درود . من تازه به پرشین تولز ملحق شدم و تو چند تا زمینه منو راهنمایی کنید .
من حدود 1 میلیون بودجه دارم و روزانه 6 7 ساعت وقت برای پست زدن و رسیدگی به سایت . و قصد راه اندازی سایت دارم . اما 2 سوال بزرگ تو ذهنمه
چند تا سوال دارم که لطفا با دقت همرو جواب بدید که من خیلی گیجم الان !
1 - آیا سایتم را بدم میهن سئو یا نه ؟ (تو همین بخش خیلی گشتم و میدونم اکثر دوستان مخالفن اما نکات زیر رو بخونید و توجیه کنید )
من میخوام یه سایت داشته باشم مثل این سایت ها باشه :
دانلود نرم افزار ، عکس ، آهنگ جدید
سایت سرگرمی تفریحی بی کلک
اینا رو میهن سئو جزو نمونه کاراش زده , آیا درسته یا الکی زده ؟ اصلا کاری رو این سایت ها انجام داده ؟
اگه نداده پس چرا اینقدر آمارشون بالاست ؟
توپترین که امروز چک کردم 237 ایرانه و بیکلک 397 ایران . فرز هم از نمونه کاراشونه که اونم حدود 350 هست .
من یه سایت مثل اینا میخوام , حالا دوستان بهم بگن چطور بدون دادن به میهن سئو بتونم اینجوری بشم ؟
2 - کسب درآمد از سایت به چه صورت بیشترین بازدهیو داره ؟
پاپ آپ
بنری
پست ثابت
یا .... ؟
خیلی ذهنم مشغوله مخصوصا واسه نکته 1 . خواهش میکنم دوستان کمکشون دریغ نکنند . لطفا واسه پاسخ هاتون دلیل هم بیارید که من دوباره نپرسم دلیلش چیه .
ارادتمنند شما احمد قدوسی
من حدود 1 میلیون بودجه دارم و روزانه 6 7 ساعت وقت برای پست زدن و رسیدگی به سایت . و قصد راه اندازی سایت دارم . اما 2 سوال بزرگ تو ذهنمه
چند تا سوال دارم که لطفا با دقت همرو جواب بدید که من خیلی گیجم الان !
1 - آیا سایتم را بدم میهن سئو یا نه ؟ (تو همین بخش خیلی گشتم و میدونم اکثر دوستان مخالفن اما نکات زیر رو بخونید و توجیه کنید )
من میخوام یه سایت داشته باشم مثل این سایت ها باشه :
دانلود نرم افزار ، عکس ، آهنگ جدید
سایت سرگرمی تفریحی بی کلک
اینا رو میهن سئو جزو نمونه کاراش زده , آیا درسته یا الکی زده ؟ اصلا کاری رو این سایت ها انجام داده ؟
اگه نداده پس چرا اینقدر آمارشون بالاست ؟
توپترین که امروز چک کردم 237 ایرانه و بیکلک 397 ایران . فرز هم از نمونه کاراشونه که اونم حدود 350 هست .
من یه سایت مثل اینا میخوام , حالا دوستان بهم بگن چطور بدون دادن به میهن سئو بتونم اینجوری بشم ؟
2 - کسب درآمد از سایت به چه صورت بیشترین بازدهیو داره ؟
پاپ آپ
بنری
پست ثابت
یا .... ؟
خیلی ذهنم مشغوله مخصوصا واسه نکته 1 . خواهش میکنم دوستان کمکشون دریغ نکنند . لطفا واسه پاسخ هاتون دلیل هم بیارید که من دوباره نپرسم دلیلش چیه .
ارادتمنند شما احمد قدوسی