Areno
Registered User
سلام؛
من این دوربین رو از یک دوست خوب با قیمت بسیار مناسب خریدم. قبلا یه زنیت داشتم ولی کلا این تنظیمات خیلی بیشتری داره!
P E N T A X ASAHI SPOTMATIC
لنز 50مم 1.8
قبلا دوربین DSLR داشتم و کارمم خوب بود. ولی کار کردن با این شرایطش خیلی متفاوت هست. اساتید لطفا راهنمایی کنند.
سوالات مربوط به خود دوربین:
تصاویر به ترتیب:
@bijan_darvishi @mohammad ir @mahi58 @rax و سایر اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید.
من این دوربین رو از یک دوست خوب با قیمت بسیار مناسب خریدم. قبلا یه زنیت داشتم ولی کلا این تنظیمات خیلی بیشتری داره!
P E N T A X ASAHI SPOTMATIC
لنز 50مم 1.8
قبلا دوربین DSLR داشتم و کارمم خوب بود. ولی کار کردن با این شرایطش خیلی متفاوت هست. اساتید لطفا راهنمایی کنند.
سوالات مربوط به خود دوربین:
- وقتی سرعت شاتر رو کمتر از 60 می کنم، آینه بالا گیر می کنه و بر نمی گرده، علتش چی هست؟
- داخل چرخ دنده سرعت شاتر، یک سری اعداد هست که با عبارت DIN و ASA عنوان شدند، اینها چی هستند؟ چه تاثیری دارند؟
- روی دستی فیلم جمع کن، یک دایره دیگه است که سه حالت Color، Empty و Panchro رو دارد. این موارد چه کاربردی دارند؟
- در تصویر سوم، دو دایره مربوط به چه چیزی هستند؟ ریموت؟!
- کلید SW چیست؟(تصویر 4)
- زائده بیرون زده از لنز و پشت حلقه دیاف چی هست؟(تصویر 5)
- درب باتری رو چطور باز کنم؟ باتری مربوط به نور سنج داخلی هست؟(تصویر 6 درب باتری و تصویر 7 نورسنج داخلی؟! ) اگر تصویر 7 نورسنج باشه، الان ثابته و تغییر نمی کنه، علتش چی هست؟
- تصویر شماره 8 چه دستگاهی هست؟ نسبت به تور واکنش های جزیی نشون میده. عبارت های DIN و ASA هم که بالا گفتم روش نوشته شده. نور سنج هست؟ کارکردش به چه صورته؟
- تصاویر آخر هم فکر می کنم کلا مربوط به این دوربین نیست و نمی دونم کاربردی هست یا نه. یه دیال پد داره، دارای سه حالت :Off, On & B.C. و یه دکمه هم داره فشار میدی، دریچه روبرو باز میشه و یه مقداری اون نشانگر جابه جا میشه. یه پیچ داره که مشابه پبچ باتری دوربین هست. محل باتریه؟
تصاویر به ترتیب:
@bijan_darvishi @mohammad ir @mahi58 @rax و سایر اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید.