سلام,ممنون از راهنمایی شما و لینکی که برام گذاشتین خیلی برایم مفید بود.
یک سؤال برام پیش آمده که سه روش برای استفاده از ابونتو وجود دارد.از بین این سه روش که خودتان فرمودید,شما کدام را ترجیح میدهید؟ منظورم این است که اگر نصب کنم بهتر است یا بصورت لایو استفاده کنم؟ اگر لایو استفاده کنم تمام امکانات نصب را داراست یا در استفاده از بعضی از آپشنها محدودیت دارم؟ کلا شما کدام را پیشنهاد میکنید؟
همچنین اگر در کنار ویندوز نصب کنم آیا به برنامه مدیریت بوت نیاز دارم؟ چون من فقط برای بعضی کارها ابونتو را میخوام و اصل برنامه ها و فعالیتهایم در ویندوز است.منظورم این است که موقع بوت شدن همان اول میخوام انتخاب کنم که کدام بوت شود
ممنون از راهنمایی شما
سلام؛
خواهش میکنم عزیز
اینا نظر شخصی هستش! :
از بین این 3 روش ، حالت لایو رو کلّاً باید بذاریم کنار!
از نظر بنده این حالت ، فقط و فقط مناسب افرادی هست که تازه میخوان لینوکس رو ببیننن و باهاش آشنا بشن
یا مواقعی که ممکنه لازم بشه به سرعت لینوکس در دسترس باشه
در باقی حالات نباید رو لایو حساب کرد...چون مثه اون جمله هست که میگن روی آب بخواین چیزی رو بنا کنین! :دی
بعلاوه اینکه مداوم CD رامتون در حال کاره و اینکه مسلّماً نسبت به نصب بر روی هاردتر ، همه چی کندتره
-----
امّا بین اون دو روش باقیمونده باید ببینیم کدوم ( به قول معروف ) برامون به صرفه تر هستش!
اگه خوبیای نصب کنار ویندوز رو بخوایم بگیم:
اصلاً پروسه ی نصب در کنار ویندوز خیلی راحت تر هستش ( با 4تا کلیک و ری استارت میتونید اوبونتو رو نصب کنید! )
پاک کردنش هم راحت تر هست ... دقیقاً مثه پاک کردن یه برنامه ی معمولی از داخل ویندوزه
و چیزای دیگه که بنده آشنا نیستم بهشون
ضعفاش رو بخوایم بگیم:
- مهم ترین چیزی که به نظرم میرسه ، وقتیه که ویندوزتون خراب بشه!....اگه بخوایم ویندوز رو کامل عوض کنیم ، چون اوبونتو هم رو همون دیسک هستش ، مجدّد نیاز داریم اوبونتو رو هم نصب کنیم
- دیگه اینکه به هر حال نصب در کنار ویندوز ، اون بازده نصب جداگونه رو نداره...چرا؟!...چون گفتیم نوع فایل سیستم لینوکس ext هستش در حالی که داریم رو ntfs نصبش میکنیم ( هرچند به هیچ وجه مشکلی پیش نمیاد )
- فکر کنم از لحاظ حجم هارد مورد استفاده هم محدود باشیم ( اندازش رو نمیدونم )
- تو این حالت باید قید قابلیت hibernate رو هم بزنیم
و بازم خیلی چیزای دیگه که بنده آشنا نیستم
پس بنده ، اگه تا الان اصلاً با لنوکس کار نکرده باشم ، ترجیح میدم در حالت لایو کار کنم تا هم خرابکاری ای به بار نیارم و هم اینکه اگه ازش خوشم اومد برم نصبش کنم
امّا اگه با لینوکس آشنا هستم و میخوام طولانی مدّت باهاش کارکنم و پارتیشن خالی و مناسب هم روی هاردم دارم ، ترجیح میدم به صورت کامل و توی یه پارتیشن جدا نصبش کنم
چون اون ضعفای حالت "نصب کنار ویندوز" رو هم دیگه ندارم.
- امّا راجع به مدیر بوت ، یه بار عرض کردم خدمتتون
اصلاً لازم نیست خودتون به بوت سیستم دست بزنید،
تا جایی که بنده میدونم ، در هر دو حالت نصب ( چه کنار ویندوز و چه نصب مجزّا ) ، خود اوبونتو تغییرات رو انجام میده تا وقتی سیستمتون بالا میاد ، بتونید بین ویندوز و اون ، یکی رو انتخاب و بوت کنید.
موفّق باشید