• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای کباب کوبیده زده

Greenten

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2013
نوشته‌ها
114
لایک‌ها
15
محل سکونت
Teh
این مشکل حتما برای شما هم پیش اومده که وقتی کوبیده سیخ بگیرید و میذارید روی منقل ، وامیره و می افته پائین

نمی دونم مشکل از پیازه یا چیز دیگه

شما برای شل نشدن چیکار می کنید ؟
 

gheysar.

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
5 فوریه 2012
نوشته‌ها
2,975
لایک‌ها
4,507
محل سکونت
Ambushed area
پیاز و چربیش(دمبه) تنظیم نیست.یکم دمبه بهش اضافه کن(کم اضافه کن).(چند وقتی کمک اشپز بودم)
درضمن پیازش پیاز سفید باشه خیلی بهتره یادت باشه اب پیاز رو جدا کنی از خود پیاز
 

shahab_b

Registered User
تاریخ عضویت
31 ژانویه 2009
نوشته‌ها
163
لایک‌ها
5
سعی کن آب پیاز رو بیشتر بگیری من امتحان کردم
 

IvY

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2010
نوشته‌ها
534
لایک‌ها
110
محل سکونت
هواپیما جیمبو
اول از همه از گوشت قلوه گاه استفاده کن ، گوشت رو دوبار چرخ کن ، پیاز رو رنده کن ( یک کیلو گوشت 5 تا پیاز متوسط ) خیلی خوب آبش رو بگیر ، با گوشت مخلوط کت و ادویه بهش اضافه کن و ۵ دقیقه خوب ورزش بده ، حدود ۳ ساعت تو یخچال بهش استراحت بده ، با یاد و نام خدا سیخ بزن ، آتیشت باید کاملا گرم و آماده باشه و در آخر هم بسپارش به خدا و بذار رو منقل انشاءالله که نمیریزه :D
 
Last edited:

Greenten

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2013
نوشته‌ها
114
لایک‌ها
15
محل سکونت
Teh
من هم همین کارا رو می کردم فقط سه ساعت نمیذاشتمش تو یخچال

فوقش یه ساعتی اون هم روی میز نه توی یخچال تا یه تکونی به خودمون بدیم و آتیشو درست کنیم بعدش سیخ می کردیم سریع

حالا امتحان می کنم ببینم چی میشه

راستی من آب پیاز رو با دست می گیرما . این روش درسته یا راه بهتری هست ؟
 

alisaei

Registered User
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2007
نوشته‌ها
166
لایک‌ها
6
بش یکم خورده نون اضافه کن
آب پیازو با دستمال بگیر مثه ماست کیسه
 

dollar1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 اکتبر 2012
نوشته‌ها
501
لایک‌ها
1,639
در قسمت سیخ روی اتش هم باید هواست باشه بموقع اینور اونورش کنی تا نریزه.
 

newmj2

Registered User
تاریخ عضویت
22 اکتبر 2008
نوشته‌ها
1,129
لایک‌ها
62
فقط اینی که من میگم بکن نمیریزه.از چند ساعت قبل به اندازه نوک قاشق چایخوری جوش شیرین بزن امکان نداره بریزه.ولی خیلی کم بزنا
 

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 ژانویه 2010
نوشته‌ها
10,309
لایک‌ها
37,771
سن
35
محل سکونت
☼_☼
اگه روش های بالا جواب نداد مقداری چربی رو زیاد تر کن بعد یه سینی بذار روی حرارت ملایم گوشتو روش ورز بده تا حس کنی چسبندگیش بهتر شده:p
برای سرخ کردن هم تا جایی که میتونی اتیشو تند کن و صبر نکن یه طرف کامل سرخ شه یکم که خودشو گرفت سریع بچرخون طرف بعدیش یکم سفت شه بعد اتیشو ملایم کن تا بپزه:D
البته به سیخ زدن هم بستگی داره و خنک بودن و خشک بودن سیخ:D
 

ahora_us

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 فوریه 2005
نوشته‌ها
54
لایک‌ها
7
مشکل کباب شما 3 چیز میتونه باشه:
1 - کم ورز دادن
2 - کم چرب بودن
3 - آب دار بودن ( گوشت و پیاز )

