• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای ضمانت دادن

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
یا کار نیست اگر هم هست ضمانت میخوهد ضمانت چک هم کارت پایان خدمت میخواد... در کل یه گره کور همه جا جلوی کارم هست سفته و برات و... که اصلا نمیفهمم چی هست...
چه جوری باید ضمانت بدم که قابل سوءاستفاده هم نباشه؟!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
اولا جایی که قراره کار کنید ببینید واقعا ضمانت می خواهد که یک موقع شما بهش ضربه نزنید یا اینکه دنبال سو استفاده است .مثلا با قدیمی های بازار یا شرکت و سازمانهای درست حسابی و سابقه دار زیاد نگران ضمانت نباشید (البته همیشه ممکنه مشکل پیش بیاد)
مطلب بعدی قرار داده .وقتی قرار داد می نویسید حتما دقیق مشخص باشه که فلان سفته با شماره فلان و مبلغ مشخص برای ضمانت این کار گرفته شده .دقیقا مشخص باشه ضمانت در مورد چه کاری است .مثلا طرف میگه برای اموال مغازه xتومن سفته می گیرم .اما سفته حسن انجام کار میتونه بعدا براتون دردسر درست کنه چون جسن انجام کار دقیقا مشخص نیست چیه.
سفته هم یک تیکه ورقه از بانک یا لوازم التحریر می خرید مثل چک می مونه اما ضمانت اجراییش قوی تره .(در مورد سفته سرچ کنید هم تو انجمن هم تو نت)
برای قرار داد و....هم شرچ کنید نمونه قرارداد و نکاتی که باید رعایت کنید تو نت هست.

saam2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
143
دنبال چه کاری و چه میزان حقوقی هستی؟

talebi1372

Registered User
لایک‌ها
256
عزیز تو چک دقیق بنویس از بابت فلان چیز فلان کار در وجه فلان کس یا فلان شرکت جهت ضمانت فلان چیز .

اگر اینا رو قید نکنی یا چک حامل بدی اگر بعدا از چکت سو استفاده شد مجازات کیفری داری . ولی اگر بنویسی هم چک به دردشون نمیخوره مگر اینکه خطایی از شما سر بزنه هم اینکه دیگه کیفری نیست و حقوقیه . هیوچوقت چک حامل ندید . اگر چکتون از باند مواد مخدر سر در اورد چی کار می تونید بکنین ؟

saam2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
143
مثلا پیک موتوری, حقوقش معلوم نیست
یک صحبت دوستانه میکنم امیدوارم به دردت بخوره
من قبلا کارگری زیاد کردم و به هیچ جایی نرسیدم فقط وقتم تلف شد, سربازی هم نرفتم
هر جایی هم که میرفتم همین مشکلات ضمانت و پایان خدمت رو میخاستن
ولی بجای اینکه برم سربازی و کارگری, شروع کردم به ساخت یک سایت الان هم درامد مناسبی دارم ازش
به نظرم به جای این که برای دیگران 8 ساعت کار کنی سعی کن برای خودت 16 ساعت کار کنی ارزشش بیشتره
برای سربازی هم وقت زیاده

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
ولی بجای اینکه برم سربازی و کارگری, شروع کردم به ساخت یک سایت الان هم درامد مناسبی دارم ازش
به نظرم به جای این که برای دیگران 8 ساعت کار کنی سعی کن برای خودت 16 ساعت کار کنی ارزشش بیشتره
برای سربازی هم وقت زیاده
سایت شما چیه؟, سایت زدن هم بدبختی زیاد داره - دامین بین المللی نمیشه مستقل مدیریت کرد اگر هاستینگ در بره دامین چی میشه؟!!! - سئو که از همه چیز بدتره با هزار بدبختی باید لینک ساخت و یا خرید آخرش روزی فقط 20 تا ورودی گوگل!! - وقت گذاشتن برای مطلب نوشتن و...

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
عزیز تو چک دقیق بنویس از بابت فلان چیز فلان کار در وجه فلان کس یا فلان شرکت جهت ضمانت فلان چیز .

