• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای فروش دامنه در sedo.com

m0rt3za.t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
دوستانی که تجربه فروش دامنه در sedo.com داربد مراحل رو لطفا بگید
نحوه تسویه حساب چطور هست؟
با ایرانی ها مشکلی نداره این سایت؟
پرداخت فقط با پی پال صورت میگیره؟ اگر فقط پی پال هست ما ایرانی ها چطور میتونیم هزینه دامنه رو دریافت کنیم؟ میتونیم از واسطه ها کمک بگیریم در این سایت؟

m0rt3za.t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اینجا همه تو بخش فروش دامنه فعال هستن ولی هیچکس تجربه فروش دامنه در Sedo رو نداره؟:general210:

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
پرداخت با PayPal و Wire انجام میشه.
اتفاقا من در مورد اینکه با ایران مشکل دارند یا خیر ازشون سوال کردم و منتظر جواب تیکت هستم.
این روزها به خاطر تعطیلات سال نو میلادی تاخیرهاشون در انتقال هزینه و خود دامنه بیشتر از 10 روز هم شده!
جوابشونو اینجا براتون میزارم هر وقت پاسخ دادند...

m0rt3za.t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
پرداخت با PayPal و Wire انجام میشه.
اتفاقا من در مورد اینکه با ایران مشکل دارند یا خیر ازشون سوال کردم و منتظر جواب تیکت هستم.
این روزها به خاطر تعطیلات سال نو میلادی تاخیرهاشون در انتقال هزینه و خود دامنه بیشتر از 10 روز هم شده!
جوابشونو اینجا براتون میزارم هر وقت پاسخ دادند...
سلام
جواب دادن؟

shahab_b

Registered User
لایک‌ها
5
سلام من doha.com رو توی sedo فروختم یه خانم فارسی زبان هم هست اونجا کار میکنه مراحل ساده هست پول هم به حساب کردیت کارتم واریز شد مشکلی هم نبود منتها مال 4 سال پیشه این تجربم

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
سلام من doha.com رو توی sedo فروختم یه خانم فارسی زبان هم هست اونجا کار میکنه مراحل ساده هست پول هم به حساب کردیت کارتم واریز شد مشکلی هم نبود منتها مال 4 سال پیشه این تجربم
اسم اون خانم چی بود؟ (البته اگه تا الان مونده باشه یا برکنار نشده باشه)

QIAU93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Last edited:

netmaster_m

Registered User
لایک‌ها
62
اگه یه نفر میومد نحوه عضویت و درج و دامنه و نحوه قیمت گذاری را "با" بسم الله تا "تا" تمم میگفت اینقدر خوب بود:p;)

بالا