• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید یک گوشی میخوام که ...

A.S.A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان تا حالا خیلی ازتون راهنمایی خواستم و چند تا گوشی هم طبق راهنماییاتون خریدم آخر هم که به Pocket PC رسیدم و i-mate JAMin خریدم ولی هنوز به اونی که دوست دارم نرسیدم و اصلا راضی نیستم از گوشیم ...

شاید این به خاطر غریبگی من با پاکت پی سی بوده !!؟ نمیدونم ازتون یه راهنمایی عاجزانه دارم :

من سعی میکنم خواسته هامو از گوشیم بگم شما راهنماییم کنین چی بگیرم ...

1) من کاربر حرفه ای موسیقی هستم پس برام

1- کیفیت موسیقی از گوشی و هدفون مهمه
2- برام ساپورت حد اقل 2 گیگ مموری لازمه
3- طول عمر باطری مهمه
4- قابلیت استفاده از هدفونه دلخواه مهمه
5- ساپورت پروفایل A2DP در صورت امکان مهمه
6- داشتن رادیو مهمه

2) من عکاسی حرفه ای هم میکنم پس برام

1- وجود یه دوربین حداقل 2 مگاپیکسل مهمه ( چون میخوام همیشه یه دوربین همرام باشه )

3) از یکنواختی متنفرم پس

1- حداقل سیمبین باشه
2- تم زیاد داشته باشه
3- در صورت امکان قاب های متنوع هم تو بازار براش پیدا بشه

4) آدم مشکل پسندیم پس

1- اگه میشه کمتر دست کسی باشه
2- کیفیت ساختش خوب باشه
3- شیک باشه

میدونم توقع های زیادی از یک گوشی هستش به همین دلیل حتی فکر کردم که به جای گوشی یه Ipod 80GB با یه 1100 بخرم ولی چه کنم که موبایل میخوام

در ضمن موجودیم هم 600.000 تومان هست

نظر خودم هم روی اینهاست :

N73me
N91 8gb
N93i
P990i
w850i

(اگه w850 همه ی خواسته هامو داشته باشه حاضرم به خاطرش از دوربین بگذرم )

منتظر راهنمایتون هستم

کمکم کنین که حسابی گیج شدم

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
1) من کاربر حرفه ای موسیقی هستم پس برام

1- کیفیت موسیقی از گوشی و هدفون مهمه
2- برام ساپورت حد اقل 2 گیگ مموری لازمه
3- طول عمر باطری مهمه
4- قابلیت استفاده از هدفونه دلخواه مهمه
5- ساپورت پروفایل A2DP در صورت امکان مهمه
6- داشتن رادیو مهمه

2) من عکاسی حرفه ای هم میکنم پس برام

1- وجود یه دوربین حداقل 2 مگاپیکسل مهمه ( چون میخوام همیشه یه دوربین همرام باشه )

3) از یکنواختی متنفرم پس

1- حداقل سیمبین باشه
2- تم زیاد داشته باشه
3- در صورت امکان قاب های متنوع هم تو بازار براش پیدا بشه

4) آدم مشکل پسندیم پس

1- اگه میشه کمتر دست کسی باشه
2- کیفیت ساختش خوب باشه
3- شیک باشه

نظر خودم هم روی اینهاست :

N73me
N91 8gb
N93i
P990i
w850i

سلام دوست گرامی
با توجه به خواسته های شما تنها گزینه ای که همه ای مشخصات رو داشته باشه p990 هست ..اما قاب واسش نیست ..مابقی رو داره
و w850 دوربین 2 مگا پیکسل معمولی داره AF نیست ...و سیمبین هم نیست ...
....:cool:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام دوست گرامی
با توجه به خواسته های شما تنها گزینه ای که همه ای مشخصات رو داشته باشه p990 هست ..اما قاب واسش نیست ..مابقی رو داره
و w850 دوربین 2 مگا پیکسل معمولی داره AF نیست ...و سیمبین هم نیست ...

تایید میشه!!!!...من هم میخواستم همینو بگم...مخصوصا اینکه این روزها قیمتش هم اومده پایین!!!...وقت مناسبیه واسه خریدش:cool:

A.S.A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست گرامی
با توجه به خواسته های شما تنها گزینه ای که همه ای مشخصات رو داشته باشه p990 هست ..اما قاب واسش نیست ..

یکی از دوستام برای p990 یه قاب سیاه خریده و نصب کرده واقعا زیبا شده !

