• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی بزرگ در مورد Z1 (گوشی به حالت تبلیغاتی و تیزر های معرفی مدام پخش میکنه)

Nelson

Registered User
لایک‌ها
14
سلام به همهی دوستان با تجربه عیدتون مبارک
من رفیقم یدونه Z1 خرید برد بده که فارسی کنن براش مغازه دار بلد نبوده نمیدونم چیکار کرده گوشی رو فلش کرده الان به گوشی شارژر که وصل میکنی شروع میکنه به پخش تیزر های تبلیغاتی Z1 تازه وقتی که این تیزر پخش بشه عکس ها و ویدئو های گوشی پاک میشه و اگه روش رمز گزاشته باشیم هم رمزه خود به خود برداشته میشه.
زبان فارسی پیش کش رفیقم الان اینو چیکار کنه؟
اندروید خودش هم هست همون 4.2.2.
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید بنده رو.
بسیار ممنونم

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
من رفیقم یدونه Z1 خرید برد بده که فارسی کنن براش مغازه دار بلد نبوده نمیدونم چیکار کرده گوشی رو فلش کرده الان به گوشی شارژر که وصل میکنی شروع میکنه به پخش تیزر های تبلیغاتی Z1 تازه وقتی که این تیزر پخش بشه عکس ها و ویدئو های گوشی پاک میشه و اگه روش رمز گزاشته باشیم هم رمزه خود به خود برداشته میشه.
بسیار ممنونم

سلام
اخه داداشم دیگه نصب و فلش یه رام رسمی مگه چقد کار داره که این اینو برده بیرون
اخرین رام رسمیو دانلود کن و واسش فلش بزن. فقط مطمئن شو مغازه دار بوت لودر گوشیو باز نکرده باشه. اگه باز کرده خودت با فلش تولز ریلاکش کن. در ضمن اگه بوت لودر باز شده متاسفانه باید بگم دیگه براویا انجین گوشی کار نخواهد کرد مگه اینکه از گوشی تی ای بکاب گرفته شده باشه که مجددا ریستور کنی.
ببین بوت لودر بستس اگه اره که گوشیو فول شارژ کن و اخرین رام رسمیو با فلش تولز واسش فلش کن. احتمال زیاد مشکل حل میشه چیز خاصی نیست

mhm233

Registered User
لایک‌ها
134
بسیار ممنونم
رفیق شما لازمه که گوشیش رو با flashtools فلش بزنه ، برای اینکه زبان فارسی هم داشته باشه میتونه رام خاورمیانه (MEA) یا Global رو فلش بزنه
اطلاعات کامل راجع به نحوه فلش کردن اینجا موجوده.

Nelson

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
اخه داداشم دیگه نصب و فلش یه رام رسمی مگه چقد کار داره که این اینو برده بیرون
اخرین رام رسمیو دانلود کن و واسش فلش بزن. فقط مطمئن شو مغازه دار بوت لودر گوشیو باز نکرده باشه. اگه باز کرده خودت با فلش تولز ریلاکش کن. در ضمن اگه بوت لودر باز شده متاسفانه باید بگم دیگه براویا انجین گوشی کار نخواهد کرد مگه اینکه از گوشی تی ای بکاب گرفته شده باشه که مجددا ریستور کنی.
ببین بوت لودر بستس اگه اره که گوشیو فول شارژ کن و اخرین رام رسمیو با فلش تولز واسش فلش کن. احتمال زیاد مشکل حل میشه چیز خاصی نیست
مشکل اینجاست که من نمیدونم مغازه دار بوت لودر رو باز کرده یا نه!
لینک دانلود آخرین فریمور رو میشه بدین برای هر دو مدل Z1.
نصب فریمورد جدید از طریق آموزشی که دوست عزیزمون لینکشو بهم دادن اماکن پذیره؟!

Last edited:

Nelson

Registered User
لایک‌ها
14
رفیق شما لازمه که گوشیش رو با flashtools فلش بزنه ، برای اینکه زبان فارسی هم داشته باشه میتونه رام خاورمیانه (MEA) یا Global رو فلش بزنه
اطلاعات کامل راجع به نحوه فلش کردن اینجا موجوده.
این فریموری که سایت برای دانلودش گزاشته رسمی هست؟
اصلا زبان فارسی دیگه نمیخواد با این برنامه فلشش کنه براویا انجینش که دوستمون عرض کردن از بین میره یا خیر؟

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
مشکل اینجاست که من نمیدونم مغازه دار بوت لودر رو باز کرده یا نه!
لینک دانلود آخرین فریمور رو میشه بدین برای هر دو مدل Z1.
نصب فریمورد جدید از طریق آموزشی که دوست عزیزمون لینکشو بهم دادن اماکن پذیره؟!

دوست من واسه فهمیدن اینکه بوت لودر گوشیت بازه یا بسته این کد رو وارد کن *#*#7378423#*#*
بعد به قسمت سرویس اینفو و کانفیگوریشن برو. پایین گزینه ی rooting atatus رو نگاه کن. اگه نوشته bootloader unlock allowd : yes بوت لودر باز نشده اما اگه نوشته bootloader unlocked بوت لودر باز شده و براویا انجین و یکسری چیزای دیگه از کار میفته که اگه بکاپ رام قبلیت تو مغازه موجود نباشه دیگه براویا انجین قابل برگشت نخواهد بود
واسه تست براویا انجینت یه عکس رو بااز کن و ازش اسکرین شات بگیر ( همزمان دکمه ی کم کردن صدا + پاور ) بعد که اسکرین شات گرفتی حالا براویا انجین رو خاموش کن و مجددا همون عکس رو بیا و مجددا اسکرین شات بگیر .حالا این دوتا عکس رو تو لپتاپ یا ال سی دی مقایسه کن. اگه کیفیت عکسا فرق داره که خوشبختانه براویا کار میکنه و بوت لودر همچنان بستس اما اگه عکسها کیفیت یکسانی دارن متاسفانه براویا از کار افتاده و فقط با ریستور بکاپ قابل برگشته
تا از باز یا بسته بودن بوت لودر مطمئن نشدی رام عوض نکن و حتی انلاین هم اپدیت نکن گوشیو چون گوشی بریک میشه
اگه از بسته بودن براویا انجین و همچنین زنده بودن براویا انجین اطمینان پیدا کردی حالا از طریق فلش تولز اخرین رام رسمیو فلش بزن
واسه نصب رام هم حتما باید رام مخصوص سری ساخت گوشیتو دانلود کنی مثلا اگه سری ساخت گوشی 6903 هست باید همون رام رو فلش کنی

Nelson

Registered User
لایک‌ها
14
واقعا یه دنیا تشکر از شما دو دوست عزیز فردا ایشالاه رفیقم بیاد رفته مسافرت این چیز هایی که گفتین رو تست کنم بهتون خبر میدم.
باز هم ممنونم ازتون ایشالاه سال خوبی خوبی داشته باشین

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
واقعا یه دنیا تشکر از شما دو دوست عزیز فردا ایشالاه رفیقم بیاد رفته مسافرت این چیز هایی که گفتین رو تست کنم بهتون خبر میدم.
باز هم ممنونم ازتون ایشالاه سال خوبی خوبی داشته باشین

me2

بالا