• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای راه اندازی سایت و در آمدزایی

goleroooz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود . من تازه به پرشین تولز ملحق شدم و تو چند تا زمینه منو راهنمایی کنید .

من حدود 1 میلیون بودجه دارم و روزانه 6 7 ساعت وقت برای پست زدن و رسیدگی به سایت . و قصد راه اندازی سایت دارم . اما 2 سوال بزرگ تو ذهنمه

چند تا سوال دارم که لطفا با دقت همرو جواب بدید که من خیلی گیجم الان !

1 - آیا سایتم را بدم میهن سئو یا نه ؟ (تو همین بخش خیلی گشتم و میدونم اکثر دوستان مخالفن اما نکات زیر رو بخونید و توجیه کنید )

من میخوام یه سایت داشته باشم مثل این سایت ها باشه :

دانلود نرم افزار ، عکس ، آهنگ جدید

سایت سرگرمی تفریحی بی کلک

اینا رو میهن سئو جزو نمونه کاراش زده , آیا درسته یا الکی زده ؟ اصلا کاری رو این سایت ها انجام داده ؟

اگه نداده پس چرا اینقدر آمارشون بالاست ؟

توپترین که امروز چک کردم 237 ایرانه و بیکلک 397 ایران . فرز هم از نمونه کاراشونه که اونم حدود 350 هست .

من یه سایت مثل اینا میخوام , حالا دوستان بهم بگن چطور بدون دادن به میهن سئو بتونم اینجوری بشم ؟

2 - کسب درآمد از سایت به چه صورت بیشترین بازدهیو داره ؟

پاپ آپ

بنری

پست ثابت

یا .... ؟

خیلی ذهنم مشغوله مخصوصا واسه نکته 1 . خواهش میکنم دوستان کمکشون دریغ نکنند . لطفا واسه پاسخ هاتون دلیل هم بیارید که من دوباره نپرسم دلیلش چیه .:)

ارادتمنند شما احمد قدوسی

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوست من
خسته نباشی

راستش کپی رایت میهن سئو رو توی سایت بی کلک ندیدم

نمیدونم چرا اینطوریه. ما هرجا از سئو خوندیم نوشته بهینه سازی قالب و توی بهینه سازی قالب تگ h1 برای عنوان سایت توی قالب توصیه شده ولی توی سایتهای سئو شده میهن سئو ندیدم این تگ رو توی قالب. حداقل توی این دوتا سایت که ندیدم.

شاید روش خاصی دارن که انقدر بچه ها بهشون شک دارن.

سایت تفریحیم خوبه ولی شرایط داره سخت میشه و باید بدونی با رسمی شدن الگوریتم پاندا گوگل ( منظور از رسمی شدن کامل اجرا شدن هستش ) تمام این سایتهایی که به عنوان موفق شناسایی کردی میان پایین. چون سایت تفریحی و خبری شده کپی پاست که الگوریتم پاندا هم دقیقا شناساییه همینه.

اگر میتونی تخصصی پست بدی حتما شروع کن ولی اگر قصدت کپی پاست هست سایتت شاید بره فضا ولی زود بر میگرده زیر زمین.

موفق باشی

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
در مورد این شرکت ها نمیتونم نظر بدم چون نحوه کارشون رو نمیدونم , ولی بهتون توصیه میکنم سایت رو به فردی بدید که سئو کنه , در مورد اون فرد هم باید خودتون تحقیق کنید به حرف بقیه که پول الکی و ... هم توجه نکنید .
البته در کنار اون باید خودتون هم مقالات سئو رو بخونید, چون سئو به پست دادن و بقیه کارها که توسط وبمستر انجام میشه هم مربوط میشه .
در مورد الگوریتم پاندا هم که خیلی وقته اومده و کل فرایندی که خواسته در مورد اون انجام بشه الان انجام شده و مطمئنا نوسان های برای سایت های کپی وجود داره ولی اونطور نیست که سایتتون کلا بسته بشه .
مشاور بیشتر خواستین تو پ خ میتونید با بنده در میان بزارید

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
سلام دوست من
خسته نباشی

نمیدونم چرا اینطوریه. ما هرجا از سئو خوندیم نوشته بهینه سازی قالب و توی بهینه سازی قالب تگ h1 برای عنوان سایت توی قالب توصیه شده ولی توی سایتهای سئو شده میهن سئو ندیدم این تگ رو توی قالب. حداقل توی این دوتا سایت که ندیدم.

