• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای گرفتن سی پی یو اینتل تا 200 هزار تومن!

issagh2009

Registered User
لایک‌ها
3
سلام اقا یکی به ما میگه تو محدوده 200 تومن سی پی یو CORE 2 QUAD بخرم بهتره یا CORE 2 DUO ؟ جفتشون هم گزینه های هم قیمت دارن اما نمیدونم کدوم و بخرم که حداکثر توان واسه اجرای بازی رو داشته باشه؟
مادر بوردم فقط از این دو مدل پشتیبانی میکنه

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
سلام
اگر اون مدل کوادکور از سری 9000 هست همون رو انتخاب کنین و گرنه باید هر دو مدل رو دقیق بنویسین.

issagh2009

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
اگر اون مدل کوادکور از سری 9000 هست همون رو انتخاب کنین و گرنه باید هر دو مدل رو دقیق بنویسین.
مثلا بین این E8600 دو هسته ای و این Q8400
چون سری 9000 باید بیشتر از 200 باشه. تشکر

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
داداش اگه برا گیم میخوای به نظر من Q8400

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
http://www.anandtech.com/bench/product/54?vs=89

طبق لینک‌ بالا میتونی پردازنده ی مورد نظرتو انتخاب کنی دوست من.
بازی هایی که داخل این مقایسه در نظر گرفته شده متعلق به زمانی هست که بیشتر بازی ها و برنامه ها برای استفاده ی نهایت از دو هسته، برنامه نویسی می شدن اما الان میشه گفت خیلی از برنامه ها و تمام بازی های سنگین می تونن از تمام قدرت 4 هسته بهره مند بشن.
داداش اگه برا گیم میخوای به نظر من Q8400
Q8400 یه مشکل بزرگ داره اونم کش L2 که 1 مگ برای هر هسته واقعا پایینه.
این نظر منه : اگر استفاده ی اصلیت گیمینگ هست و یه گرافیک کارت قدرتمند هم داری، 80 تومن رو بودجت بگذار و یه Q9550 کارکرده بگیر.
ولی اگر استفادت روزمره هست بهتره سراغ E8600 بری مخصوصا اگر مادربوردت چیپی داشته باشه که از اورکلاک پشتیبانی میکنه.
سری E8000 بهترین دو هسته ای های سوکت 775 هستن که قابلیت اورکلاک بالایی دارن.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
Q6600 یا CORE2 DUO E8400

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
بله درسته Q9550 فوق العادس ولی استارتر خودش نمیخواد بیشتر از 200 تومن بشه در حالی که کارایی Q9550 قابل مقایسه نیست

T.REX

Registered User
لایک‌ها
331
Amd power جان q۶۶۰۰ واقعا تو بازی از e8400 ضععیفتره بخاطر فرکانس پایینش و بدون اورکلاک اصلا بنظر من توصیه نمیشه اونم واسه باازیای جدید.من این تسترو رو بازیه کرایسیس انجام دادم و اختلاف فریم زیاد بود.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
Amd power جان q۶۶۰۰ واقعا تو بازی از e8400 ضععیفتره بخاطر فرکانس پایینش و بدون اورکلاک اصلا بنظر من توصیه نمیشه اونم واسه باازیای جدید.من این تسترو رو بازیه کرایسیس انجام دادم و اختلاف فریم زیاد بود.
به خاطر همین e8400 هم پیشنهاد دادم .

issagh2009

Registered User
لایک‌ها
3
به این نتیجه رسیدم که با این پول کم چه دوهسته ای چه چهار هسته ای چیز جالبی نمیشه خرید.اونم باگرافیک gt 210 من. حالا دادم یه جا برام چهارهسته ای بجورن هرمدلی که پیدا شه چون گفته نیست تو بازار نشدم میرم دوهسته ای. اگه این گرونیا نبود باز میشد یجوری سیستم و عوض کرد یه اینتل ای سون هم میزدم روش. زهی خیال باطل. دست تمام دوستان درد نکنه. دمتون گرم کمک کردید.

