• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای مسافرت به مشهد

Chainsaw1994

Registered User
لایک‌ها
116
سلام دوستان
من و یکی از دوستانم تصمیم داریم 20ام اسفند بریم مشهد می خواستم بدونم اونجا مسافر خونه ای که نزدیک حرم باشه و امنیتم داشته باشه شبی چنده؟
اگه بخوایم سوییت اجاره کنیم چه قدر میشه؟
خودتون چه پیشنهادی دارید؟

mx10

Registered User
لایک‌ها
1
والا سوئیت و آپارتمان که اینجا خیلی زیاده
اما واقعا چون نرخ واحدی نداری
و نظارتی نیست
بستگی به طرفتون داره
مخصوصا کسایی که خونه مال خودشونه و مثلا طبقه بالاشون خالیه میدن با زائر
هرکس قیمت خودشو میگه
حالا یکی هست فقط پول براش مهمه
یکی هم هست که هدفش جا دادن به زائراست و پول براش مهم نیست
اگرم جاهای رسمی مثل مسافر خونه برین تقریبا یه قیمت معلومی داره
ملاکش هم نزدیک بودن به حرمه
هرچی نزدیک تر باشه معمولا گرون تره
من خودم آمار یکی از سویت هارو که مثلا دارم
(البته واسه تابستون بود، که قیمتش معمولا با دم عید یکیه) از شبی 30-40شروع میشه دیگه برید به بالاتر

راهنمایی بیشتر خواستین در خدمتم

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام دوستان
من و یکی از دوستانم تصمیم داریم 20ام اسفند بریم مشهد می خواستم بدونم اونجا مسافر خونه ای که نزدیک حرم باشه و امنیتم داشته باشه شبی چنده؟
اگه بخوایم سوییت اجاره کنیم چه قدر میشه؟
خودتون چه پیشنهادی دارید؟

درود،

تشریف بیارین منزل بنده.

Chainsaw1994

Registered User
لایک‌ها
116
والا سوئیت و آپارتمان که اینجا خیلی زیاده
اما واقعا چون نرخ واحدی نداری
و نظارتی نیست
بستگی به طرفتون داره
مخصوصا کسایی که خونه مال خودشونه و مثلا طبقه بالاشون خالیه میدن با زائر
هرکس قیمت خودشو میگه
حالا یکی هست فقط پول براش مهمه
یکی هم هست که هدفش جا دادن به زائراست و پول براش مهم نیست
اگرم جاهای رسمی مثل مسافر خونه برین تقریبا یه قیمت معلومی داره
ملاکش هم نزدیک بودن به حرمه
هرچی نزدیک تر باشه معمولا گرون تره
من خودم آمار یکی از سویت هارو که مثلا دارم
(البته واسه تابستون بود، که قیمتش معمولا با دم عید یکیه) از شبی 30-40شروع میشه دیگه برید به بالاتر

راهنمایی بیشتر خواستین در خدمتم
ممنون دوست عزیز از جوابتون من یه سوییت پیدا کردم که شبی 20 ت هست که چند تا از دوستام بهمن ماه رفتن اونجا و گفتن نزدیک حرم هستش حموم و دستشویی جدا و اشپزخونه داره که فک کنم با توجه به قیمتش خوب باشه

mahtab.92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
[h=1]باغ موزه نادرشاه مشهد[/h] [h=2]باغ موزه نادرشاه مشهد[/h]
موزه نادرشاه مشهد که در باغی زیبا ساخته شده است و مقبره نادرشاه "حکمران بزرگ افشاری" در این باغ قرار دارد. باغ موزه نادرشاه در چهارراه شهدا مشهد واقع شده است. در این موزه مجسمه سنگی از نادر شاه افشار قرار دارد که به طرز ماهرانه ای ساخته شده است. در این موزه غرفه هایی زیادی موجود است که شامل نمایشگاه عکس های مربوط به حوادث دوره نادرافشار می باشد. همچنین این موزه شامل انواع اسلحه ششلول, سلاح سرد و گرم, انواع شمشیر, خنجر و تجهیزات جنگی می باشد که به دوره های مختلف قاجار, صفوی و افشاریه برمی گردد. این باغ به دستور نادر شاه در سال ۱۱۴۵ روبه روی حرم امام رضا ساخته شده است. در این موزه شما می توانید تمامی اشیائی که به دوره های قبل به الخصوص زمان قاجار برمی گردد را ببینید.
نادرقلی ملقب به تهماسب‌قلی خان و نادر شاه از ایل افشار خراسان از ۱۱۱۴ خورشیدی تا بیست و هشت خرداد ۱۱۲۶ خورشیدی، پادشاه ایران و بنیانگذار دودمان افشاریه است. این پادشاه از مشهورترین پادشاهان ایران می باشد که پس از اسلام به حکومت رسیده است و بسیاری از تاریخ نویسان او را قدرتمندترین پادشاه ایرانی بعد اسلام می دانند. این پادشاه با ***** افغانها و بیرون راندن عثمانی ها و روسیه از کشورمان و تجدید استقلال ایران و همچنین فتح هندوستان و ترکستان و جنگهای پیرزومندانه او سبب شهرت بسیارش شد. در واقع نادرشاه برای آخرین بار ایران را به محدوده طبیعی فلات ایران رسانید.این پادشاه را در اروپا لقب "آخرین جهانگشای شرق" , "ناپلئون ایران" , "اسکندر دوم" داده اند.

mahtab.92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
[h=1]مقبره پیر پالان دوز مشهد[/h] [h=2]مقبره پیر پالان دوز مشهد[/h]
مقبره پیر پالان دوز مشهد, مقبره ای می باشد تاریخی که در صحن مطهر امامم رضا(ع) واقع شده است . پیرپالان دوز یکی از عفرفای شیعه مذهبف « ذَهَبیه » به نام شیخ محمد المفقتدی کارندهی می باشد.مردم مشهد اعتقاد دارند که شیخ محمد با این که از افراد پاک و نزدیک به خدا بوده است ولی خرج زندگی خودش را از سوی پالان دوزی یا پاره دوزی می چرخانده است, چون او دارای کرامات اخلاقی بوده است تمامی مردم مشهد به مقبره او احترام زیادی قائل هستند. به گفته افراد محلی قبل از ایشاان یکی از عرفای مشهور توس به نام ابونصر سرّاج در اوایل سده پنجم در آن جا مدفون شده بوده.

mahtab.92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
[h=1]باغ وحش وکیل اباد مشهد[/h] [h=2]باغ وحش وکیل اباد مشهد[/h]باغ وحش وکیل اباد مشهد در نزدیکی کوهستان پارک مشهد واقع شده است. در این باغ وحش انواع پرندگان و حیوانات به دید عموم گذاشته شده اند. از این حیوانات می توان به انواع شیر, پلنگ, مرغابی, طاووس , جغد , عقاب , اهو , اسب , جغد , عقاب , اهو , شتر , گوزن , کبوتر , میمون , قرقاول , سیاه گوش , گربه جنگلی , شغال , روباه , شیر افریقایی , اردک , گراز , قوچ , بز وحشی , پلیکان سفید , ببر , تمساح , انواع مارها , لاک پشت و غیره اشاره کرد. همچنین در این باغ وحش موزه ای نیز از انواع پرندگان خشک شده نگهداری می کنند.
این باغ وحش در جنوب غربی مشهد و در کنار پارک جنگلی وکیل آبادمی باشد. در حال حاضر این باغ وحش , تنها باغ وحش مشهد می باشد

بالا