A.S.A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هنوز حسرت فروش 3250 رو میکشم ...
واقعا عالی بود ...

رو همین حساب هنوزم نسبت به محیط سیمبین نوکیا احساس خوبی دارم و کلا رو گوشیاش حساب باز میکنم

(اشتباه نشه هیچ تعصبی نسبت به برند نوکیا یا سونی اریکسون ندارم )

آیا ان73 موزیک ادیشن همه ی شرایط منو داره ؟ اگه نه کدوما رو نداره ؟

و در کل پی990 بیشتر با خواسته های من سازگاره یا ان 73 ؟

کمک......................

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
من هنوز حسرت فروش 3250 رو میکشم ...
واقعا عالی بود ...

رو همین حساب هنوزم نسبت به محیط سیمبین نوکیا احساس خوبی دارم و کلا رو گوشیاش حساب باز میکنم

(اشتباه نشه هیچ تعصبی نسبت به برند نوکیا یا سونی اریکسون ندارم )

آیا ان73 موزیک ادیشن همه ی شرایط منو داره ؟ اگه نه کدوما رو نداره ؟

و در کل پی990 بیشتر با خواسته های من سازگاره یا ان 73 ؟

کمک......................
ببین دوست عزیز:فقط به 990 فکر کن.تا دستت نگیری نمی دونی که چقدر گوشی ماهیه:D راستش من تا پریروز که از نزدیک باهاش کار نکرده بودم نمیدونستم کار کردن با این گوشی تاچ اسکرین چه حالی میده بطوریکه کاملا خرید ان73 رو از سرم بیرون کردم و دیروز رفتم و یکی گرفتم و از شر اون ان80 چرت خودم رو خلاص کردم:D والان حسابی ازش راضیم و از کار کردن باهاش لذت میبرم:rolleyes: .با این که تا بحال کلی گوشی عوض کردم و خودم در زمینه گوشیها صاحب نظر میدونستم در همین جا اعتراف میکنم که در مورد 990 اشتباه میکردم :blush: و در اینجا تمامی اظهاراتی رو که به غلط در یکی از پستهام درباره این گوشی کرده بودم, پس میگیرم و در مورد پیش داوری غلطم عذر میخوام.:blush: :(
دوست عزیز گوشی 990 عالیه و سیستم عاملش بسیار زیبا و سریع عمل میکنه .کیفیت مکالمه در این گوشی به مانند 910 عالیه و این چیزیکه در کمتر گوشی از سری n شرکت نوکیا میتونی ببینی.هین الان اونو با لپتاپم wlan کردم و با جستجو گر قوی گوشی تو اینترنت حال میکنم.:p درد باطریش بخوره تو سر ان80;)
از دوربینش که نگو عالیه مطمئنم که بهترین عکسهای ماکرو از آن 990 است.:)
گفته بودم گوشی زشتیه و لی وقتی فروشنده برام روشنش کرد ,شیفته ی صفحه نمایش عالی و دیزاین با کیفیت و زیبای اون شدم.با پشت ویترین 1000 بار فرق میکنه:wacko: واقعا که se در طراحی محل کلید ها و .... فکر همه جا رو کرده:p درست برعکس اون ان80 که روی زمین نمیشه گذاشتش چون اصلا استیبل نیست و همه جاش هم لق میخوره.
دوست عزیز من بعد اب کردن ان80 به فکر خرید ان73 بودم ولی واقعا این گوشی به این قیمتش نمیارزه و 100در100 گوشیه990 به اون سره.من ان73 رو هم دستم گرفتم ولی اصلا باهاش حال نکردم
همون سیستم عامل با منوهای خسته کننده ای که در تمام سری 60 هست در ان73 هم دیده میشه.ان73 خیلی گوشیه راحتی نیست.کی پد و جوی استیک بد قلقی داره,درست برخلاف 990 که به جرات میگم بهترینه.تنها ایرادیکه میشه به 990 گرفت صدای اسپیکرش نسبت به 73 هست که اصلا برام مهم نیست;)
من صرفا یه طرف دار se نیستم و در 3 ماه اخیر 3 گوشی از سیمیان های نوکیا (ایی50و ان80 و ان90 ) رو تجربه کردم .ترسیدم باخرید ان73 یک تجربه تلخ دیگه داشته باشم:f34r: .
موفق باشید و درست انتخاب کنید

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
P990 فقط A2DP و wifi رو از N73 بیشتر داره. N73 هم تو دیزاین، دوربین، اسپیکر و... برتری داره !
در ضمن تاچ اسکرین و UIQ 3.0 ممکنه در ابتدا برای شما تازگی داشته باشه ولی اون هم مثل S60 بعد از یه مدتی تکراری و خسته کننده میشه !

