• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید یک فروند V3i

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام خدمت اساتید همراه!
اول از همه عرض کنم که در این رشته بنده صفر کیلومتر هستم!
دوم اینکه به دلایلی فعلا قصد خرید یک گوشی v3i دارم!
سوم اینکه در این زمینه لطفا سوالات مرا پاسخگو باشید:

۱- کلا هنگام خرید این گوشی چه نکاتی را باید در نظر داشت؟
۲- قیمت حدودی این گوشی چقدره؟ اگر قصد خرید دست دوم اون رو داشته باشم، چقدر تفاوت قیمت داره و اصلا میصرفه خرید دست دوم یا نه؟
۳- تا جایی که من مطلع شدم، ظاهرا گارانتی معتبری برای موتورولا وجود نداره! باز هم لطف کنید در این زمینه راهنمایی بفرمایید.
۴- آیا فروشگاه خاصی رو برای خرید پیشنهاد میکنید؟ که دچار برخی فروشندگان .... نشوم!

پیشاپیش از همکاری دوستان سپاسگزارم.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز ابتدا تبریک من رو به جهت انتخاب خوبتون ( به همون دلایلی که نگفتید:) ) بپذیرید .. موتورولا بعد از نوکیا برند محبوب منه و واقعا رتبه دوم فروش جهانی حقشه .. قیمت حدودی این گوشی 220 تومن هست البته یکی از دوستان میگفت به 200 تومن رسیده .. ولی شما همون حدود 220 رو دست بالا بگیر فوقش اینه که میری میبینی 200 هست یه دعایی هم به جون ما میکنی و پولش هم میمونه تو جیبت:)
بعد من شدیدا ازت خواهش میکنم بخاطر جیب و اعصاب خودت هم که شده دست دو رو بیخیال بشی .. ارزش نداره اصلن .. موتورولا همینجوریش نمایندگی و خدمات بعد فروش نداره یه دفه به مشکل خدای نکرده بربخوری دیگه صاحب اول و اخرش خودتی و رو دستت باد میکنه ... همون نو رو بگیر .. پک بسیار کاملی هم داره .. انواع اقسام کیف ها توی پکش هست! // بله درسته در زمینه گارانتی و نمایندگی و اینا وضعیت خوبی نداره ولی من کسی رو ندیدم که با این مساله مشکلی پیدا کرده باشه چون کلا همونطوری که بهتر میدونی گارانتی برابر کشک هست تو ایران عزیز! // مغازه خاصی رو سراغ ندارم ولی همون علاءالدین رو سرچ کنی به نتیجه خوبی میرسونتت ... // امیدوارم نهایتا از خریدت راضی باشی:)

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
تبریک میگم! گوشی های موتورولا واقعا خوشگلند و v3i هم خوشگلترینشون! دست دوم رو هم بیخیال شو!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تایید می شه، موقع خرید دقت کنید پشت و روی گوشی و وقتی باز می کنید روی صفحه نمایش و صفحه کلیدش سلفون باشه، بعد شماره imei داخل گوشی رو (با گرفتن شماره ی *#06# (از راست به چپ) ، داخل تلفون می تونید ببینیدش) رو با شماره imei روی جعبه تطابق بدید، اگه فرق می کرد، اصلاً غمتون نباشه ها، ولی یخورده ای بزنید توی سر مال و بگید قاچاقیه و ... و شاید یه تخفیف خوبی طرف بهتون داد
39.gif

آخرین قیمتی هم که من داشتم 204 بود (با رم 128) ، ولی می گم اینجا تو مشهد، هفته ی پیش همه جارو گشتم، هیچ کس نداشت!

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون از همکاری دوستان.
یه سوال، این گوشی ظاهرا یک رنگ بیشتر نداره؟ درسته؟
در ضمن پک کاملش چی باید داشته باشه؟

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
چیز خاصی نیست!
1. یک فروند v3i
2. یک باتری
3. یک شارژر
4. کابل usb (از نوع مینی!)
5. دفترچه ها و cd !
6. هدست استریو و شیک!
7. 266 MicroSD روی گوشی!
8. ضمنا سی دی گوشی نرم افزار iTunes داره و برای موزیک هم خوبه!

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
و البته يه كيف خوشگل ... تو بعضي از پكها هم يدونه رم ريدر هست ....

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
مشخصات جعبه اینه

box-2.jpg

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
هر چیزی تو جعبه به غیر از اینهایی که تو عکس هست نداشت بدون که فروشنده :D آره...

MOT-RAZR-A01_AMS_BOX.jpg

اگر بیشتر داشت هم :D آره...

