• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی ثبت دامین برای یک مبتدی

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
لطفاً مراحل ثبت دامین را بگویید؟

آیا سندی برای ثبت دامنه به من داده خواهد شد؟

چه کارهایی باید انجام بدهم که بعداً به مشکل برنخورم؟

mizbanplus

Registered User
لایک‌ها
14
به یک ثبت کننده دامنه معتبر مراجعه کرده ، دامنه خود را جستجو کنید و بعد آن را ثبت کنید!

سند که طبیعتا به شما نمیدن ، ولی دامنتون رو جایی ثبت کنید که حتما به شما پنل دامنه با مدیریت کامل بدن ،

دامنه رو با مشخصات واقعی خودتون و ایمیل اصلیتون ثبت کنید ، جهت مخفی شدن اطلاعات هنگام ثبت گزینه privacy protection رو انتخاب کنید ،

در ضمن ما خودمون فروش ویژه دامنه داریم که لینک تاپیک مربوطه در امضا هست.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
چه تضمینی وجود دارد که سال آینده که بخواهم دامین را تمدید کنم این کار را شرکت انجام دهد و آنرا به دیگری نفروشد؟

چند سال پیش یک مشکل دامین برای پرشین‌بلاگ پیش آمده بود که دامین‌اش را دزدیدند و دیگر نتوانست پس بگیرد چطور دامین را می‌تواند دیگری به نام خودش کند در صورتی که ثبت‌کننده من هستم؟

دامین را برای اتصال به وبلاگ می‌خواهم فرقی که در ثبت کردن‌اش نمی‌کنه؟

mizbanplus

Registered User
لایک‌ها
14
ببینید به هر حال دامنه ها تو پنل ثبت کننده ثبت میشن و ثبت کننده میتونه تو دامنه ها دست ببره و مثلا اگر خواست دامنه رو به نام یکی دیگه بزنه ، اما موضوع اینجاست که شرکت هایی که به صورت حرفه ای در این زمینه مشغول به کار هستن هرگز با انجام چنین کاری اعتبار خودشون رو خراب نمیکنن و در صورت انجام همچین تخلفی موضوع از طریق مراجع قضایی قابل پیگیری هست ،

جهت کسب اطمینان بیشتر دامنه ها رو حتما در جایی ثبت کنید که به شما پنل دامنه و دسترسی کامل به اون داده بشه ، در این صورت صاحب دامنه این اختیار رو داره که هر وقت اراده کرد دامنش رو به سایر ثبت کننده ها بدون کسب اجازه از ثبت کننده اول منتقل کنه و یا هر تغییر دیگه ای رو روش اعمال کنه ،
معمولا ثبت کننده های معتبر جهت شفاف سازی بیشتر پنل و دسترسی کامل به مشتریاشون ارائه میدن

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
شما از یک شرکت معتبر دامنه بخرید . مشکلی پیش نمیاد

در ضمن تا زمانیکه دامنه منقضی نشده قابل واگذاری به دیگران نیست

شما چند روز قبل از تاریخ انقضاء دامنتون میتونید درخواست بدید براتون تمدید کنن

موفق باشید

RayDomain .com

Registered User
لایک‌ها
39

Princess of the world

Registered User
لایک‌ها
51
من برای یه آموزشگاه میخام توی nic دامین ثبت کنم.چون توی دامین اسم school هست موقع ساختن شناسه کاربری باید حتما (شرکت،موسسه،نهاد غیردولتی) رو انتخاب کنم اگه (شخص حقیقی) رو انتخاب کنم گیر میده به اون کلمه و شماره مجوز اونجا رو میخاد که مجوز هم نداره.
دامنه های com و org هم همین مشکل و دارن؟ یا نه اونا آزادن که هر اسمی میخای میتونی بذاری و شماره ثبت و مجوز و اینجور چیزا نمیخاد؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
من برای یه آموزشگاه میخام توی nic دامین ثبت کنم.چون توی دامین اسم school هست موقع ساختن شناسه کاربری باید حتما (شرکت،موسسه،نهاد غیردولتی) رو انتخاب کنم اگه (شخص حقیقی) رو انتخاب کنم گیر میده به اون کلمه و شماره مجوز اونجا رو میخاد که مجوز هم نداره.
دامنه های com و org هم همین مشکل و دارن؟ یا نه اونا آزادن که هر اسمی میخای میتونی بذاری و شماره ثبت و مجوز و اینجور چیزا نمیخاد؟

خير .com يا .org هيچي نميخواد ...

sm_shahabi

Registered User
لایک‌ها
52
بالا