• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای راه اندازی وبلاگ

parvizb7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان من میخوام ی وبلاگ درست کنم با موضوع مطالب آموزشی کامپیوتر.
قبلا وردپرس کار کردم و بلد هستم.
ی سوالی که ازتون داشتم اینه که به نظرتون وبلاگ رو با ی هاست شخصی و نصب وردپرس بالا بیارم بهتره یا از سیستم وبلاگدهی بیان (http://blog.ir)استفاده بکنم؟
ممنون میشم جوابمو بدین.

ifelse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
هاست شخصی و سیستم بیان با اینکه امکانات هر دوشون خوبه اما هر کدوم مزایا و معایبی نسبت به هم دارند.
شما بخشی از تمرکز و مشغولیت فکری و زمانی تون در هاست شخصی درگیر مسائل فنی و نصب افزونه و ... هست و همچنین ممکنه حتی تهیه هزینه هاست و دامنه براتون مشکل باشه و معلوم نیست که حتماً بتونید با درآمدزایی این هزینه ها و تحت پوشش قرار بدین. در سیستم بیان این مسائل رو ندارید.
در مقابل سیستم بیان برای گذاشتن تبلیغات ظاهراً محدودیت هایی رو داره در حالی که هاست شخصی هیچ محدودیتی رو ندارین.
در کل به نظرم بستگی داره به هدف و برنامه ریزی که برای وبلاگتون دارید: اگه میخواید به طور پیوسته و مرتب (مثلا هفته ای چند مطلب تولیدی خوب) کار کنید و قصد بزرگ کردن سایتتون رو هم دارید و میخواید بعداً کسب درآمدی هم بشه، شاید هاست شخصی مناسب باشه.
اما اگر فعلاً قصد فعالیت جدی رو ندارید و به صورت تفننی پست میذارید، سیستم بیان به صرفه تره.
موفق باشید

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
بلاگفا برای وبلاگ های شخصی خوبه ولی برای کسب در آمد به هیچ وجه مناسب نیست ، چون تو تبلیغ گذاشتن محدودیت داره ..

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
بگو میخوای تبلیغات کار کنی؟ به نظرم انجمن راه بندازی بهتره

Fazel#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بستگی به هدف اصلی کار شما از راه اندازی بلاگ هستش
اگر میخواهید از این طریق کسب درامد کنید به شما وردپرس پیشنهاد میشه
ولی اگه میخواهید مطالب رو صرفاً اشتراک گذاری کنید سیستم های بلاگ ساز پیشنهاد میشه

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
صد در صد از طریق هاست و اسکریپت بهتره. مایل بودید با هزینه 10 هزار تومان + تمام تنظیمات براتون انجام می دم. البته هاست و دامنه رو باید خودتون تهیه کنید.

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
ی هاست بخر و وردپرس نصب کن بهتره.

بالا