سایت تفریحیم خوبه ولی شرایط داره سخت میشه و باید بدونی با رسمی شدن الگوریتم پاندا گوگل ( منظور از رسمی شدن کامل اجرا شدن هستش ) تمام این سایتهایی که به عنوان موفق شناسایی کردی میان پایین. چون سایت تفریحی و خبری شده کپی پاست که الگوریتم پاندا هم دقیقا شناساییه همینه.

اگر میتونی تخصصی پست بدی حتما شروع کن ولی اگر قصدت کپی پاست هست سایتت شاید بره فضا ولی زود بر میگرده زیر زمین.

موفق باشی

دوست عزیز به نظر من اینکه تگ H1 کجا استفاده میشه برای این دوستمون مهم نباشه .

مهم آمار گرفتن و بازدید سایته که فکر میکنم میهن سئو امتحان خودش رو پس داده . من که هر سایتی دیدم میهن سئو کارش کرده خیلی زود آمار گرفته .

آخه کدوم سایتی روز دوم با 10 تا پست 30 تا ورودی گوگل میگیره ؟ ( جناب ادمین حالا خیلی حال نکنا کار تو نی کگار میهن سئوست :D)

به هر حال از دوستانی که با میهن سئو کار کردن سوال کنی بهتره . البته این طبیعیه که شاید کسی دوست نداشته باشه برای رقیب بشی

موفق باشی .

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
ادمین این توپترین یه زمان (تا 2-3 روز ) از بچه های اینجا بود ، دوست خوبی بودن اما خوب ترجیح دادن دیگه اینجا فعالیت نکنن . البته شایدم برگردن . ;)

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
ادمین این توپترین یه زمان (تا 2-3 روز ) از بچه های اینجا بود ، دوست خوبی بودن اما خوب ترجیح دادن دیگه اینجا فعالیت نکنن . البته شایدم برگردن . ;)

منم امیدوارم برگردن به خاطر بعضیا ایشون رفت باید بعضیا رو میفرستادیم برن
:(

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
در مورد سوال دومت .. پست ثابت بهترین گزینس ...

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798

یه بحث بود بین وبمسترا دیگه ، چیزی نشده بود که . حالا بگذریم از این موضوع تاپیک دوستمون رو منحرف نکنیم .

goleroooz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من
خسته نباشی

موفق باشی

در مورد این شرکت ها نمیتونم نظر بدم چون نحوه کارشون رو نمیدونم , ولی بهتون توصیه میکنم سایت رو به فردی بدید که سئو کنه , در مورد اون فرد هم باید خودتون تحقیق کنید به حرف بقیه که پول الکی و ... هم توجه نکنید .
البته در کنار اون باید خودتون هم مقالات سئو رو بخونید, چون سئو به پست دادن و بقیه کارها که توسط وبمستر انجام میشه هم مربوط میشه .
در مورد الگوریتم پاندا هم که خیلی وقته اومده و کل فرایندی که خواسته در مورد اون انجام بشه الان انجام شده و مطمئنا نوسان های برای سایت های کپی وجود داره ولی اونطور نیست که سایتتون کلا بسته بشه .
مشاور بیشتر خواستین تو پ خ میتونید با بنده در میان بزارید

دوست عزیز به نظر من اینکه تگ H1 کجا استفاده میشه برای این دوستمون مهم نباشه .

مهم آمار گرفتن و بازدید سایته که فکر میکنم میهن سئو امتحان خودش رو پس داده . من که هر سایتی دیدم میهن سئو کارش کرده خیلی زود آمار گرفته .