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
ببین دوست عزیز:فقط به 990 فکر کن.تا دستت نگیری نمی دونی که چقدر گوشی ماهیه:D راستش من تا پریروز که از نزدیک باهاش کار نکرده بودم نمیدونستم کار کردن با این گوشی تاچ اسکرین چه حالی میده بطوریکه کاملا خرید ان73 رو از سرم بیرون کردم و دیروز رفتم و یکی گرفتم و از شر اون ان80 چرت خودم رو خلاص کردم:D والان حسابی ازش راضیم و از کار کردن باهاش لذت میبرم:rolleyes: .با این که تا بحال کلی گوشی عوض کردم و خودم در زمینه گوشیها صاحب نظر میدونستم در همین جا اعتراف میکنم که در مورد 990 اشتباه میکردم :blush: و در اینجا تمامی اظهاراتی رو که به غلط در یکی از پستهام درباره این گوشی کرده بودم, پس میگیرم و در مورد پیش داوری غلطم عذر میخوام.:blush: :(
دوست عزیز گوشی 990 عالیه و سیستم عاملش بسیار زیبا و سریع عمل میکنه .کیفیت مکالمه در این گوشی به مانند 910 عالیه و این چیزیکه در کمتر گوشی از سری n شرکت نوکیا میتونی ببینی.هین الان اونو با لپتاپم wlan کردم و با جستجو گر قوی گوشی تو اینترنت حال میکنم.:p درد باطریش بخوره تو سر ان80;)
از دوربینش که نگو عالیه مطمئنم که بهترین عکسهای ماکرو از آن 990 است.:)
گفته بودم گوشی زشتیه و لی وقتی فروشنده برام روشنش کرد ,شیفته ی صفحه نمایش عالی و دیزاین با کیفیت و زیبای اون شدم.با پشت ویترین 1000 بار فرق میکنه:wacko: واقعا که se در طراحی محل کلید ها و .... فکر همه جا رو کرده:p درست برعکس اون ان80 که روی زمین نمیشه گذاشتش چون اصلا استیبل نیست و همه جاش هم لق میخوره.
دوست عزیز من بعد اب کردن ان80 به فکر خرید ان73 بودم ولی واقعا این گوشی به این قیمتش نمیارزه و 100در100 گوشیه990 به اون سره.من ان73 رو هم دستم گرفتم ولی اصلا باهاش حال نکردم
همون سیستم عامل با منوهای خسته کننده ای که در تمام سری 60 هست در ان73 هم دیده میشه.ان73 خیلی گوشیه راحتی نیست.کی پد و جوی استیک بد قلقی داره,درست برخلاف 990 که به جرات میگم بهترینه.تنها ایرادیکه میشه به 990 گرفت صدای اسپیکرش نسبت به 73 هست که اصلا برام مهم نیست;)
من صرفا یه طرف دار se نیستم و در 3 ماه اخیر 3 گوشی از سیمیان های نوکیا (ایی50و ان80 و ان90 ) رو تجربه کردم .ترسیدم باخرید ان73 یک تجربه تلخ دیگه داشته باشم:f34r: .
موفق باشید و درست انتخاب کنید
به نظر من دیزاین N80 با P990 اصلا قابل مقایسه نیست ! تا حالا هم نشنیدم کسی همچین نظری داشته باشه نسبت به N80 و P990 ! در ضمن چطور مطمئن شدید که ماکروهای P990 بهترینه ؟! با W900 و N73 و K800 مقایسه کردی تا حالا ؟

