• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید گوشی همراه برای یک فردی سالمند

iman2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
راهنمایی برای خرید گوشی همراه برای یک فردی سالمند

چه گوشی راپیشنهاد می کنید؟

دکمه هایش بزرگ باشد و نزدیک به هم نباشد!

امکانات در حد شماره تلفن گرفتن و جواب دادن!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ایمان جان به نظر من گوشيهای 1600 و 6610i و 6020 و 6030 میتونن موارد مناسبی باشن.
سونی اريکسون هم موارد بسيار خوبی در این زمينه داره / ولی علاوه بر خصوصياتی که شما گفتی قابليتهای زيادی رو هم داره كه باعث افزايش قيمت میشه , با توجه به اینکه گفتين فقط برای تماس استفاده میشه
305.gif

iman2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ایمان جان به نظر من گوشيهای 1600 و 6610i و 6020 و 6030 میتونن موارد مناسبی باشن.
سونی اريکسون هم موارد بسيار خوبی در این زمينه داره / ولی علاوه بر خصوصياتی که شما گفتی قابليتهای زيادی رو هم داره كه باعث افزايش قيمت میشه , با توجه به اینکه گفتين فقط برای تماس استفاده میشه
305.gif

متشکر برای پاسخ*ات!

نظرتان درباره مدل*های تاشو چیه!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
راستش چون به دکمه های بزرگ و جدا از هم اشاره کردی من این تعداد رو گفتم
مدل تاشو هم خوب زياد هست بايد از نزديک باهاشون کار بشه [ تو دست قرار بگيره ] تا راحتی و اندازه واقعي دستتون بياد
294.gif

البته اکثر تاشو ها فاصله مناسبی دارند بين دکمه هاشون ولی بعضی از نظر بزرگی جالب نيستند
گوشيهايی مثل Z550 و Z530 و Z300 و 6125 و 6103 و 7200 که همه فاصله قابل قبولی دارند ولی از نظر اندازه دکمه ها بايد ببينين چه وضعی رو دارن ، يعنی راضی کننده هستند براتون يا نه !؟
298.gif

Z550 و Z530 هردو علاوه بر تاشو بودن امکانات جالبی هم دارند ، از طرفی 7200 هم يک گزينه کلاسيک و به شدت تاييد شده هست
305.gif
از طرفی Z300 با امکاناتی ساده در حد همان تماس گرفتن + زيبايی ظاهری میتونه گزينه جالبی باشه / راستي دکمه های 7200 تقريبا چسبيده به هم هست ~

iman2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
راستش چون به دکمه های بزرگ و جدا از هم اشاره کردی من این تعداد رو گفتم
مدل تاشو هم خوب زياد هست بايد از نزديک باهاشون کار بشه [ تو دست قرار بگيره ] تا راحتی و اندازه واقعي دستتون بياد
294.gif

البته اکثر تاشو ها فاصله مناسبی دارند بين دکمه هاشون ولی بعضی از نظر بزرگی جالب نيستند
گوشيهايی مثل Z550 و Z530 و Z300 و 6125 و 6103 و 7200 که همه فاصله قابل قبولی دارند ولی از نظر اندازه دکمه ها بايد ببينين چه وضعی رو دارن ، يعنی راضی کننده هستند براتون يا نه !؟
298.gif

Z550 و Z530 هردو علاوه بر تاشو بودن امکانات جالبی هم دارند ، از طرفی 7200 هم يک گزينه کلاسيک و به شدت تاييد شده هست
305.gif
از طرفی Z300 با امکاناتی ساده در حد همان تماس گرفتن + زيبايی ظاهری میتونه گزينه جالبی باشه / راستي دکمه های 7200 تقريبا چسبيده به هم هست ~

تشکر، برای پاسخ*تان!

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر شما دکمه های شماره گیر V3 موتورولا خوب هستند به خصوص برای sms زدن یا اذیت می کنند ؟؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
تشکر، برای پاسخ*تان!

282.gif

به نظر شما دکمه های شماره گیر V3 موتورولا خوب هستند به خصوص برای sms زدن یا اذیت می کنند ؟؟

راستش برای مدت کوتاهی V3 استفاده میکردم ، خودم هيچ مشکلی نداشتم و راحت بودم / ولی در کل نظر من رو بخواين برای تشخيص راحتی کيپد يک گوشی تنها يک راه وجود داره ، اینکه گوشی رو در دست بگيرين / البته اینجا دوستان موتو کار زياد هستند و میتونن راهنماييهای لازم رو انجام بدن / 1 ، 2

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
من هم به دنبال یک گوشی با صفحه بزرگ و دگمه‌های درشت (آخرین سایز صفحه و دکمه!) به بهای زیر 100 تومان هستم

