کدوم شهری ؟ فکر کنم الو پیک و اینا ضمانت نخواد شایدم بخواد چون باید بار جابجا بکنی
ولی به نظرم اگه هر جفتشون ضمانت میخوان ، تو الوپیک و اسنپ باکس و اینا رو انتخاب بکن . خیلی بهتره
اما به چشم کار اصلی بهش نیگا نکن . مثلا 10 سال تمام تلاشتو بکن که پول جمع بکنی و درکنارش کار شخصی خودت رو شروع بکن و کم کم پیک رو کنار بذار و فقط واسه خودت کار بکن
ذهن خودت رو درگیر این نکن که از پیک بخوای درآمد زیاد داشته باشی . فقط در حدی در بیار که بتونی از پس هزینه های پایه زندگی بر بیای و یکمم جمع بکنی واسه کار خودت
توی این اپ هایی که اومده :
اول پیک درآمدش خوبه ( هم استهلاکش کمتره هم لازم نیست چرت و پرت مسافرا رو تحمل بکنی و با ترافیک هم کاری نداری اما موتورسواری خطر بیشتری نسبت به دو مورد پایین داره ) > تجربه اینو نداشتم
بعد حمل بار با وانت ( در مقایسه با تاکسی استهلاکش کمتره ولی نسبت به پیک بیشتره ولی بازم چرت و پرت مسافرا رو لازم نیست تحمل بکنی ولی باید بستن بار و سالم رسوندن بار رو بلد باشی که بعدا شر نشه ) > بارای شرکت خودمو جابجا میکردم و واقعا بستن بار خودش یه دردسره که وسط مسیر نریزه اولش خودم باورم نمیشد اینقدر پیچیده باشه !
بعد هم تاکسی ( هم عذاب ترافیک رو داری هم استهلاک بالاتر هم باید مسافرای بیشعور رو تحمل بکنی و به هیچ وجه بار نباید قبول بکنی حتی یه پاکت نامه ! ) > خودم تجربه این مورد رو داشتم فکر کنم سر جمع 30 روز ولی از 7 صب تا 11 شب یه کله !
درود به شرفت
امیدوارم تو کارت پیشرفت بکنی
بهترین تصمیم رو گرفتی