• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید گوشی و نصب آنتی ویروس

samand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام؛ من تازه اینجا اومدم. راستش می خواستم یه گوشی بگیرم با این مشخصات:
1. امکان پخش mp3 و فایلهایreal رو داشته باشه
2. برای انتقال راحت اطلاعات به کامپیوتر با usb به pc متصل بشه
3. دوربینشم بدک نباشه(چون این روزا دیگه با این امکانات محاله دوربین نداشته باشه)
4. راحت تا 128meg کارت حافظه بخوره.
5. امکان نصب راحت برنامه داشته باشه
6. باطریشم زود خالی نشه
7. قیمتش با کارت حافظه زیره 300 باشه
بعد از پرس و جو از دوستان یه sx1 رسیدم که همه امکانات رو داره. البته 6600هم خوبه ولی با usb به کامپیوتر وصل نمی شه. تقریبا می خام sx1رو بگیرم ولی شنیدم ویروس می گیره و پروسسورش می سوزه و جز گارانتیشم نیست. می خواستم در مورده ویروس موبایل و اتصال usb مطلب بدونم و اینکه آیا با اون مشخصات گوشی خوبی انتخاب کردم یا نه.البته اگه توضیحی دربارهpocket pcها و قیمتشون و اتصالشون هم بدین ممنون می شم.
مرسی بچه ها!

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از samand :
سلام؛ من تازه اینجا اومدم. راستش می خواستم یه گوشی بگیرم با این مشخصات:
1. امکان پخش mp3 و فایلهایreal رو داشته باشه
2. برای انتقال راحت اطلاعات به کامپیوتر با usb به pc متصل بشه
3. دوربینشم بدک نباشه(چون این روزا دیگه با این امکانات محاله دوربین نداشته باشه)
4. راحت تا 128meg کارت حافظه بخوره.
5. امکان نصب راحت برنامه داشته باشه
6. باطریشم زود خالی نشه
7. قیمتش با کارت حافظه زیره 300 باشه
بعد از پرس و جو از دوستان یه sx1 رسیدم که همه امکانات رو داره. البته 6600هم خوبه ولی با usb به کامپیوتر وصل نمی شه. تقریبا می خام sx1رو بگیرم ولی شنیدم ویروس می گیره و پروسسورش می سوزه و جز گارانتیشم نیست. می خواستم در مورده ویروس موبایل و اتصال usb مطلب بدونم و اینکه آیا با اون مشخصات گوشی خوبی انتخاب کردم یا نه.البته اگه توضیحی دربارهpocket pcها و قیمتشون و اتصالشون هم بدین ممنون می شم.
مرسی بچه ها!
درسته زيمنس Sx1 همه اين امكانات رو داره .

در مورد ويروس :D : اينم از اون حرفها بود! خيالت راحت باشه تابحال ويروسي نيومده كه بتونه پردازشگر گوشي رو بسوزونه :D براي سري 6 ويروس كش وجود داره كه با نصب اون ميتوني مطمئن باشي كه ويروس مشكلي ايجاد نمي كنه.

در مورد پاكت پي سي هم بايد بگي تو چه رنج قيمتي ميخواي تا بتونيم راهنماييت كنيم. اكثرا اين مشخصاتي كه گفتي (بجز قيمت ) رو دارند.

samand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ataasgari :
درسته زيمنس Sx1 همه اين امكانات رو داره .

در مورد ويروس :D : اينم از اون حرفها بود! خيالت راحت باشه تابحال ويروسي نيومده كه بتونه پردازشگر گوشي رو بسوزونه :D براي سري 6 ويروس كش وجود داره كه با نصب اون ميتوني مطمئن باشي كه ويروس مشكلي ايجاد نمي كنه.

در مورد پاكت پي سي هم بايد بگي تو چه رنج قيمتي ميخواي تا بتونيم راهنماييت كنيم. اكثرا اين مشخصاتي كه گفتي (بجز قيمت ) رو دارند.

سلام مرسي عطا جان در مورد آنتي ويروس.pocket pc هم تو رنج 300 مي خوام فكر نكنم ژيدا شه خودم مي دونم :( :( اما يه سوال آيا با اين امكانات و قيمت sx1 بهترين انتخابه؟(مخصوصا اتصال usb)بازم ممنون

بالا