سلام به شما
دوستان واقعیت اینه که من بین خرید کنسول و یک سیستم گیمینگ خوب برای بازی موندم اول می خوام منو راهنمایی کنید در این زمینه
اما از همه مهم تر منو راهنمایی کنید برای کیس مخصوص بازی تا سقف ۲ میلیون بدون در نظر گرفتن قطعاتی همچون دی وی دی خوان و پاور و خود کیس و فقط قطعاتی همچون رم و کارت گرافیک و مادر بورد و پردازنده برای من مهم هست که تمنا می کنم صادقانه منو راهنمایی کنید
پیشاپیش ممنون
سلام عزيز. واقعيت اينه كه سيستم PC مناسب جهت بازي اگه بخواين كارت گرافيك خوب(نه عالي) روش بذاريد انتخاب بهينه Geforce GTX970 هستش كه قيمتي حدود 1400000 تومان داره. با اين اوصاف شما 600000 تومان از پولتون مي مونه واسه پردازنده ، مادربورد و رم كه حداقل مادربورد مناسب GA H97-D3H با قيمت 400000 تومان و پردازنده حداقل Core i3-4150 قيمتي حدود 330000 تومان و رم هم Corsair 2*4GB XMS3-BUS1600MHZ قيمت حدود 250000 تومان. مجموعا ميشه 2980000 تومان. اگر گرافيك رو ضعيفتر بذاريد تاثير مستقيم روي بازيها ميذاره. مادربورد رو هم نمي تونيد پايينتر بذاريد چون اين جزء حداقل مادربوردهايي هستش كه PCI Express 3.0 داره و كارت گرافيك خوب روش جواب ميده. رم هم زير 8 گيگ واسه برخي بازيها كمه. پردازنده هم ديگه از اين كمتر شايد توي بازي كمي اذيت كنه.
كلا مقايسه كنسولهاي بازي با PC در خصوص گيم و نظر كلي دادن منطقي نيستش. هر كدام محاسن و معايب خود رو دارن. از محاسن PC كه معرفي كردم اينه كه شما اجازه تغيير گرافيك بازي و ديدن بهترين كيفيت بازي رو داريد كه اين امكان در كنسول به دليل ضعيف بودن كارت گرافيك رو نداريد و معمولا روي حالت متوسط گرافيكي مجبوريد بازي كنيد اما كيفيت واقعي بازي رو وقتي روي همچنين PC ببينيد شگفت زده ميشيد. ضمنا با PC كارهاي زياد ديگه اي مي تونيد انجام بديد ولي كنسول صرفا واسه بازيه. اما در عوض مزيت كنسول ، قيمت ارزانتر به نسبت PC ، تعداد بازيهاي عمومي و انحصاري بيشتر ، داشتن امكانات جانبي مثل Muve و Kinect ، داشتن دسته هاي جذاب و ... هستش.
اينكه شما اولويتتون كداميك از موارد ياد شده باشه به شما جهت انتخاب بين اين دو مورد كمك مي كنه.