آخه کدوم سایتی روز دوم با 10 تا پست 30 تا ورودی گوگل میگیره ؟ ( جناب ادمین حالا خیلی حال نکنا کار تو نی کگار میهن سئوست :D)

به هر حال از دوستانی که با میهن سئو کار کردن سوال کنی بهتره . البته این طبیعیه که شاید کسی دوست نداشته باشه برای رقیب بشی

موفق باشی .

در مورد سوال دومت .. پست ثابت بهترین گزینس ...

یه بحث بود بین وبمسترا دیگه ، چیزی نشده بود که . حالا بگذریم از این موضوع تاپیک دوستمون رو منحرف نکنیم .

ممنون که راهنمایی کردید . پس برای درآمدزایی بهترین گزینه پست ثابته .

درباره دومی که من هیچی از صحبت های دوستان نفهمیدم

داداش یه سوال دارم :‌ شما آمار این سایت های بالا رو به کپی پیست ربط میدید درحالی که من با بررسی هایی که کردم 80 درصد پست هاشون اختصاصیه توپترین و بی کلک !

در ضمن گوگل پاندا همش کشکه ! اینم مثل همون ممنوع شدن تبادل لینک دو طرفه از سمت گوگله که هنوزم اجرا نشده

یوزر مدیر توپترین تو پرشین تولز چیه ؟ چرا سر نمیزنه ؟

کسی id یا Email یا چیزی از مدیر این سایت ها داره ؟ (تماس با ما زدم اما انگار ایمیل سایت رو چک نمیکنن یا جواب نمیدن)

با تشکر دوباره از همتون

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
ممنون که راهنمایی کردید . پس برای درآمدزایی بهترین گزینه پست ثابته .

درباره دومی که من هیچی از صحبت های دوستان نفهمیدم

داداش یه سوال دارم :‌ شما آمار این سایت های بالا رو به کپی پیست ربط میدید درحالی که من با بررسی هایی که کردم 80 درصد پست هاشون اختصاصیه توپترین و بی کلک !

در ضمن گوگل پاندا همش کشکه ! اینم مثل همون ممنوع شدن تبادل لینک دو طرفه از سمت گوگله که هنوزم اجرا نشده

یوزر مدیر توپترین تو پرشین تولز چیه ؟ چرا سر نمیزنه ؟

کسی id یا Email یا چیزی از مدیر این سایت ها داره ؟ (تماس با ما زدم اما انگار ایمیل سایت رو چک نمیکنن یا جواب نمیدن)

با تشکر دوباره از همتون

البته فکر میکنم منظور دوستمون از پست ثابت همکاری در فروش بود . چون فکر نمیکنم به سایت تازه کار کسی بیاد تبلیغات پست ثابت بده

یه بحثی شد بین بزرگان ، گویا به ایشون توهین شد و ترجیح دادن دیگه اینجا فعالیت نکنن . یوزرش هم اینه : ikiosan

آیدی و ایمیل رو دارم اما خوب نمیدونم درسته که بدم بهتون یا خیر .

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
1- در مورد سئو هرجور خودت صلاح میدونی، همون کار رو انجام بده! اگه با وردپرس کار می کنی یه پلاگین مخصوص سئو هم نصب کنی، تقریباً 80درصد کار رو انجام میده.

2- با تحقیق برو جلو. چون همونطور که سایر کاربران هم اشاره کردند، کم کم الگوریتم پاندای گوگل برای فارسی داره اجرا میشه. و اگه به صورت کامل اجرا بشه، رقابت بسیار بسیار سخت میشه. (نمونش امروز جستجو می کردم، متوجه شدم گوگل دیگه به title صفحات مثل قبل اهمیت نمیده و در مورد ترتیب نتایج سایت، شدیداً روی رنک سایت، سابقه سایت و محتوای سایت تاکید داره)

3- فعلاً برای کسب درآمد، همکاری در فروش (محصولات به درد نخور!) بهترین گزینه است!

بالا