راستش چون به دکمه های بزرگ و جدا از هم اشاره کردی من این تعداد رو گفتم
مدل تاشو هم خوب زياد هست بايد از نزديک باهاشون کار بشه [ تو دست قرار بگيره ] تا راحتی و اندازه واقعي دستتون بياد
البته اکثر تاشو ها فاصله مناسبی دارند بين دکمه هاشون ولی بعضی از نظر بزرگی جالب نيستند
گوشيهايی مثل Z550 و Z530 و Z300 و 6125 و 6103 و 7200 که همه فاصله قابل قبولی دارند ولی از نظر اندازه دکمه ها بايد ببينين چه وضعی رو دارن ، يعنی راضی کننده هستند براتون يا نه !؟
Z550 و Z530 هردو علاوه بر تاشو بودن امکانات جالبی هم دارند ، از طرفی 7200 هم يک گزينه کلاسيک و به شدت تاييد شده هستاز طرفی Z300 با امکاناتی ساده در حد همان تماس گرفتن + زيبايی ظاهری میتونه گزينه جالبی باشه / راستي دکمه های 7200 تقريبا چسبيده به هم هست ~
تشکر، برای پاسخ*تان!
به نظر شما دکمه های شماره گیر V3 موتورولا خوب هستند به خصوص برای sms زدن یا اذیت می کنند ؟؟
اقا يا يه سامسونگ قديمي x640
t400
بگير يا از مدل هاي جديد سامشونگ نگير
گزينه بعدي ميتونه اين نوكيا جديدا باشه صفحه رنگيا تا 50تومن هستند الان دقيق مدلشو يادم نيست اما مثل 6600 كلاسيك منظورمه چون هم فارسي ميشه و دردسر نداره هم وضعيت دكمه هاش خوبه
من خودم دقيقا عيد پارسال همين موقع اين مشكل تو همينجا مطرح كردم گفتند برو سامسونك b300- سي 260 بگير واي مزخرفترين چيز ي بود كه ديدم نه فارسي بود اصلا داغون تاشو و كوچيك رنگاي صفحش مزخرف 50تومنم خريدمش
همون نوكيا بنظرم عاليه اگر نو ميخواي
دست دوم هم همون مدلايي كه گفتم
اهان يادم اومد نوكيا 3120 عاليه دوربينم داره يه مدلشم هست بي دوربين دقيقا اونو نميدونم چيه مدلش عينه همينه اون 45 تومنه اين مدلم كه گفتم 60 تومنه الان نميدونم اينا قيمت 6ماه پيشه
اما بالاي 100تومن براي افراد مسن البته نه خيلي مسن من كوربي سامسونگ پيشنهاد مينك صفحش لمسيه درست اما گزينه هاش بزرگ هستند مثل شماره گيرش و اعدادش ولي اون بدرد افراد مسن نميخوره چون نميتونن باهاش كار كنن( مزايا صفحه بزرگ تقريبا - باكيفيت- دكمه هاي شماره گير مناسب )
نوكيا هاش عاليه ولي بازم سامسونگاش سري E مثل E700 يا هميني كه معرفي شد خوبه ولي بقيه توصيه نميكنم.سامشونگ همون فقط بشرط مدل هاي قديميش جديداشو زياد مناسب نميبينم با توجه به انتن دهي تقريبا ضعيفشون ( به كسي برنخوره)فعلاً برای زیر 100 تومان به این مدلها رسیدم :
Samsung E250
Sony Ericsson S312
2700 Nokia classic
Samsung S3100