• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی بهترین کارت گرافیک برای pci-e 2.0

blue7077

Registered User
لایک‌ها
11
سلام

میخام کارت گرافیک جدید بخریم
بهترین کارتی که میتونم رو این برد نصب کنم چیه و نو میتونم بخرم یا دست دوم؟
میخام بتونه بازیهای جدید رو بالاترین کیفیت گرافیک بدون لگ اجرا کنه کارتی هست به سیستمم بخوره؟ pci-express x16 هستش
با همین کارتی که دارم بازیایی مثل Battlefield 4 رو اجرا میکنه ولی روی high لگ داره مجبورم رو low بازی کنم

این مشخصات سیستمم:

کارت گرافیک قبلی
GV-N94TOC-1GI

• Powered by NVIDIA 9400 GT GPU
  • Supports PCI Express 2.0
  • Microsoft DirectX 10.0 and OpenGL 2.1 support
  • Integrated with the industry's best 1GB GDDR2 memory and 128-bit memory interface
  • Supports PureVideo HD technology
  • Features Dual-link DVI-I / HDMI / D-SUB / HDCP

مین بورد
GA-EP31-DS3L rev. 2.1
PCI-E x16

CPU
intel core 2 Quad Q9550

رم
4GB باس 800

پاورم مارکش Delta
اینجور که روش نوشته 500 هستش یه بارم مشکل داشت دادم تعمیرش کردن!
پاور مهم نیست اگه لازم بشه پاور هم عوض میکنم

شما بهترین گرافیکی که میتونم واسه این سیستم بخرم بهم معرفی کنید
که به این سیستم بخوره منطورم اینه اینجور نباشه که گرافیک خیلی بهتر باشه ولی مادربورد نتونه از همه منابعش استفاده کنه

اگه میشه مشخصات کارتی که میگید هم بذارین یا لینک بدین به سایت سازنده

blue7077

Registered User
لایک‌ها
11
یه سوال!
طبق این لیک مین بورد من pci-e 2 هست
http://www.pc-specs.com/mobo/GigaByt...EP31-DS3L/1575

کارت گرافیکم تو سایت سازنده زده pci-e 2
ولی عجیب اینجاست که GPU-Z میگه کارت pci-e 1.1 x16 هست!!!
بلاخره کدوم درسته؟

blue7077

Registered User
لایک‌ها
11
اینم عکس GPU-Z درحال رندر

GPUZ.jpg

این مشکل واسه چیه؟؟؟

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
سلام
اصلا مهم نیست، ورژن رابط pci شما چیه.
مهم اینه که بدونین اگر کارت گرافیکی خریداری کنین که بخواد ورژن pci شما (1.1) براش محدودیت ایجاد کنه، قبل از اون پردازنده ی شما گلوگاه ایجاد می کنه.
این لینک رو هم صرفا جهت شفاف سازی :D مطالعه کنین : http://www.techpowerup.com/reviews/Intel/Ivy_Bridge_PCI-Express_Scaling/6.html
فقط توجه کنین باید اینترفیس های 16x رو با هم مقایسه کنین.
چه مقدار بودجه در نظر گرفتین؟
با توجه به انتظاری که نوشتین شما نیاز به 4 گیگ رم دیگه، یه پاور مرغوب 600 وات به بالا و یه گرافیک کارت 700 تومن به بالا نیاز دارین.

blue7077

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
اصلا مهم نیست، ورژن رابط pci شما چیه.
مهم اینه که بدونین اگر کارت گرافیکی خریداری کنین که بخواد ورژن pci شما (1.1) براش محدودیت ایجاد کنه، قبل از اون پردازنده ی شما گلوگاه ایجاد می کنه.
این لینک رو هم صرفا جهت شفاف سازی :D مطالعه کنین : http://www.techpowerup.com/reviews/Intel/Ivy_Bridge_PCI-Express_Scaling/6.html
فقط توجه کنین باید اینترفیس های 16x رو با هم مقایسه کنین.
چه مقدار بودجه در نظر گرفتین؟
با توجه به انتظاری که نوشتین شما نیاز به 4 گیگ رم دیگه، یه پاور مرغوب 600 وات به بالا و یه گرافیک کارت 700 تومن به بالا نیاز دارین.
بدون عوض کردن مین بورد نمیتونم رم بیشتر از 4 گیگ داشته باشم
به نظر شما کارم با یه گرافیک GTX 650 ti boost راه میافته؟
گیمر حرفه ای نیستم فقط یه وقتایی بازی میکنم ولی اصلن دوس ندارم تو بازی لگ داشته باشم
به نظر شما واسه بازی battlefield 4 و GTA V اگه واسه PC بیاد! این کارت مناسبه؟ بدون نیاز افزایش رم با همین CPU

