• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای گرفتن مدرک تافل

sun-graphic

Registered User
لایک‌ها
161
دوستای گلم من تقریبا 50 الی 60 درصد انگلیسی رو بلد هستم، میخواستم در مورد مدرک تافل بهم کتابی فیلمی چیزی معرفی کنید برم دانلود کنم بشینم انگلیسیم رو کاملش کنم. بعد چند سوال دیگه در مورد تافل داشتم اینکه کجا باید ثبت نام کنم؟ کلا سالی چندبار امتحان می گیرند؟ همه جا امتحان می گیرند؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

esliran.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام.
من دقیقاً نمیفهمم منظورت از 50 تا 60 درصد بلد هستی چیه!!! مگه درصدیه؟! اولین کاری که باید برای آزمون هایی مثل تافل و آیلتس انجام بدی اینه که با ساختارشون آشنا بشی:
اهمیت آشنایی با ساختار آزمون های بین المللی زبان انگلیسی
در مورد آزمون تافل پیشنهاد می کنم این نوشته رو در مورد معرفی آزمون تافل و بخش های مختلفش بخونی:
بعد توضیح کامل بخش اسپیکینگ آزمون تافل:
معرفی اسپیکینگ تافل TOEFL iBT Speaking- قسمت اول
معرفی اسپیکینگ تافل TOEFL iBT Speaking- قسمت دوم

و بخش رایتینگ تافل:
معرفی رایتینگ تافل TOEFL iBT Writing
و انواع سوال های ریدینگ آزمون تافل:
انواع سوالات درک مطلب تافل- قسمت اول
انواع سوالات درک مطلب تافل- قسمت دوم
انواع سوالات درک مطلب تافل- قسمت سوم
انواع سوالات درک مطلب تافل- قسمت چهارم
انواع سوالات درک مطلب تافل- قسمت پنجم

کاری که شما میتونی بدون مدرس و توی خونه انجام بدی اینه که روی دامنه لغت خودت کار کنی. البته نه هر لغتی. کتاب های زیر خیلی خوب و ضروری هستن:
کتاب لغت های ضروری برای تافل:
بررسی کتاب لغات ضروری برای تافل
کتاب 400 واژه ضروری برای تافل:

بررسی کتاب ۴۰۰ لغت ضروری تافل
دونستن و استفاده از برخی لغات در آزمون تافل میتونه برات نمره بیاره. توصیه می کنم نوشته زیر رو بخونی ببینی چطور:
دامنه لغت لازم برای کسب نمره بالا در آیلتس و تافل
همونطوری که توی نوشته های بالا دیدی لیسنینگ خیلی توی نمره تافل اهمیت داره، پس کار دیگری که باید انجام بدی اینه که روی لیسنینگت حسابی کار کنی. فیلم و سریال ببین. سخنرانی گوش کن و ببین. مثلا سایت TED خیلی منبع خوبی هست.
آزمون تافل توی خیلی از شهر های ایران برگزار میشه. لیستشون رو میتونی از ETS.org پیدا کنی. کافیه بری توی Test Centers و ایران رو انتخاب کنی ببینی مثلاً در 3 ماه آینده توی کدوم شهر ها تافل برگزار میشه.

بالا