موبایل فروشی ها دسته سوم یا گاها دسته چهارم حساب میشن
دسته اول : وارد کننده های موبایل (شما هیچوقت نمیتونی واسه شروع از اینها خرید انجام بدی چون بالای 600 الی 1000 عدد فاکتور میزنن) و اگر هم توانایی مالیش رو داشته باشی ، چون کانال فروشش رو نداری ، ریسکه . از طرفی نمیتونی مثل اونها بشی چون حتی اگه توانایی مالی داشته باشی چند هزار تا بری واردات انجام بدی ، نیاز به مجوز های لازم داره که قدیمی ها این صنف هم دیگه اکثرشون نمیتونن برن بیارن . یکی از اشنا ها که صاحب مغازه بنده هم بود چندین سال دنبالش دویید تا تونست بگیره ولی خب ارزشش رو داشت چون زندگیش زیرو رو شد .
دسته دوم : پخش های موبایل هستن (این افراد از دسته اول خریداشون رو انجام میدن و معمولا جاهایی رو اجاره میکنن که تو دید نباشن و هزینه اجارشون کم باشه چون اتحادیه بهشون گیر میده)
دسته سوم : موبایل فروشی ها هستن که میتونن دسته چهارم هم حساب بشن در صورتی که از موبایل فروشی های دیگه خریداشون رو انجام بدن.
دسته سوم معمولا سود رو درصدی حساب میکنن و میفروشن که حدود 2 الی 5 درصد هستش ، ولی واسه اینکه مشتری نپره و دست تو بازار زیاد شده و همه ارزون میفروشن ، معمولا انتظارشون از سود بین 50 الی 100 هزار تومن هستش رو همه مدل گوشی ها
دسته دوم (پخش ها) هم سودش اندازه همون موبایل فروشی هاس (حدود 50 الی 100 هزار تومن)
من خودم نمایندگی سامسونگ داشتم و پارسال از این صنف اومدم بیرون ، مزیت هایی که داشت نمایندگی این بود که بهت گوشی های دمو میداد (پرچمداران سامسونگ مثل سری note و سری s و A) و ویترین بهت میداد و در کل دکور مغازه رو میچید و هرسال دوبار میومد به روزش میکرد. همه هم رایگان.
اگر میخوایی شروع کنی ترجیحا از موبایل فروشی شروع نکن چون بازار خوبی نداره ، اوناییم که درامد نسبتا 8 الی 12 میلیونی دارن چندین ساله دارن کار میکنن.
بهتر اینه که بری تو کار پخش موبایل ، هم نیاز به اجاره بهای سنگینی نداره ، هم اینکه سودش خیلی بیشتره
شما در روز خیلی کم بفروشی 20 . 30 تا موبایله که سودش میشه حدود 2 .3 تومن
پخش موبایل رو استارت بزن با گوشی های کم ریسک مثل سری a سامسونگ
ده تا a10 بیار ، 20 تا a20 بیار ، 15 تا a30 بیار و ................
نگران فروشش هم نباش ، حتی میتونی بدون مغازه بری تو دیجی کالا و بشی فروشنده ، قیمت پایین تر بقیه فروشنده ها دیجی کالا بزن ، یه هفتگی کل موجودیت فروش میشه
محدود به جا نیستی واسه پخش و راه پیشرفتش خیلی زیاده .
مغازه پخش موبایل هم خواستی بزنی تو تهران نزن ، تو شهرای اطراف تهران مثل ورامین بزن چون اینجور شهرا توشون پخش موبایل نیست و موبایلی ها مجبورن پاشن بیان تهران خریداشون رو انجام بدن که خودش یه دردسریه برا موبایلی هایی که سرمایه ندارن موبایل بخرن بذارن تو مغازه. یکی از دوستان مال اون شهره ، میگفت راحت روزانه 70 . 80 تا میتونه فروش کنه کسی که بیاد اونجا پخش بزنه .
اگر بازم سوالی داشتی راجب اینکه از کجا بخوایی جنس تهیه کنه با من در ارتباط باش که شماره بهت بدم ، هم دسته اول اشنا دارم ، هم دسته دوم.
موفق باشی