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
بدون عوض کردن مین بورد نمیتونم رم بیشتر از 4 گیگ داشته باشم
به نظر شما کارم با یه گرافیک GTX 650 ti boost راه میافته؟
گیمر حرفه ای نیستم فقط یه وقتایی بازی میکنم ولی اصلن دوس ندارم تو بازی لگ داشته باشم
به نظر شما واسه بازی battlefield 4 و GTA V اگه واسه PC بیاد! این کارت مناسبه؟ بدون نیاز افزایش رم با همین CPU
اگر منظورتون از راه افتادن کار، همون اجرای بازی روی رزولوشن فول اچ دی و روی سطح تنظیمات الترا هست، قطعا ناامید میشین.
حتی اگر تفننی گیم بازی می کنین، اگر روی تنظیمات بازی وسواس دارین باید به فکر بستن یک سیستم جدید با قدرت بالا باشین.
برای اجرای اون بازی هایی که نوشتین با توجه به انتطارتون، تنها خرید گرافیک کافی نیست.

blue7077

Registered User
لایک‌ها
11
نه عزیز رزولوشن فول اچ دیم کجا بود
من مانیتورم بیشتر از 1024 * 768 ساپورت نمیکنه بعد شما میگی فول اچ دی
با همین سیستم Battlefield 4 رو اجرا کردم فقط یه کم زیادی لگ داره میخام ببینم با این کارت GTX 650 ti boost میتونم اینو بدون لگ بازی کنم یا نه

blue7077

Registered User
لایک‌ها
11
الان شما میگی اگه من این کارتو بذارم بازم تو این بازی مثل قبل لگ دارم؟؟

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
الان شما میگی اگه من این کارتو بذارم بازم تو این بازی مثل قبل لگ دارم؟؟
شما باید 8 گیگ رم هم داشته باشین، وگرنه باز هم مشکل لگ به قوت خودش باقیست چون تا اونجایی که من می دونم اگر بازی فضای کافی در حافظه ی دسترسی تصادفی (رم) در اختیار نداشته باشه، شروع می کنه به نوشتن محتوا روی دیسک سخت، که این خودش موجب افت فریم و سرعت لود و ... خواهد شد.
طبق این لینک حافظه ی توصیه شده 8 گیگ می باشد: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=3060&game=Battlefield 4
ولی اگر رم رو ارتقا دادین، کارت گرافیکی که نوشتین براتون کفایت می کنه.
این رو هم بدونین که انجام بازی روی تنظیمات الترا روی رزولوشن غیر فول اچ دی، کمی در تناقضه!

Azizan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
از جناب مولتن ممنونم راهنماییشون دقیق بود ، بله دوست من یک رم 8 گیگ برای بتلفیلد نیاز دارید ، برای gtx 650 هم حتما باید پاور رو عوض کنید.من فکر میکنم gtx 650 گیگا سخت تو بازار گیر بیاد ، اما اگه گیر نیومد 660 هم خیلی خوبه مثلا میتونید از اینجا تهیه کنید .علت اینکه گیگا رو هم گفتم چون ساپورت آواژنگ پشتشه. البته اگه 650 msi هم گیرت بیاد فک کنم بد نباشه. 650 قیمتش باید حدود 630 باشه تا 670 تومن. اما gtx 660 قیمتی حدود 800 داره. حالا باز تصمیم با شماست

BahmaNvidia

Registered User
لایک‌ها
233
از جناب مولتن ممنونم راهنماییشون دقیق بود ، بله دوست من یک رم 8 گیگ برای بتلفیلد نیاز دارید ، برای gtx 650 هم حتما باید پاور رو عوض کنید.من فکر میکنم gtx 650 گیگا سخت تو بازار گیر بیاد ، اما اگه گیر نیومد 660 هم خیلی خوبه مثلا میتونید از اینجا تهیه کنید .علت اینکه گیگا رو هم گفتم چون ساپورت آواژنگ پشتشه. البته اگه 650 msi هم گیرت بیاد فک کنم بد نباشه. 650 قیمتش باید حدود 630 باشه تا 670 تومن. اما gtx 660 قیمتی حدود 800 داره. حالا باز تصمیم با شماست
650 سه مدل 650 و 650Ti و 650Ti Boost داره و 660 هم با 660Ti فرق داره. شما همه رو با هم قاطی کردید. برای کار ایشون هم 650Ti Boost کاملا مناسبه و جوابگو هستش. ساپورت آواژنگ هم بیشتر نکته منفی حساب میشه تا مثبت ;)

blue7077

Registered User
لایک‌ها
11
این رو هم بدونین که انجام بازی روی تنظیمات الترا روی رزولوشن غیر فول اچ دی، کمی در تناقضه!

