• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی جهت خرید تلویزیون تا 60 تومن

advantage

Registered User
لایک‌ها
127
سلام به همه دوستان
قصد خرید یک تلویزیون تا سقف 60 تومن دارم ( حالا یکی دو تومن بالا پایین هم فرقی نداره )
چند روز هست که کلی سایت رو بالا پایین کردم اما هنوز به گزینه مطلوبی نرسیدم . سایز مد نظرم 75 اینچ هست اما اگر دیدم نهایتا با این مبلغ تلویزیون 65 اینچ خیلی بهتری می تونم بگیرم ناچارا میرم سمت 65 اینچ
مواردی که برای من مهم هست :
- اولا اینکه به هیچ عنوان تلویزیون OLED نمی خوام چون همین الان یه ال جی OLED C7 دارم که چون مشکل Burn in یا همون Image retention واسه ش پیش اومده بعد از نهایتا سه سال - مجبور به خرید تلویزیون شدم و عمرا دیگه پول به همچین تکنولوژی ناقصی نمی دم و شما هم همچین ریسکی نکنید چون طبق جستجوهایی که کردم توی مدل های جدید مثل G1 هم این داستان هست .
- دوم اینکه یه تلویزیون می خوام که برای گیمینگ مناسب باشه و بتونم از حداکثر کیفیت PS5 و ایکس باکس سری استفاده کنم - مواردی مثل HDMI 2,1 و 4k 120 Hz , VRR و از این دست چیزا..
- سیستم عاملش خیلی فرقی واسه م نداره چون هر چی باشه نهایتا با یه اندروید باکس حل می شه
- روی برند خاصی حساسیت ندارم و فقط خروجی و کیفیت مهم هست .
- تلویزیون مذکور توی ایران موجود باشه ( فکر کنم این از همه مهم تره ) و یا اگر مرجع خاصی برای خرید می شناسین لطفا معرفی کنید.

ممنون می شم دوستان و عزیزان راهنمایی کنند و این تاپیک می تونه با همفکری اساتید این انجمن تبدیل به یه مرجع خیلی خوب برای خرید تلویزیون بشه .
پیشاپیش از راهنمایی های دوستان خیلی خیلی ممنونم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
ما هم ال جی داریم و هم سامسونگ
ولی ال جی از نظر کیفیت عالی هست به نظرم

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
این ترد لولش از پاتوق خیلی بالاتره

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
پیش فرض هایی که گذاشتی کارو سخت کرده اما قطعا همچنان اولدها بهترن چه ال جی و چه سونی فقط سر همون قضیه ماندگی تصویر باید مراقب بود.
اگر واقعا دنبال یه تی وی غیر اولد هستی و برای گیم و فیلم میخوای و بودجه اش هم داری موردی بهت پیشنهاد میدم که خودم دوست دارم بخرم اما برای من دست نیافتنیه.
Sony x95j lcd/led
این مدل دیگه ختمشه

اگر میتونی صبر کن مدل جدید سونی که با تکنولوژی مینی ال ای دی ساخته شده و با پسوند k برای امسال 2022 هست بیاد به بازار و اون بخر. اگرم عجله داری همین مدل بگیر.

تی وی x95j هم فقط سایز 65 و 75 در حال حاضر موجوده و یه سایز بالاتر داره که حدود 200 در میاد.
سایز 65 حدود 55 تومن هست.
4k و hdmi 2.1 و لوکال دایمینگ عالی داره.

