• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی جهت ایجاد سیستم ایمیل مارکتینگ

2101374

Registered User
لایک‌ها
3
سلام بر دوستان عزیز و گرامی:guitar:
دوستان من میخوام کسب درامد کنم از طریق ایمیل مارکتینگ لطفا هر کس تجربه
و پیشنهادی داره بهم بگه تا کاری جدی رو شروع کنم
مثلا بگید از این نرم افزار از این سایت از این طریق کار رو پی بگیرم هر کس نظری داره بگه خدا خیرش بده
ممنون میشم با نظراتتون منو راهنمایی کنید

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزيز اول اين را بگو كه مي خواهي فقط ايميل ارسال كني يا نه مي خواهي سايت بزني و از اون طريق ارسال كني . ولي اگر مي خواهي فقط ايميل ارسال كني .
اول بايد بري يك نرم افزار جمع اوري ايميل پيدا كني . و بعد در سايت هاي معروف بري و ايميل ان سايت هاي را جمع كني و بعد يك نرم افزار ارسال ايميل هم بايد بري دانلود كني و كار خود را شروع كني .

2101374

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزيز اول اين را بگو كه مي خواهي فقط ايميل ارسال كني يا نه مي خواهي سايت بزني و از اون طريق ارسال كني . ولي اگر مي خواهي فقط ايميل ارسال كني .
اول بايد بري يك نرم افزار جمع اوري ايميل پيدا كني . و بعد در سايت هاي معروف بري و ايميل ان سايت هاي را جمع كني و بعد يك نرم افزار ارسال ايميل هم بايد بري دانلود كني و كار خود را شروع كني .
ایول داری داداش فعلا همین کار رو که گفتی انجام میدم مشکلی بود خبر میدم کمکم کنی راستی اگه در هر دو زمینه نرم افزاری بلدی برام معرفی کن

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزيز اين نرم افزار جمع اوري ايميل از سايت ها است انشالله اسم اون نرم افزاري هم كه بايد باهاش پيام ارسال كني برايت پيدا مي كنم مي فرستم . راستي اخرين ورژن را انتخاب كن . اينم اسم نرم افزار جمع اوري ايميل
Advanced Email Extractor PRO

بالا