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دوست عزیز به نظر من اگه کلا مادربرد و سی پی یو رو عوض کنی بهتره گرافیک 210 انچنان جالب نیست در حالی که گرافیگ آنبرد سی پی یو های جدید از اون خیلی بهترن

issagh2009

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز به نظر من اگه کلا مادربرد و سی پی یو رو عوض کنی بهتره گرافیک 210 انچنان جالب نیست در حالی که گرافیگ آنبرد سی پی یو های جدید از اون خیلی بهترن
ای بابا بودجه نیست همین الان نزدیک 320 دارم میدم یه سی پی یو و رم 4 دی دی آر 2. یه سیستم خوب که تا چند سال ساپورتم کنه الان زیر 2 تومن نیست تازه بدون مانیتور! راستی یه سوال ذهنم و مشغول کرده! این سی پی یو هایی که گرافیک آنبورد داره میشه همراهش یه کارت گرافیک جدا هم بخری و سوار کنی رو مادر بوردت؟ اگه بشه که عالیه یه گرافیک 400 تومنی هم میخری میندازی روش اونوقت فکر کنم بترکونه و دیگه نیازی به خرید گرافیک 900 هزار تومنی هم نیست. همچین چیزی میشه؟؟؟ منکه حالا ها نمیتونم از اینا بخرم ولی دوست دارم بدونم میشه یا نه. تنکس

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
نه نمیشه داداش اون مدلی شرکتها زرنگن

issagh2009

Registered User
لایک‌ها
3
نه نمیشه داداش اون مدلی شرکتها زرنگن
پس اونیکه این مدل سی پی و هارو میخره و عشق بازیهای باکیفیته باید چیکار کنه؟ یعنی گرافیکشون اینقدر قوی هست که تمام بازیها رو راحت اجرا کنه و حداقل تا 5سال کم نیاره؟ اینجوری باشه خوبه باز. نگوووووووووووووووووووو که نمیتونه

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
نه نمیشه که تا یه حدی هستن اونها هم حتی اون کسی که گرافیگ 1 ملیونی میندازه بعد یه مدت کم میاره خوب
شما که اینقدر عشق گیمی خوب یه کنسول بخر برا یه مدت حداقل 5 7 ساله راحت شو

issagh2009

Registered User
لایک‌ها
3
نه نمیشه که تا یه حدی هستن اونها هم حتی اون کسی که گرافیگ 1 ملیونی میندازه بعد یه مدت کم میاره خوب
شما که اینقدر عشق گیمی خوب یه کنسول بخر برا یه مدت حداقل 5 7 ساله راحت شو
هیچی براحتی پی سی نمیشه خب. کنسول دردسرای خودشو داره اما بازیای پی سی ریخته تو نت راحت راحتی دیگه. میگم اینجوری که cpu های جدید گرافیکشون آنبورده شرکتی مثل انویدیا نابود نمیشه؟ یا انویدیا میسازه براشون؟ و اینکه قدرت این گرافیک آنبوردا هم سطح کدو کارت گرافیکاست؟از لحاظ قیمتی؟ مثلا قدرتشون همسطح یه گرافیک یه تومنی یا 700 تومنی هست؟ منظورم cpu i7 هست. تشکر بابت پاسخ هات

T.REX

Registered User
لایک‌ها
331
نه بابا .چیو دررحد ییه گرافیک ۷۰۰ تومنی.اولا گرافیکتون خیییییییییلی ضعیفه در حدی که فک کنم under groand2 هم روش لگ بزنه.گرافیک های مجتمع با پردازنده هم قویترینشون شاید درحد یه کارت ۳۰۰ تومنی باشه.شما با پول رمتون میتونین ddr3 بخرید.یدونه پردازنده ۳۲۲۰ پنتیوم سوکت ۱۱۵۰ با یه برد ارزونم میتونی بخری.مصرف کمتر و امکانیات :D و قدرت بیشتری هم نسبت به الان نصیبت میشه دوست من.

issagh2009

Registered User
لایک‌ها
3
نه بابا .چیو دررحد ییه گرافیک ۷۰۰ تومنی.اولا گرافیکتون خیییییییییلی ضعیفه در حدی که فک کنم under groand2 هم روش لگ بزنه.گرافیک های مجتمع با پردازنده هم قویترینشون شاید درحد یه کارت ۳۰۰ تومنی باشه.شما با پول رمتون میتونین ddr3 بخرید.یدونه پردازنده ۳۲۲۰ پنتیوم سوکت ۱۱۵۰ با یه برد ارزونم میتونی بخری.مصرف کمتر و امکانیات :D و قدرت بیشتری هم نسبت به الان نصیبت میشه دوست من.
دمت گرم کربن رو هلو اجرا کرده!!!! آقا چه فایده داره 2تومنم که بدی پی سی باز یه سال بعد به درد بازی نمیخوره! درسته؟نظرم عوض شد ایکس باکس بهتره واسه بازی!!!!! البته من اینا رو واسه الان نمیخام فقط دارم اطلاعات جمع میکنم در آینده بدردم بخوره. الان فقط تعوض cpu و افزایش رم چون سیستمم واقعا کنده. تشکر

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
تی ریکس جان من بورن آوت پارادایز رو راحت اجرا کردم با این 2020 ها

بالا