• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای طراحی سایت های داینامیک

webcade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
الی را یکی از دوستان ایمیل کرده بود که پاسخ دادم. گفتم شاید بد نباشد در این جا نیز منتشر شود.

"...قبلا اینو اضافه کنم که من با دات نت کار میکنم ومیدونم که شما بیشتر با پی اچ پی کار میکنید
1- سوال اصلی من اینه که برای اضافه کردن امکاناتی نظیر فرم سفارش،ثبت بازدیدها، اخبار، تقویم و رویدادها،موتورهای جستجوی داخلی وخارجی،ساختن کدتصوی وغیره باید از نرم افزارهای اماده استفاده کنم ویا باید خودم اونارو طراحی کنم. اگه گزینه اولیه، منبع نرم افزاراروبرام بگید،اگه دومیه،ازکدوم منبع باید یاد بگیرم (البته خودم دوست دارم که همشو خودم طراحی کنم)
2- سیستم مدیریت محتوا رو چطوری طراحی کنم؟
3- طراحی امکاناتی نظیر وبلاگ و تالارهای گفتگو چطوریه؟
4- فرم پرداخت اینترنتی رو باید اماده نصب کنم یا خودم طراحی کنم؟چطوری؟
5- ایا باید سی ام اس رو با نرم افزار خاصی طراحی کرد(مانند:استودیودات نت)

میدونم سوالام خیلی کلی هستنن اما وقتی سری به سایتهای طراحی وب میزنم وبا امکانات جورواجور اونا روبرو میشم فکر می کنم تو این زمینه هیچ کاری نمیتونم انجام بدم
کلاساودوره هایی هم که برگزار میشه اکثرا کاربردی نیستن وبیشتر به نکات تخصصی طراحی می پردازن
لطفا اگه ممکنه به صورت موردی هرچند کوتاه در مورد سوالام توضیح بدین و اگه منبع خوبی تو این زمینه ها سراغ دارین ویا راه بهتری سراغ دارین حتما راهنماییم کنید
از اینکه وقتتون رو می گیرم شرمندتونم
مشتاقانه منتظر پاسخ شما هستم
از لطف شما بسیار متشکرم"

سلام دوست عزیز؛
در مورد سوالات شما، باید بگویم همانطور که می دانید من با PHP کار می کنم و پاسخ برخی از سوالات شما ممکن است در مورد ASP متفاوت باشد. همین اول شما را دعوت می کنم به PHP، دلایلش را در مطلب بعدی می نویسم!

در زمینه پی.اچ.پی شما دو راه دارید: یکی اینکه از CMSهای معروف اوپن سورس مثل جوملا، وردپرس یا دروپال استفاده کنید، که در این صورت کافی است تسلط کافی به تنظیمات و فارسی سازی افزونه های اینها داشته باشید. صدها هزار افزونه ی جوملا در وب وجود دارد که احتمالا بخش مهمی از نیازهای شما را برآورده می کند. اگر می بینید در نیازمندیهای همشهری می نویسند طراحی وب با 50 تومان، معمولا منظورشان راه اندازی یک سایت با جوملا و یک قالب گرافیکی آماده است. تالارها و وبلاگها را هم معمولا از سی.ام.اسهای معروف که از قضا همه PHP هستند استفاده می کنند

اما راه دوم نوشتن یک CMS از پایه توسط خودتان است که در این صورت باید دائما آنرا بهینه سازی کنید و باگهایش را رفع کنید. در عوض هر امکانی بخواهید خودتان می توانید بنویسید. اینگونه طراحی سایت معمولا زحمت بیشتری دارد، برای پروژه های خاص تر بهتر است و مشتریان خاصتری دارد

اینها تجربیات من در مورد PHP است و ممکن است در مورد ASP اینطور نباشد

و اما در مورد منبع: بهترین منبع اینترنت و فاروم ها هستند. مثلا همین سوال را در فارومی مثل مجیدآنلاین یا پرشین تولز یا تالار کیش مهر می پرسیدید شاید زودتر به جواب می رسیدید. اگر زبان انگلیسی شما ضعیف است و می خواهید طراح وب موفقی باشید، حتما زبانتان را قوی کنید. سایتهای خیلی خوبی به انگلیسی روان هستند که آموزش می دهند مثل این سایت

اگر هم می خواهید سریعتر به مقصود برسید باز هم کلاسها بد نیست. مثلا در دوره برنامه نویسی داینامیک وب آموزشگاه کیش مهر پروژه نهایی شما باید یک سی.ام.اس باشد. در واقع با رویکری کاربردی سرفصلها تدوین شده است

باز هم توصیه می کنم سوالاتتان را در یک فاروم بگذارید و اگر کسی جواب نداد به من ایمیل بزنید تا سر فرصت در همان فاروم پاسخ دهم. اینطوری ممکن است صدها نفر دیگر که همین سوال را دارند از پاسخها استفاده کنند

موفق باشید

منبع : طراحی سایت ، طراحی وب سایت ، بهینه سازی سایت ، طراحی لوگو، طراحی آرم
طراحی کاتالوگ
چاپ کاتالوگ

بالا