• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای زدن 2 دامنه

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

2 تا سایت میخوام بزنم. یکیش .ir هست و دیگری .com

حالا خودم برم اینا رو رجیستر کنم؟ یا بدم یِ نفر با تجربه برام نام نویسی و ثبت نام کنه؟ مخصوصا .ir رو. منظورم این هست کِ شخصا توی nic.ir عضو بشم و درخواست بدم؟ بهتره؟ یا یِ موسسه این کارا رو برام بکنه؟

hat3f

Registered User
لایک‌ها
13
درود
شركتي ثبت كن پنل داشته باشي همه چي تحت كنترلت باشه
دومين ملي نماينده انجام ميده و طي مدت قرارداد مال شماست
اما خودتون صاحب دامنه باشيد بهتر هست
البته اگر شركت و دوست و آشنا ميشناسيد و اعتبار خوبي دارند ميتون ميزبان باشند

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

من کسی رو نمیشناسم توی این کارا. شرکتی رو هم نمیشناسم.

کسی از بکس پی تی، شرکت نداره.

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
سلام شرکتی که باشه بهتره و ارزون تر برات میوفته!
حتی دات کام!
ما هم میتونیم برات اوکی کنیم!مشکلی نیست!
خواستی در خدمتیم!
یا علی

Mili coyote

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیز چنتا مسئله.بعضی دوستان میگن از هرجا که ارزونتر هستش بخر دامین رو.من کاملا مخالفم با این کار.دامین رو از هر شرکتی که میگیری بگیر اما بگو برات تو directi ثبت کنن و پنل هم بدن به خودت.در مورد .ir هم خوب یه یوزر توی نیک بساز و

برو بده به سایت معتبری چون نت افراز تا برات ثبت کنه.خودتم میتونی از نیک ثبت کنی اما چند هزارتومنی گرونتر میشه

اما در مورد هاست.خوب یه سرچی تو گوگل بزنی خیلی سایت ها هستن که هاست میدن.خودتم میدونی.سعی کن یکی از معتبر هارو انتخاب کنی.من خودمم هم میتونم بهت هاست بدم ولی نه هاست ارزون.یکم گرونتره چون سرور داخل ایران هستش و برای سایت های خودم ازش استفاده میکنم (از ترس تحریم که یهو سایت بپره)
سرعت لود سایت هم اینطوری چندبرابر شده.امنیتشم که نمیشه هیچوقت تضمین کرد اما امنیت خوبی داره.....

اگر خواستین در خدمتم
این یاهو آیدی من : m2coyote
راستی اگر هاست هم نخواستی و سوال داشتی ادد کنو بپرس.هروقت آن شدم جوابتو میدم.

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
درود
فقط دامین را در پنل خودتون ثبت کنید دوست گرامی
در مورد دامین ملی می تونید یکی از نمایندگان رسمی را بگزارید مسول مالی که براتون پرداخت ها رو انجام بده
در مورد دامین .com هم از جای معتبر پنل بگیرید و در پنل خودتون براتون پرداخت کنند
مشاهده شده کسایی که دامین مردم در پنلشون بوده بعد برای ثبت سال دیگه دبه! درآوردند یا خواستار 10 برابر قیمت دامین را داشتند !
پیروز باشید

reza_na

Registered User
لایک‌ها
1
درود
فقط دامین را در پنل خودتون ثبت کنید دوست گرامی
در مورد دامین ملی می تونید یکی از نمایندگان رسمی را بگزارید مسول مالی که براتون پرداخت ها رو انجام بده
در مورد دامین .com هم از جای معتبر پنل بگیرید و در پنل خودتون براتون پرداخت کنند
مشاهده شده کسایی که دامین مردم در پنلشون بوده بعد برای ثبت سال دیگه دبه! درآوردند یا خواستار 10 برابر قیمت دامین را داشتند !
پیروز باشید

گفته های ایشون به تجربه برام ثابت شده.
شرکتایی که دامنه برای شما ثبت می کنن در واقع خودشونو صاحب امتیاز دامنه معرفی می کنن. در حالی که شما پول ثبت دامنه رو دادید.
من به شما پیشنهاد می کنم حتما دامنه رو روی اکانت نیک.آی آر خودتون داشته باشید.

sir-mammad

Registered User
لایک‌ها
101
برو توی سایت فراسو آی-آر رو خودت ثبت کن ( قبلش توی نیک دات آی آر ) ثبت نام کن
دات - کام رو هم اگر خواستی من برات ثبت می کنم توی GoDaddy یا Register یا Names ، هرکدوم خواستی اکانت بساز ، واسه پرداختش بهم پخ بده برات انجام بدم

amd2

Registered User
لایک‌ها
50
درود،

2 تا سایت میخوام بزنم. یکیش .ir هست و دیگری .com

حالا خودم برم اینا رو رجیستر کنم؟ یا بدم یِ نفر با تجربه برام نام نویسی و ثبت نام کنه؟ مخصوصا .ir رو. منظورم این هست کِ شخصا توی nic.ir عضو بشم و درخواست بدم؟ بهتره؟ یا یِ موسسه این کارا رو برام بکنه؟

چیزی که اول برای شما مهم هست حق امتیاز دامین هست، که این اطمینان رو داشته باشید که دامین همیشه و صرف نظر از شرکت هاست دست شما هست،
برای دامین های آی آر توی سایت nic.ir ثبت نام کنید و از شرکت ثبت کننده درخواست کنید که دامین رو در پنل شما ثبت کنن، اینجوری دامین دست شما ست و هر موقع میتونید خودتون هم تمدید کنید و یا دی ان اس های دامین رو عوض کنید.
برای دامین های .com بهترین پنل رسلرکلاب هست، که اگه شرکت هاست پنل رسلر کلاب رو به شما بده، باز هم همه تنظیمات از جمله فقل کردن دامین و کد انتقال و همچنین دی ان اس های دامین در اختیار شما هست و هر موقع که بخواید میتونید دامین رو منتقل کنید و یا با یه شرکت دیگه تمدید کنید
برای هاست هم از هر جا میگیرید بک آپ یادتون نره که اگه یهو شرکت هاست غیب شد (که معمولا پیش میاد) مشکلی برای اطلاعات نباشه.

بالا