• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید amd و رم

shahrokh92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان خسته نباشید
چندتا سوال در مورد سخت افزار دارم
تو رنج قیمت 500 تومان بهترین مادربورد amd که میشه خرید چیه ؟ ( سوکت am3+ و ترجیها asus )
رم های corsair xms3 در مقایسه با رمهای gell یا gskill چطوره ؟ قیمت 8g daul channele هر کدوم تقریبا چقدره ؟
اگه cpu 6350 یا 8320 باشه و گرافیک هم r7 260x و رم 8 ،بدون کولینگ ، پاور 600w green hp خوبه واسش ؟

mr_sasma

Registered User
لایک‌ها
68
برای مادربورد Asus M5A97 R.2 گزینه خوبیه. برای این CPU و Ramـی که می خوای به خوبی جواب می ده و می تونی مقداری از پولت رو هم ذخیره کنی. تا CPU FX8350 پشتیبانی می کنه و 32 گیگ هم می تونی Ram روش بذاری.
سیستم رو برای چه کاری می خوای؟ اگه فقط می خوای بازی کنی، CPU های 4 هسته ای مثل FX 4130 هم به خوبی جوابگو هستن و می تونی بقیه پول رو بذاری برای کارت گرافیک، اما اگه می خوای کار گرافیکی یا رندر یا مهندسی انجام بدی، اینا گزینه های خوبی هستن و حتی اگه یه مقدار بیشتر هزینه کنی، FX 8350 به نسبت قیمتش، یک گزینه ایده آل هست.
برای مصرف اور هم به راحتی می تونی با توجه به همه قطعاتی که می خوای بگیری مصرف قطعاتتو جمع بزنی و ببینی چقدر نیاز داره. مصرف قطعه های مختلف توی سایت تولید کننده های پاور، هست.

shahrokh92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سوکت 8350 با سوکت 6350 فرق میکنه ؟
6350 مقرون به صرفه تره یا 8350 ؟
واسه گیم میخوامش
مادربورد قویتر چی هست ؟

Last edited:

mr_sasma

Registered User
لایک‌ها
68
نه، سوكت هر دو اينا مثل هم هست. اگه براى گيم مى خواى، هر دوى اين CPUها زياده. كلاً توى انتخاب سيستم براى گيم يادت باشه،CPU بايد يه حداقل قدرت رو داشته باشه، اما بيشتر از اون هر چه قدر هم قوى باشه، هيچ تأثيرى توى فريم ريت بازى نداره. كارت گرافيك براى سيستم گيم خيلى مهم تره و هر چه قدر قوى تر باشه، نرخ فريم بازى مى ره بالاتر. الان اگه يه CPU چهار هسته اى مثل FX 4130 يا FX 4100 بگيرى، براى بازى كاملاً جواب كارتو مى ده.
با اين حال اگه نظرت روى اون CPUها هست، هر دوشون قوى هستن و به نسبت قيمتشون، كارايى بالايى دارن، اما خب براى كارهايى كه نياز به CPUهاى قوى دارن (مثل رندرهاى معمارى) FX 8350، يك گزينه خيلى خوب ويكى از قوى ترين CPUهاست. (البته باز هم تأكيد مى كنم كه تأثيرى توى بازى نداره).
اون مادربوردى كه گفتم، گزينه خيلي خوبيه و مى تونى تا قوى ترين سيستم رو روش سوار كنى. اما اگه گزينه قوى تر مى خواى، مى تونى Asus M5A99FX PRO R.2 رو انتخاب كنى كه چيپ ست 990 داره و اگه بعدا بخواى ارتقا بدى تا CPUهاى سرى 9xxx مثل FX 9370 يا FX 9590 رو ساپورت مى كنه (كه طبيعتاً اونا هم براى گيم زياده).
كلاً به نظر من توى اين دو مورد صرفه جويى كن و هر چى پول اضافه اومد، بذار براى كارت گرافيك و يه پاورى كه جواب مصرفتو بده.

shahrokh92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خب سري 9 خيلي زياده
من تصميم كرفتم 6350 بردارم
حالا يجا اين متنو خوندم در موردش

ﮐﻨﺘﺮﻟﺮ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺩﺍﺧﻠﯽ DDR3
ﮐﻨﺘﺮﻝ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻫﺎﯼ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺟﺎﯼ ﮔﺬﺍﺭﯼ ﺷﺪﻩ ﺩﺭﻭﻥ ﭘﺮﺩﺍﺯﻧﺪﻩ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ FX
ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﻫﺎﯼ DDR3 ﺩﺭ ﺑﺎﻧﺪ ﻓﺮﮐﺎﻧﺴﯽ 1866
ﻣﮕﺎﻫﺮﺗﺰ، ﭘﻬﻨﺎﯼ ﺑﺎﻧﺪﯼ ﻣﻌﺎﺩﻝ 29.9GB/sec ﺭﺍ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ .ﺍﯾﻦ
ﮐﻨﺘﺮﻟﺮﻫﺎ ﺍﺯ ﻧﻮﻉ ﺩﻭ ﮐﺎﻧﺎﻟﻪ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺩﺭ ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﺑﺎ ﻫﺮ ﯾﮏ ﺍﺯ ﻫﺴﺘﻪ
ﻫﺎ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ . ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﻫﺎﯼ ﺭﻡ ﺑﺎ ﻣﺼﺮﻑ ﻭﻟﺘﺎﮊ ﭘﺎﯾﯿﻦ 1.2 ,
1.35 ﻭﻟﺘﯽ ﻧﯿﺰ ﺑﺎ ﭘﺮﺩﺍﺯﻧﺪﻩ ﻫﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺳﺎﺯﮔﺎﺭﯼ ﮐﺎﻣﻞﺩﺍﺭﻧﺪ م

من تصميم داشتم يه رم 8 با باس 2*** بردارم حالا اكه باس 1866. بردارم بهتر جواب ميده ? Asus M5A97 R.2 ﻣﺎدرﺑﻮرد
بين برندهاي gskill ,gell va corsair كدوم يكي بهتره ?

mr_sasma

Registered User
لایک‌ها
68
موضوع رم تا حد زیادی سلیقه ایه. مطمئناً رم باس 1600 هم برای بازی کردن به خوبی جواب می ده و حجم رم نکته خیلی تأثیرگذارتریه تا پهنای باند رم. به همین علت به نظر من همون 1866 هم خوبه. البته یه نکته ای رو در نظر داشته باش و اونم اینه که الان توی بازار رم های 8 قیمت بالایی دارن و اگه 2 تا رم 4 بخری، هم می تونن به صورت دو کاناله (Dual Channel) کار کنن و از مزایای اون استفاده کنی، هم این که ارزونتر در میاد.
اینا همشون مارکهای خوبی هستن. البته من از یکی شنیدم که رم های corsairـی که الان وارد بازار شده اصل نیست، اما نمی دونم تا چه حد می شه به این حرف اعتماد کرد، چون منبع معتبری نبود.
من خودم چند سال پیش رم Corsair گرفتم و خیلی خوب برام کار کرد. اخیراً هم رم Kingstone HyperX گرفتم که اونها هم رمهای خوبی هستن. اینجا هم به نظر من بحث باز هم سلیقه ایه.

بالا