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر من دیزاین N80 با P990 اصلا قابل مقایسه نیست ! تا حالا هم نشنیدم کسی همچین نظری داشته باشه نسبت به N80 و P990 ! در ضمن چطور مطمئن شدید که ماکروهای P990 بهترینه ؟! با W900 و N73 و K800 مقایسه کردی تا حالا ؟
خوب منم که گفتم قابل مقایسه نیستند.من واقعا متعجبم طراحان ن80 عقلشون نرسیده که وقتی یه گوشی قسمت پشتش انحنا داشته باشه روی زمین درست قرار نمیگیره تازه با اون کلید ماکرو هم که قرار دادند اونجا , در موقع قرار گرفتن بروی یه سطح صاف اون کلید تماس زود رس داره در نتیجه خیلی زود اسیب میبینه.:eek: :wacko: وااقعا که اخره دیزاینه از بسکه همه جاش لق میزنه .شما اگه گوشی اسلایدر میخوای برو د600 رو دستت بگیر تا بفهمی ن80 چقدر بد قلقه.برعکس در پشت 990 4 نقطه به عنوان نقطه اتکای گوشی در نظر گرفته شده که دو تای اونها لاستیکی بوده و گوش کاملا استیبل هست.در 990 به هیچ عنوان لقی وجوده نداره:rolleyes:
در مورد ماکرو این تنها نظر من نیست gsmarena هم همین رو میگه:blush:
اینم یه نمونه عکسش در ضمن من 6 ماه دبلیو 900 داشتم و بسیار خوب عکس میره تو صفحه 35 تاپیک عکسها, عکسام هست برو ببین. من بعد از مقایسه حدودا 25 عکس ماکرو بین دو گوشی مطمنئن شدم که 990 بهتره.در ن73 هم که چه عرض :f34r: کنم :cool: http://forum.persiantools.com/t23195-page125.html

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
تو عکسی که گرفتی جزئیات گلبرگ ها دقیق مشخص نشده و گل یه تیکه به نظر می رسه ! در ضمن به نظر می رسه رنگ گل پر رنگ تر از رنگ طبیعیشه که احتمالا به خاطر تنظیمات نوره ! وقتی با عکس های پویا و ژوپیتر تو صفحات قبل و بعد و عکس های K800 بحرین مقایسه می کنم می بینم که خیلی کم میاره ! به عکسهای پویا تو http://forum.persiantools.com/t23195-page124.html و عکس های بحرین تو http://forum.persiantools.com/t23195-page126.html یه نگاه بنداز !

rockastronomy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ba salam.man be ye ki az dostanam toye amrica sefaresh yek goshu ro dadam.vali dostam hich ettelaee az shabakeye goshi mobail dar iran ra nadare.akhe chon man shenidam toye amrika be jaye sim kart az ye noee dige az khotot baraye mobile estefade mikonand.age mishe dar in zamine maro yari konid.merci.

rockastronomy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[ba salam.man be ye ki az dostanam toye amrica sefaresh yek goshu ro dadam.vali dostam hich ettelaee az shabakeye goshi mobail dar iran ra nadare.akhe chon man shenidam toye amrika be jaye sim kart az ye noee dige az khotot baraye mobile estefade mikonand.age mishe dar in zamine maro yari konid.merci

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ba salam.man be ye ki az dostanam toye amrica sefaresh yek goshu ro dadam.vali dostam hich ettelaee az shabakeye goshi mobail dar iran ra nadare.akhe chon man shenidam toye amrika be jaye sim kart az ye noee dige az khotot baraye mobile estefade mikonand.age mishe dar in zamine maro yari konid.merci

دوست عزیز ابتدا لطف کنید فارسی تایپ کنید.....در مورد گوشی باید خدمت شما عرض کنم که اون خطوطی که شما میفرمایید پروایدر های مختلفه که مثل تی موبایل یا وودافون و....که اینها هم واسه خودشون سیمکارت دارن...منتها گوشیهایی که تو بازار اونا هست با آرم یک پروایدر خاص که اصطلاحا اونو لاک شده میگن به فروش میرسن که قیمتهای ارزون تری هم نسبت به گوشیهای آنلاک که با همه پروایدر ها کار میکنن دارن...که این گوشیها فقط با سیمکارت همون پروایدر کار میکنه....پس گوشی که بخواد تو ایران کار کنه در درجه اول باید آنلاک باشه.....سیستم شبکه مخابراتی ایران اگر اشتباه نکنم gsm 900 1900 هست منتها در کشوری مثل آمریکا gsm 850 1800 هست (اگر اشتباه نکنم) باید گوشی بخرید که ساپورت شبکه ایران رو هم داشته باشه!!!....مبحث آخر هم رجیستره باید شماره سریال گوشی توی مخابرات ایران رجیستر بشه!!!...که اگر از طریق گمرک وارد میکنید با پرداخت تعرفه 60 درصد باید رجیسترش کنید وگرنه مخابرات رجیستر نمیکنه باید بدوید دنبال چینج کردن سریال گوشی!!!(بستگی به مدل گوشی داره همه گوشیها هم سریالشون چینج نمیشه)!!!!

بالا