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
با اجازه صاحاب تاپیک گفتم دیگه تاپیک تکراری نزنم.
من مدتیه دنبال یه گوشیه تاشو و رم خور میگردم بعد یه کم گشت و گذار بین v3i وv3x موندم البته z610 هم خوبه ولی خیلی گرونه :cry: خلاصه دوستان بیان راهنمایی کنن v3i بگیرم یا x چرا؟
بعد دو سه تا سوال : محتویات پک v3x رو هم میشه بگید چیا هست؟ کارت حافظه داره روش؟ اگه آره چند مگه؟
usb charge هستند؟ باطریش چطوره؟ شنیدم گوشی های خر کاریه درسته؟

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
از توجه همه دوستان سپاسگزارم.
محمد جان شما صاحب اختیار هستید. هر چند که v3x امکانات بیشتری نسبت به v3i داره ولی من از جنس بدنه v3x اصلا خوشم نیومد. خیلی ضعیفه و زود از بین میره. ولی بدنه v3i آلومینیوم آنودایزد شده هست و رنگ و عمر بسیار زیادی داره. البته من هم هنوز تهیه نکردم.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
X یه ذره قطور تر هم هست و i خیلی ظریف تره
واقعا که چیز ردیفیه

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
از توجه همه دوستان سپاسگزارم.
محمد جان شما صاحب اختیار هستید. هر چند که v3x امکانات بیشتری نسبت به v3i داره ولی من از جنس بدنه v3x اصلا خوشم نیومد. خیلی ضعیفه و زود از بین میره. ولی بدنه v3i آلومینیوم آنودایزد شده هست و رنگ و عمر بسیار زیادی داره. البته من هم هنوز تهیه نکردم.

X یه ذره قطور تر هم هست و i خیلی ظریف تره
واقعا که چیز ردیفیه

ای بابا به شک افتادم میدونید چیه؟ من یک گوشی میخوام تاشو باشه و رم خور این دوتاش خیلی برام مهمه بعدش هم اینکه میخوام گوشی که میگیرم با خیال راحت مدت زیادی دستم باشه اینه که نمیخوام بعدا بگم آخی اگه اونو گرفته بودم و...
حالا کسی میدونه رمی که روی v3x هست (به جز حافظه خود گوشی) چنده؟ اصلا رم اضافه روش هست؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ای بابا به شک افتادم میدونید چیه؟ من یک گوشی میخوام تاشو باشه و رم خور این دوتاش خیلی برام مهمه بعدش هم اینکه میخوام گوشی که میگیرم با خیال راحت مدت زیادی دستم باشه اینه که نمیخوام بعدا بگم آخی اگه اونو گرفته بودم و...
حالا کسی میدونه رمی که روی v3x هست (به جز حافظه خود گوشی) چنده؟ اصلا رم اضافه روش هست؟
باید 256-512 باشه
i الان 256 داره
البته من با 64 گرفتم که به هر کی میگم تعجب میکنه
میگه همشون 256 ا

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ببین من V3i دارم باباشم درآوردم اینقدر باهاش کار میکنم
واقعا معرکس
من گوشی زیاد داشتم ولی هیچکدوم مثل این نبودن
باهاش تک چرخم بزنی خوب کار میکنه
یکی از ویژگی هاش اینه که با USB هم شارژ میشه

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
خوب، من امروز رفتم بازار یه چرخی زدم. حداقل قیمتی که برای v3i پیدا کردم ۲۳۵ بود! تا ۲۶۵ هم قیمت میدادن و خیلی هم کم شده بود تو بازار. جعبه اصلی، ساخت سنگاپور با رم ۲۵۶ و باقی متعلقات ۲۴۰ هزارتومان. علاءالدین یه جا دست دومش رو میداد ۲۱۰!
هر چند که دوستان همگی توصیه کردن که دنبال دست دوم نرم ولی یکی پیدا کردم تمیز (واقعا در حد نو) و سالم به قیمت ۱۷۰ هزار تومان که خیلی چشمم رو گرفته. از فروشگاههای تقریبا پرت بود و از قیمتهای جدید خبر نداشت. گوشی خود صاحب فروشگاه بود که میفروخت! بعید نیست که یه ریسکی بکنم و همون رو بخرم.

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
اگه گوشی در حد نو باشه چه عیبی داره! ولی قشنگ چکش کن و ببین وسایلش هم کم نباشه!

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
خوب، من امروز رفتم بازار یه چرخی زدم. حداقل قیمتی که برای v3i پیدا کردم ۲۳۵ بود! تا ۲۶۵ هم قیمت میدادن و خیلی هم کم شده بود تو بازار. جعبه اصلی، ساخت سنگاپور با رم ۲۵۶ و باقی متعلقات ۲۴۰ هزارتومان. علاءالدین یه جا دست دومش رو میداد ۲۱۰!
هر چند که دوستان همگی توصیه کردن که دنبال دست دوم نرم ولی یکی پیدا کردم تمیز (واقعا در حد نو) و سالم به قیمت ۱۷۰ هزار تومان که خیلی چشمم رو گرفته. از فروشگاههای تقریبا پرت بود و از قیمتهای جدید خبر نداشت. گوشی خود صاحب فروشگاه بود که میفروخت! بعید نیست که یه ریسکی بکنم و همون رو بخرم.

خاک به سرم
161.gif
اگه v3i شده باشه 240 حتما x اش سیصد شده، شانسو میبینی بعد یه عمری خواستیم یه گوشی بخریما
168.gif

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
v3x ديگه چه صيغه ايهه؟ راستي پرهام خان اينايي كه قيمت گرفتي گارانتي هم داشت ؟

تو shop.ir من با قيمت پايين تر ديده بودم .

بالا