X900h هم تی وی خوبیه و قیمت مناسبی داره.

advantage

Registered User
لایک‌ها
127
پیش فرض هایی که گذاشتی کارو سخت کرده اما قطعا همچنان اولدها بهترن چه ال جی و چه سونی فقط سر همون قضیه ماندگی تصویر باید مراقب بود.
اگر واقعا دنبال یه تی وی غیر اولد هستی و برای گیم و فیلم میخوای و بودجه اش هم داری موردی بهت پیشنهاد میدم که خودم دوست دارم بخرم اما برای من دست نیافتنیه.
Sony x95j lcd/led
این مدل دیگه ختمشه

اگر میتونی صبر کن مدل جدید سونی که با تکنولوژی مینی ال ای دی ساخته شده و با پسوند k برای امسال 2022 هست بیاد به بازار و اون بخر. اگرم عجله داری همین مدل بگیر.

تی وی x95j هم فقط سایز 65 و 75 در حال حاضر موجوده و یه سایز بالاتر داره که حدود 200 در میاد.
سایز 65 حدود 55 تومن هست.
4k و hdmi 2.1 و لوکال دایمینگ عالی داره.

X900h هم تی وی خوبیه و قیمت مناسبی داره.

ممنون رفیق بابت راهنمایی
من خودم هم بین x90j با سایز 75 اینچ و یا x95j با سایز 65 اینچ مونده بودم . چون قیمتشون با تفاوت سایز یکی هست و در سایز یکسان قیمت x95j حدود 30 درصد بیشتره که برای من توجیه نداشت .
مشخصات و ریویوها رو که خوندم و دیدم به نظرم بین این دو مدل با این که یکی میان رده و یکی پرچمدار هست اما تفاوت خیلی محسوس و مهمی نیست . x90 توی محتوای HDR یه مقدار روشنایی صفحه ش کم هست و زاویه دیدش کمتر در مقابل کنتراست بهتری نسبت به X95j داره ، پردازنده هر دو تلویزیون یکی هست و در زمینه VRR , ALLM هم که فعلا هیچکدوم ساپورت نمی کنند و باید دید سونی به وعده ش عمل می کنه و با آپدیت فریمور این کمبود رو برطرف می کنه یا خیر .
یه مورد دیگه که هست ، بر خلاف سامسونگ و ال جی ، سونی توی ایران نمایندگی داره هنوز و این یه مقدار ( فقط یه مقدار ) دلگرم کننده س .
من نهایتا یه X90j با سایز 75 سفارش دادم که نمایندگی گفت دو سه روزه ارسال می کنه .
راستش این تاپیک که عملا کمکی نکرد و بعد از خرید من دوستان عزیز نظر دادند ولی در مورد امکانات و تجربه کار با این تلویزیون و گیمینگ چه با PS5 و چه با Xbox series اگر دوستان سوالی داشتند میتونم در خدمت باشم تا شاید به کمک دوستانی که در آینده می خواهند خرید کنند بیاد .
با تشکر از دوستان عزیز

advantage

Registered User
لایک‌ها
127
ما هم ال جی داریم و هم سامسونگ
ولی ال جی از نظر کیفیت عالی هست به نظرم
متاسفانه با تجربه ای که من دارم عمر کوتاهی داره تلویزیون های ال جی
البته من سری های اولد رو می گم که زود خراب می شن
قطعا سری های نانوسل که ال سی دی هستند دوام بالاتری دارند ولی کیفیت تصویرشون جالب نیست

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
من تا 60 میلیون ریال نهایتا بتونم راهنماییت کنم.
magas.gif

