از 3.8 اینچ نشه!

می دونم مشخصاتی که می خوام همه باهم توی یک گوشی جمع نمیشه اما دوست دارم نزدیکترین گزینه به این خواسته ها رو بخرم!
دوربین واسم مهمه اما چند ویدیو از N8 دیدم که نشون می داد سرعت کار کردن باهاش کمه و خیلی ها دیگه سیمبین رو پیشنهاد نمی کنن!
اچ تی سی دیزایر اچ دی به چیز هایی که می خوام نزدیکه اما با بزرگ بودنش مشکل دارم و اینکه واقعا توی فیلم ها ال سی دیش در مقابل دیزایر کم میاره و در مقابل گلکسی اس که دیگه لنگ میندازه!
دیزار خوبه اما عکس برداریش و فیلم برداریش در مقابل دیزایر اچ دی خیلی پایین هست اما مثل اینکه گفتن که با آپدیت آندروید 2.2 کیفیت 720P فیلم برداری می کنه و کیفیت عکس برداریش خوب میشه ولی آیا این آپدیت واسش اومده؟اگر اومده کیفیت دوربین رو درست کرده؟اگر درست شده باشه که انتخاب خودم همین دیزایر هست!
نظرتون راجبه موزارت چی هست؟می گن با وین سون بعد از یه مدتی سرعتش میاد پایین و می گن کیفیت دوربینش خوب نیست! راست می گن؟
خلاصه خیلی سر در گم شدم و چون خودم تا حالا اسمارت فون نداشتم دوست ندارم چیزی بخرم که بعدش پشیمون بشم!تا حالا 1202 دستم بوده(عجب تحولی:D)
خلاصه دوستان از بین بهترین های اچ تی سی و سامسونگ یه خوبش رو بگید که بخرم!قیمت هم هر چی کمتر بهتر!:cool:

mb3

Registered User
لایک‌ها
18
تو خریدن یه گوشی با سیستم عامل آندروید شک نداشته باش.الان دور،دور آندرویده.
پیشنهاد من بین آندرویدی ها desire یا desire hd هر دو خوبن.
ولی htc hd2 هم خیلی گوشی خوبیه.تا الان 2 تا سیستم عامل واسش پورت شده یعنی
آندروید2،Ubuntu و ویندوز فون 7 هم بزودی پورت می شه.

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
سیستم عامل htc desire فونت فارسی رو هم suport میکنه؟؟؟یعنی میشه باهاش sms فارسی هم داد؟
در برابر فایل های ویروسی چه قابلیتی داره؟؟؟
ممنون میشم اگه کسی جواب بده

sh1355

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[سلام من بين انتخاب دو گوشي سامسونگ موندم s5233tv و s5250 به نظر شما كدام گوشي كاملتر و ميشه نرم افزار بيشتر براش بيدا كرد بطور كلي از نظر سخت افزاري و نرم افزاري كاملتر هست . ممنون

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
[سلام من بين انتخاب دو گوشي سامسونگ موندم s5233tv و s5250 به نظر شما كدام گوشي كاملتر و ميشه نرم افزار بيشتر براش بيدا كرد بطور كلي از نظر سخت افزاري و نرم افزاري كاملتر هست . ممنون

S5250 چون سیستم عامل داره از نظر نرم افزاری بهتره. البته ز یاد سخت افزار قدرتمندی نداره
چون شما زیاد هزینه ای نمیکنی زیاد هم نباید انتظار داشنته باشی
اما گزینه دیگرتون فقط TV داره و مزیتش همینه و کلا ضعیفتر از 5250 هست

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

sh1355

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قيمت حدودي s5250 چقدر مي باشد چرا در بازار كم ياب هست شما ادرس نمايندگي سامسونگ در گيلان را داريد ممنون

بالا