ساپورت آواژنگ رو ول کن
آخه بتلفیلد مینیمم سیستم زده رم 4 ینی با رم 4 هم مشکل نداره
خودمم فکر نمیکنم رم مشکل ایجاد کنه
شما میگی بدون رزولوشن اچ دی نمیشه رو اولترا بازی کرد؟؟؟ من ویندوزم 32 بیتی بود نمیشد تنظیمات گرافیکو زیاد کرد شما امتحان کردی؟

blue7077

Registered User
لایک‌ها
11
اگه اینجور نشه که اصلن فایده نداره گرافیک عوض کنم
من مادربوردم تا 4 گیگ رم پشتیبانی میکنه
مانیتورم CRT هست اونم بیشتر از 768 * 1024 پشتیبانی نمیکنه رفرش ریتش
اگه نتونم تو همین رزولوشن با گرافیک high بازی کنم که اصلن بیخیال بازی
کلن نا امیدم کردین از دنیا :eek:
جهنم آماده باش که دارم میااااااااااااااام :mad:

Azizan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
650 سه مدل 650 و 650Ti و 650Ti Boost داره و 660 هم با 660Ti فرق داره. شما همه رو با هم قاطی کردید. برای کار ایشون هم 650Ti Boost کاملا مناسبه و جوابگو هستش. ساپورت آواژنگ هم بیشتر نکته منفی حساب میشه تا مثبت ;)
دوست عزیز من شما در چه اسکیلی با آواژنگ کار کردید؟ بله منم منظورم همون titan boost بود چون بالا اشاره شده بود دیگه تکرار نکردم.با گستردگی که ما کار کردیم، حرفتون رو قبول نمیکنم و میذارم به حساب تعصب ...

blue7077

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز من شما در چه اسکیلی با آواژنگ کار کردید؟ بله منم منظورم همون titan boost بود چون بالا اشاره شده بود دیگه تکرار نکردم.با گستردگی که ما کار کردیم، حرفتون رو قبول نمیکنم و میذارم به حساب تعصب ...
آقا اسکیلو گیگاو آواژنگو گارانتی مارانتیو تایتان مایتانو بووست موستو بیخیال به داد من برس من دیگه کلن از زندگی سیر شدم با این وضعیت
یکی که تجربه داره راهنمایی کنه
ینی واقعن راهی نیست؟؟؟

Last edited:

blue7077

Registered User
لایک‌ها
11
اگه اینجور نشه که اصلن فایده نداره گرافیک عوض کنم
من مادربوردم تا 4 گیگ رم پشتیبانی میکنه
مانیتورم CRT هست اونم بیشتر از 768 * 1024 پشتیبانی نمیکنه رفرش ریتش
اگه نتونم تو همین رزولوشن با گرافیک high بازی کنم که اصلن بیخیال بازی
کلن نا امیدم کردین از دنیا :eek:
یکی بگه
ینی من رسیدم ته خط؟؟؟
راه دیگه نمونده؟؟؟ بزنم به سیم آخر ینی؟؟؟

BahmaNvidia

Registered User
لایک‌ها
233
titan boost ؟؟؟؟

این حرفی که بنده در مورد آواژنگ زدم حرف شخص خودم نیست. حرف عده زیادی از مصرف کننده ها هستش که تا حالا بارها از قیمت بالای محصولات گیگا با گارانتی آواژنگ در مقایسه با برند های دیگه با گارانتی های دیگه و ندادن خدمات مناسب با قیمت بالاتر گلایه کردن. که البته خوشبختانه اخیرا رقابت باعث شده که قیمت محصولات گیگابایت با گارانتی آواژنگ هم مناسب بشه. ولی هنوز برتری خاصی نسبت به گارانتی های دیگه نداره

blue7077

Registered User
لایک‌ها
11
titan boost ؟؟؟؟

این حرفی که بنده در مورد آواژنگ زدم حرف شخص خودم نیست. حرف عده زیادی از مصرف کننده ها هستش که تا حالا بارها از قیمت بالای محصولات گیگا با گارانتی آواژنگ در مقایسه با برند های دیگه با گارانتی های دیگه و ندادن خدمات مناسب با قیمت بالاتر گلایه کردن. که البته خوشبختانه اخیرا رقابت باعث شده که قیمت محصولات گیگابایت با گارانتی آواژنگ هم مناسب بشه. ولی هنوز برتری خاصی نسبت به گارانتی های دیگه نداره
آغا شماها متوجه نیستین اینجا بحث چیز دیگس؟؟؟؟
اگه متوجه نیستین متوجه بکنمتون؟؟؟؟؟
ولی جدی تایتان بوست دیگه کدوم خریه؟؟؟

blue7077

Registered User
لایک‌ها
11
من الان باید چیکار کنم؟؟؟
دارین عصبیم میکنیدا :mad:

BahmaNvidia

Registered User
لایک‌ها
233
من الان باید چیکار کنم؟؟؟
دارین عصبیم میکنیدا :mad:
داداش شما خودتو ناراحت نکن . برای شما همون 650Ti Boost خیلی خوب جواب میده شاید برای اون رزولوشن زیاد هم باشه! خودم بتل 4 رو با رزولوشن 2560x1440 با کارت 650Ti Boost بازی کردم همه چیز هم روی Medium یا High راحت جواب داد! 1024x768 که شوخیه برای این کارت! فقط ممکنه CPU و رمت محدودش بکنن که باز تو اون رزولوشن فریمت زیر 60 نمیاد!

بالا