اگر اینا رو قید نکنی یا چک حامل بدی اگر بعدا از چکت سو استفاده شد مجازات کیفری داری . ولی اگر بنویسی هم چک به دردشون نمیخوره مگر اینکه خطایی از شما سر بزنه هم اینکه دیگه کیفری نیست و حقوقیه . هیوچوقت چک حامل ندید . اگر چکتون از باند مواد مخدر سر در اورد چی کار می تونید بکنین ؟
به من اصلا چک نمیدن, چک گرفتن از بانک کارت پایان خدمت نیاز داره!!

saam2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
143
سایتم آموزشیه, دامین IR بخر مشکلی پیش نمیاد یا از هاستینگ های معتبر بخر , اگر مطالب سایتت مفید باشه اسم سایت تو ذهن کاربر میمونه و دوباره به سایت سر میزنه
سئو یعنی مطالب مفید و کاربر پسند, پولتو برای سئو هزینه نکن
وقت بزار مطالب اختصاصی بنویس چندتا مطلب اختصاصی که بنویسی بعد دستت راه میافته

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
مثلا پیک موتوری, حقوقش معلوم نیست

کدوم شهری ؟ فکر کنم الو پیک و اینا ضمانت نخواد شایدم بخواد چون باید بار جابجا بکنی
ولی به نظرم اگه هر جفتشون ضمانت میخوان ، تو الوپیک و اسنپ باکس و اینا رو انتخاب بکن . خیلی بهتره

اما به چشم کار اصلی بهش نیگا نکن . مثلا 10 سال تمام تلاشتو بکن که پول جمع بکنی و درکنارش کار شخصی خودت رو شروع بکن و کم کم پیک رو کنار بذار و فقط واسه خودت کار بکن
ذهن خودت رو درگیر این نکن که از پیک بخوای درآمد زیاد داشته باشی . فقط در حدی در بیار که بتونی از پس هزینه های پایه زندگی بر بیای و یکمم جمع بکنی واسه کار خودت

توی این اپ هایی که اومده :
اول پیک درآمدش خوبه ( هم استهلاکش کمتره هم لازم نیست چرت و پرت مسافرا رو تحمل بکنی و با ترافیک هم کاری نداری اما موتورسواری خطر بیشتری نسبت به دو مورد پایین داره ) > تجربه اینو نداشتم
بعد حمل بار با وانت ( در مقایسه با تاکسی استهلاکش کمتره ولی نسبت به پیک بیشتره ولی بازم چرت و پرت مسافرا رو لازم نیست تحمل بکنی ولی باید بستن بار و سالم رسوندن بار رو بلد باشی که بعدا شر نشه ) > بارای شرکت خودمو جابجا میکردم و واقعا بستن بار خودش یه دردسره که وسط مسیر نریزه اولش خودم باورم نمیشد اینقدر پیچیده باشه !
بعد هم تاکسی ( هم عذاب ترافیک رو داری هم استهلاک بالاتر هم باید مسافرای بیشعور رو تحمل بکنی و به هیچ وجه بار نباید قبول بکنی حتی یه پاکت نامه ! ) > خودم تجربه این مورد رو داشتم فکر کنم سر جمع 30 روز ولی از 7 صب تا 11 شب یه کله !

برای سربازی هم وقت زیاده

درود به شرفت
امیدوارم تو کارت پیشرفت بکنی
بهترین تصمیم رو گرفتی ;)

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
کدوم شهری ؟ فکر کنم الو پیک و اینا ضمانت نخواد شایدم بخواد چون باید بار جابجا بکنی
ولی به نظرم اگه هر جفتشون ضمانت میخوان ، تو الوپیک و اسنپ باکس و اینا رو انتخاب بکن . خیلی بهتره

اما به چشم کار اصلی بهش نیگا نکن . مثلا 10 سال تمام تلاشتو بکن که پول جمع بکنی و درکنارش کار شخصی خودت رو شروع بکن و کم کم پیک رو کنار بذار و فقط واسه خودت کار بکن
ذهن خودت رو درگیر این نکن که از پیک بخوای درآمد زیاد داشته باشی . فقط در حدی در بیار که بتونی از پس هزینه های پایه زندگی بر بیای و یکمم جمع بکنی واسه کار خودت