چی پیشنهاد می‌کنید

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
sumsung c260 هم خيلي خوبه
من واسه مادرم گرفتم
تاشوه

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
اقا يا يه سامسونگ قديمي x640
t400
بگير يا از مدل هاي جديد سامشونگ نگير
گزينه بعدي ميتونه اين نوكيا جديدا باشه صفحه رنگيا تا 50تومن هستند الان دقيق مدلشو يادم نيست اما مثل 6600 كلاسيك منظورمه چون هم فارسي ميشه و دردسر نداره هم وضعيت دكمه هاش خوبه
من خودم دقيقا عيد پارسال همين موقع اين مشكل تو همينجا مطرح كردم گفتند برو سامسونك b300- سي 260 بگير واي مزخرفترين چيز ي بود كه ديدم نه فارسي بود اصلا داغون تاشو و كوچيك رنگاي صفحش مزخرف 50تومنم خريدمش
همون نوكيا بنظرم عاليه اگر نو ميخواي
دست دوم هم همون مدلايي كه گفتم
اهان يادم اومد نوكيا 3120 عاليه دوربينم داره يه مدلشم هست بي دوربين دقيقا اونو نميدونم چيه مدلش عينه همينه اون 45 تومنه اين مدلم كه گفتم 60 تومنه الان نميدونم اينا قيمت 6ماه پيشه
اما بالاي 100تومن براي افراد مسن البته نه خيلي مسن من كوربي سامسونگ پيشنهاد مينك صفحش لمسيه درست اما گزينه هاش بزرگ هستند مثل شماره گيرش و اعدادش ولي اون بدرد افراد مسن نميخوره چون نميتونن باهاش كار كنن( مزايا صفحه بزرگ تقريبا - باكيفيت- دكمه هاي شماره گير مناسب )

Last edited:

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
اقا يا يه سامسونگ قديمي x640
t400
بگير يا از مدل هاي جديد سامشونگ نگير
گزينه بعدي ميتونه اين نوكيا جديدا باشه صفحه رنگيا تا 50تومن هستند الان دقيق مدلشو يادم نيست اما مثل 6600 كلاسيك منظورمه چون هم فارسي ميشه و دردسر نداره هم وضعيت دكمه هاش خوبه
من خودم دقيقا عيد پارسال همين موقع اين مشكل تو همينجا مطرح كردم گفتند برو سامسونك b300- سي 260 بگير واي مزخرفترين چيز ي بود كه ديدم نه فارسي بود اصلا داغون تاشو و كوچيك رنگاي صفحش مزخرف 50تومنم خريدمش
همون نوكيا بنظرم عاليه اگر نو ميخواي
دست دوم هم همون مدلايي كه گفتم
اهان يادم اومد نوكيا 3120 عاليه دوربينم داره يه مدلشم هست بي دوربين دقيقا اونو نميدونم چيه مدلش عينه همينه اون 45 تومنه اين مدلم كه گفتم 60 تومنه الان نميدونم اينا قيمت 6ماه پيشه
اما بالاي 100تومن براي افراد مسن البته نه خيلي مسن من كوربي سامسونگ پيشنهاد مينك صفحش لمسيه درست اما گزينه هاش بزرگ هستند مثل شماره گيرش و اعدادش ولي اون بدرد افراد مسن نميخوره چون نميتونن باهاش كار كنن( مزايا صفحه بزرگ تقريبا - باكيفيت- دكمه هاي شماره گير مناسب )

فعلاً برای زیر 100 تومان به این مدل‌ها رسیدم :

Samsung E250
Sony Ericsson S312
2700 Nokia classic
Samsung S3100

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
فعلاً برای زیر 100 تومان به این مدل‌ها رسیدم :

Samsung E250
Sony Ericsson S312
2700 Nokia classic
Samsung S3100
نوكيا هاش عاليه ولي بازم سامسونگاش سري E مثل E700 يا هميني كه معرفي شد خوبه ولي بقيه توصيه نميكنم.سامشونگ همون فقط بشرط مدل هاي قديميش جديداشو زياد مناسب نميبينم با توجه به انتن دهي تقريبا ضعيفشون ( به كسي برنخوره)

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
یه گوشی کشویی بگیر که با باز شدن تماس رو جواب بده و با بسته شدن، قطع کنه... اینطوری استفاده از اون نیاز به آموزش هم نخواهد داشت !

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
ميتوني يه دونه از اين گوشي چيني ها بگيري كه هم خوشگله و فقط به درد زنگ زدن ميخوره و زياد كاربرد ديگه نداره
يه راهي ديگه هم هستش كه يه واكي تاكي بگيري يه دونه شو براي خودت برداري و اون يكي هم بدي نفر ديگه بعد راحت باهم صفا كنيد (مزيتش اينه كه ديگه مايه تلفن نيازي نيست بدي)

بالا