• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای پزشکی

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
سلام
دوستان 2سال کنکور میدم ولی پزشکی قبول نمیشم یه مدت هست میرم دندان سازی وخوب کارهاشو بلدم دلم میخام مدرکشو بگیرم وکارم قانونی باشه ولی دانشگاه پیزشکی قبول نمیشم
خواستم ببینم از دوستان کسی اطلاع از شهریه دانشگاه بین اللملی داره ولی کم باشه هرجاهم باشه اشکالی نداره اگه میشه کسی کمک کنه
ممنون میشم

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
دانشگاه بین الملل کیش و شیراز سالی ۱۴ تومن هر سال هم ۲۰٪ به شهریه اضافه میکنن. یعنی ترمی ۷ تومن. چرا قبول نمیشی؟ اونقدر که باید نخوندی؟ یا خوندی جواب نگرفتی؟

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
نه خوندم ولی دوست عزیز من تو اذربایجان غربی هستم واینجا ترمی9تومن هست دندان پزشکی وپزشکی ارزون تره خواستم ارزون تر باشه چون توان پرداخت اینقدر روندارم ولی چون ندان سازی کار کردم علاقه شدیدی هم بهش دارم ولی قبول نشدن کنکور خیلی سخته
زیر 6یا 5تومن جایی نیست ؟
درضما میشه شهریه رو قسطی داد یا هر ترم یه جا میگیرن؟؟؟

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
نه خوندم ولی دوست عزیز من تو اذربایجان غربی هستم واینجا ترمی9تومن هست دندان پزشکی وپزشکی ارزون تره خواستم ارزون تر باشه چون توان پرداخت اینقدر روندارم ولی چون ندان سازی کار کردم علاقه شدیدی هم بهش دارم ولی قبول نشدن کنکور خیلی سخته
زیر 6یا 5تومن جایی نیست ؟
درضما میشه شهریه رو قسطی داد یا هر ترم یه جا میگیرن؟؟؟
یه سوال یعنی بدون کنکور و فقط با داشتن پول میشه تو این رشته بود ؟ :eek:

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
بله خیلی راحت
با پول میشه هرکاری کرد
ما که نداریم باید جیکار کنیم!!!!!!!!!!!
یکی نیست راهنمایی کنه

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
اونقدر ها هم راحت و صرفا با پول نیست
بین الملل باید حداقل یه 25 هزاری بیارید
اگر بخوام راهنماییتون کنم میگم که مدرک بین الملل معتبر نیست .اینو من خودم از دانشجو دندان پزشکی که در مرز فارق التحصیلی بود پرسیدم و عین عبارتی که گفتند این بود "الان ما یه انگی رومون هست که دانشگاه بین الملل هستیم "
جدیدا هم دانشجویان پزشکی دانشگاه تهران از دانشگاه بین الملل شکایت کردن(سرچ کنید خبرش رو بخونید) که این ها سواد کافی ندارن و بازار کار ما رو خراب کردن و ....
پیشنهادم اینه که این مبالغ هنگفت رو تو جیب دانشگاه بین الملل نریز و وقت و جوونی خودت رو با خوندن درس های سختی که اخرش معلوم نیست چی میشه و مدرکش معتبر نیست حروم نکن و برای کلاس خصوصی یا هرچیزی که میتونه تو کنکور کمکت کنه صرف کنی تا دانشگاه دولتی قبلو بشی
موفق باشید

Last edited:

dr.alii

Registered User
لایک‌ها
199
وزیر بهداشت گفت مدرک بین الملل رو هنوز قبول نکردیم...

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
کنکورش خیلی سخته باید رتبه کشوری زیر 10هزار بیاری واقعا سخته نمیشه از روی مجبوری این راه رو میخام انتخاب کنم

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
اونقدر ها هم راحت و صرفا با پول نیست
بین الملل باید حداقل یه 25 هزاری بیارید
اگر بخوام راهنماییتون کنم میگم که مدرک بین الملل معتبر نیست .اینو من خودم از دانشجو دندان پزشکی که در مرز فارق التحصیلی بود پرسیدم و عین عبارتی که گفتند این بود "الان ما یه انگی رومون هست که دانشگاه بین الملل هستیم "
جدیدا هم دانشجویان پزشکی دانشگاه تهران از دانشگاه بین الملل شکایت کردن(سرچ کنید خبرش رو بخونید) که این ها سواد کافی ندارن و بازار کار ما رو خراب کردن و ....
پیشنهادم اینه که این مبالغ هنگفت رو تو جیب دانشگاه بین الملل نریز و وقت و جوونی خودت رو با خوندن درس های سختی که اخرش معلوم نیست چی میشه و مدرکش معتبر نیست حروم نکن و برای کلاس خصوصی یا هرچیزی که میتونه تو کنکور کمکت کنه صرف کنی تا دانشگاه دولتی قبلو بشی
موفق باشید

آزاد چی ؟ پزشکیاش همینطوره ؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
آزاد چی ؟ پزشکیاش همینطوره ؟
نه ازاد اینطوری نیست .فقط بین الملل مدرکش ناجوره .
خیلی از بچه های پزشکی دانشگاه ازاد الان تو امتحان تخصص میزنن جلو بچه های دانشگاه ملی
نمونه ش هم دختر خاله من پزشکب ازاد تهران بود الان تخصص داخلی قبول شده(چیزی که 70-80 درصد بچه های دانشگاه ملی قبول نمیشن)

• Like
Reactions: Rip

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
نه ازاد اینطوری نیست .فقط بین الملل مدرکش ناجوره .
خیلی از بچه های پزشکی دانشگاه ازاد الان تو امتحان تخصص میزنن جلو بچه های دانشگاه ملی
نمونه ش هم دختر خاله من پزشکب ازاد تهران بود الان تخصص داخلی قبول شده(چیزی که 70-80 درصد بچه های دانشگاه ملی قبول نمیشن)

به نظر شما برای دانشگاه آزاد اولویت رشته های زیر چطوری باشه ؟

پزشکی - دندانپزشکی - داروسازی

بعد شهریه دندانپزشکی حدودی سالی چقدر بیشتر از پزشکی هست ؟ در مجموع هزینه یک سال این رشته ها از 8 ملیون بیشتر میشه ؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
به نظر شما برای دانشگاه آزاد اولویت رشته های زیر چطوری باشه ؟

پزشکی - دندانپزشکی - داروسازی

بعد شهریه دندانپزشکی حدودی سالی چقدر بیشتر از پزشکی هست ؟ در مجموع هزینه یک سال این رشته ها از 8 ملیون بیشتر میشه ؟
بستگی به علایق خودتون داره
ولی اول دندانپزشکی بعدش هم پزشکی اخر دارو
والا اطلاع دقیق ندارم ولی میتونید زنگ بزنید دانشگاهشون از واحد اموزش و ... دقیقش رو بپرسید ولی شنیدم ترمی 3 تومن حدودا میشه که 2 ترمش میشه 6 یا نهایتا 7 تومن .و اگه ترم تابستان کلاس نگیرید بیشتر از 8 نمیشه
دندانپزشکی و پزشکی تا 2 سال اول اکثر درس هاشون مشتریکه و یه شهریه دارن .حدود شهریه شون هم یکیه
ولی فکر کنم پزشکی ازمایشگاه بیشتر داشته باشه و هزینه ش از دندان بالاتر بشه(یا حداقل برابر)

• Like
Reactions: Rip
بالا