توی این اپ هایی که اومده :
اول پیک درآمدش خوبه ( هم استهلاکش کمتره هم لازم نیست چرت و پرت مسافرا رو تحمل بکنی و با ترافیک هم کاری نداری اما موتورسواری خطر بیشتری نسبت به دو مورد پایین داره ) > تجربه اینو نداشتم
بعد حمل بار با وانت ( در مقایسه با تاکسی استهلاکش کمتره ولی نسبت به پیک بیشتره ولی بازم چرت و پرت مسافرا رو لازم نیست تحمل بکنی ولی باید بستن بار و سالم رسوندن بار رو بلد باشی که بعدا شر نشه ) > بارای شرکت خودمو جابجا میکردم و واقعا بستن بار خودش یه دردسره که وسط مسیر نریزه اولش خودم باورم نمیشد اینقدر پیچیده باشه !
بعد هم تاکسی ( هم عذاب ترافیک رو داری هم استهلاک بالاتر هم باید مسافرای بیشعور رو تحمل بکنی و به هیچ وجه بار نباید قبول بکنی حتی یه پاکت نامه ! ) > خودم تجربه این مورد رو داشتم فکر کنم سر جمع 30 روز ولی از 7 صب تا 11 شب یه کله !

درود به شرفت
امیدوارم تو کارت پیشرفت بکنی
بهترین تصمیم رو گرفتی ;)

اینا نشد شغل
دستمال کشم میشی جا خوب بشو بدونی سر برج حقوقت ریختن میتونی یه لقمه نون بدی به زن و بچت
کارایی که نه امنیت شغلی داره نه ............ چه فایده داره

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اینا نشد شغل
دستمال کشم میشی جا خوب بشو بدونی سر برج حقوقت ریختن میتونی یه لقمه نون بدی به زن و بچت
کارایی که نه امنیت شغلی داره نه ............ چه فایده داره
خوب اولویت و پیشنهاد اول من همیشه اینه واسه خودت کار بکن
اگه نمیتونی بازم گوشه ذهنت کار کردن برای خودت رو نگهدار و خودتو درگیر استخدام شدن و تا آخر عمر کارمندی نجات بده چون اگه عادت بکنی دیگه بیرون اومدن سخته ( البته 80% مردم به کارمندی علاقه دارن و اصلا هم بد نیست و من روی صحبتم اون 20% هستش که دوست دارن برای خودشون کار بکنن )

تنها جایی که امنیت شغلی داری کار کردن برای خودته که اونم امنیت شغلی نداری ... !!!

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
خوب اولویت و پیشنهاد اول من همیشه اینه واسه خودت کار بکن
اگه نمیتونی بازم گوشه ذهنت کار کردن برای خودت رو نگهدار و خودتو درگیر استخدام شدن و تا آخر عمر کارمندی نجات بده چون اگه عادت بکنی دیگه بیرون اومدن سخته ( البته 80% مردم به کارمندی علاقه دارن و اصلا هم بد نیست و من روی صحبتم اون 20% هستش که دوست دارن برای خودشون کار بکنن )

تنها جایی که امنیت شغلی داری کار کردن برای خودته که اونم امنیت شغلی نداری ... !!!

من خودم چند سال برای خودم کار کردم با ۴۰ هزار تومنم شروع کردم
بعد خرج زندگیمو و دانشگاه و ‌.... دادم
ولی آلو پیک اینا واقعا شد کار ؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
من خودم چند سال برای خودم کار کردم با ۴۰ هزار تومنم شروع کردم
بعد خرج زندگیمو و دانشگاه و ‌.... دادم
ولی آلو پیک اینا واقعا شد کار ؟

من که نگفتم به عنوان شغل اصلی :D
اگه کسی برای خودش کار میکنه ولی یه جاهایی کم بیاره میتونه به جای دست کشیدن از ایده بزرگترش و قانع شدن به کارمندی برای کسری بودجه خودش ، اینجاها کار بکنه
چون پاره وقته ، زمانش دست خوده طرفه و کل کاری که باید انجام بده اینه که اینترنت گوشیشو وصل بکنه:cool:
خودم توی یه تاپیک گفته بودم که برای 30 روز جمعا مجبور شدم به صورت فشرده توی اسنپ کار بکنم ( که خیلی هم از تپسی بهتر بود ) و باعث شد نه قوانین خودمو زیر پام بزارم نه از خرجم بزنم

بالا