بهترین راه برای گرفتن آب پیاز استفاده از جوراب نازک زنانه هست.
جوش شیرین کباب را پوک میکنه.
ورز دادن و نگهداری در یخچال کمک زیادی میکنه.
 

amir3408

Registered User
تاریخ عضویت
20 ژانویه 2009
نوشته‌ها
3,251
لایک‌ها
1,416
منم خیلی دوست دارم یاد بگیرم

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
 

amir3408

Registered User
تاریخ عضویت
20 ژانویه 2009
نوشته‌ها
3,251
لایک‌ها
1,416
آقا گوشت رو فقط پیاز بهش میزنیم؟ اینجوری که خیالی گرون در میاد.چی بزنیم تا یکم به صرفه تار باشه واسه مهمونی و اینا

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
 

lordpc

Registered User
تاریخ عضویت
28 آگوست 2008
نوشته‌ها
572
لایک‌ها
64
ای بابا .نصفه شبی اینقدر از کباب حرف زدید گرسنمون شد.یه سیخ هم بدید اینور.
 

amir3408

Registered User
تاریخ عضویت
20 ژانویه 2009
نوشته‌ها
3,251
لایک‌ها
1,416
ای بابا .نصفه شبی اینقدر از کباب حرف زدید گرسنمون شد.یه سیخ هم بدید اینور.

داداش حالا میخوایم درست کنیم.آماده نشده. تازه چه خبره نصف شبی مگه کباب میخورن.برو یه کاسه ماست بخور راحت بتونی بخوابی.

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
 

omidhk

Registered User
تاریخ عضویت
1 آپریل 2011
نوشته‌ها
1,100
لایک‌ها
44
محل سکونت
ارومیه
انشاالله یه روز برسه گوشت ارزون شه همه بتونن کباب بخورن
 

IvY

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2010
نوشته‌ها
534
لایک‌ها
110
محل سکونت
هواپیما جیمبو
اینجوری نمیشه هرکی میخواد یاد بگیره وسایل لازم رو تهیه کنه ، یه قرار بزاره همه بچه ها رو هم دعوت کنه من اونجا عملی یاد بدم ... :D
 

batman2000

Registered User
تاریخ عضویت
8 آپریل 2013
نوشته‌ها
299
لایک‌ها
74
برا من مهم نبست فقط بخورش :D
 

آوانگارد

Registered User
تاریخ عضویت
3 ژانویه 2003
نوشته‌ها
1,499
لایک‌ها
482
سن
41
محل سکونت
تـ هـ ـر ا ن
گوشت باید حدود 5% چربی داشته باشه، دوبار چرخ کن. پیاز رو رنده کن بعد آبش رو بگیر . پیاز رو اضافه کن. خوب ورز بده. بعد قلمبه بنداز تو یه ظرف بزرگ روشو با سلفون بپوشون بزار یخچال یکساعت حداقل بمونه. اگه از روز قبل بزاری یخچال بهتره.
یادش بخیر یه زمانی چقدر کباب میزدم رفیقا جمع میشدن خونه من کباب خوری راه مینداختیم


یه توصیه: سیخ های کبابت رو بده سند بلاست کنن :D چسبدگی سطحیش حداقل 2 برابر میشه گوشت مثل آب خوردن وامیسته روش :D
 

gheysar.

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
5 فوریه 2012
نوشته‌ها
2,975
لایک‌ها
4,507
محل سکونت
Ambushed area
موقع سیخ کشیدن خیلی مهمه که دستتونو تو اب گرم کنید و کباب به سیخ بکشید

دادا من خودم این کاره بودم یه زمانی شاگردی میگردم.البته دستگاه صنعتی سیخ میگرفت(5تومن پول دستگاه داده بودن!!!!) اشپز هم وقتی میگرفت سیخ میگرفت اصلا دستشو تو آب نمیکرد.خیلی تاکید داشت پیاز، پیاز سفید باشه از پیاز قرمز استفاده نمیکرد.
البته برا کباب شامی درست کردن من دیدم دستو خیس میکنن.
 
بالا