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
ممنون رفیق بابت راهنمایی
من خودم هم بین x90j با سایز 75 اینچ و یا x95j با سایز 65 اینچ مونده بودم . چون قیمتشون با تفاوت سایز یکی هست و در سایز یکسان قیمت x95j حدود 30 درصد بیشتره که برای من توجیه نداشت .
مشخصات و ریویوها رو که خوندم و دیدم به نظرم بین این دو مدل با این که یکی میان رده و یکی پرچمدار هست اما تفاوت خیلی محسوس و مهمی نیست . x90 توی محتوای HDR یه مقدار روشنایی صفحه ش کم هست و زاویه دیدش کمتر در مقابل کنتراست بهتری نسبت به X95j داره ، پردازنده هر دو تلویزیون یکی هست و در زمینه VRR , ALLM هم که فعلا هیچکدوم ساپورت نمی کنند و باید دید سونی به وعده ش عمل می کنه و با آپدیت فریمور این کمبود رو برطرف می کنه یا خیر .
یه مورد دیگه که هست ، بر خلاف سامسونگ و ال جی ، سونی توی ایران نمایندگی داره هنوز و این یه مقدار ( فقط یه مقدار ) دلگرم کننده س .
من نهایتا یه X90j با سایز 75 سفارش دادم که نمایندگی گفت دو سه روزه ارسال می کنه .
راستش این تاپیک که عملا کمکی نکرد و بعد از خرید من دوستان عزیز نظر دادند ولی در مورد امکانات و تجربه کار با این تلویزیون و گیمینگ چه با PS5 و چه با Xbox series اگر دوستان سوالی داشتند میتونم در خدمت باشم تا شاید به کمک دوستانی که در آینده می خواهند خرید کنند بیاد .
با تشکر از دوستان عزیز
مبارک باشه
من تاپیک تازه دیدم.
حالا که خریدی اما سری های اولد قبلی با جدیدها قابل مقایسه نیست. مثلا cx یا c1 واقعا در همه زمینه ها عالی عمل کردن و یا a90j سونی. اون مورد ضعفشون کمرنگ تر شده.
ظاهرا سایز برای شما مهم بوده. در کل تفاوت بین x90j با x95j شاید برای کاربر معمولی محسوس نباشه اما برای کاربر حرفه ای و گیمر قطعا مشخصه.
در پست قبل هم من به جای x90j مورد x900h معرفی کردم به دلیل قیمت مناسب تری که پیدا کرده و هم اینکه آپدیت allm و vrr برایش اومده و در واقع امتحانش پس داده.
گرچه به زودی سونی آپدیت این موارد برای تمام مدل های hdmi 2.1 میده.
اگر بخواهید مقایسه کنید x900h هم سطح با x90j هست که با اختلاف اندکی x90j بهتره اما به هیچ وجه قابل رقابت با x95j نیست این مدل در حال حاضر پادشاه سری های lcd/led هست. و رقیب هاش a80j و qt هستن.
نکته آخر یه زمانی سونی اجناس از طریق یه شرکت به نام ایران رهجو و بعدا برگ سبز میفروخت دراصل اینا واسط معنوی بودن اما هیچ وقت نمایندگی رسمی نداشته چه برسه به اوضاع فعلی.
منظورتون کدوم نمایندگیه؟

Last edited:

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
داداش بورو تو این سایت ببین کدوم بهتره اگه ال جی نمیخایی قطعن سونی بگیر مدل جدید هاش

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
شماها از کجا تلویزیون می‌خرین؟! 😁
من چند وقتی هست که می‌خوام یدونه ۴۰،۵۰ اینچ بخرم، ولی رسماً به بن‌بست رسیدم. درسته که قدیما هم گارانتی توی ایران مفهومی نداشت، ولی آدم یه ذره دلش خوش بود که تلویزیون‌ها به طور رسمی و نیمه‌رسمی وارد کشور شدن و هم کیفیت ورود محصول بالاتر بود و هم اگه مشکلی پیش می‌اومد، حداقل یه شرکت رسمی بود که ازش خرید کرده بودیم.
ولی الآن فروشگاه‌های رسمی کلاً حق فروش تلویزیون خارجی ندارن و فقط باید ایرانی (چینی) بخری یا به طور زیرزمینی بری سراغ خارجی. مثل این فروشگاه‌های بانه‌ای و این جور چیزا. حقیقتش برام سخته که کلی پول بدم، ولی تلویزیون منهدم بشه. یعنی وقتی می‌بینم توی شرایطی وارد کشور می‌شه که مثلاً روی دوش یه کولبر بیچاره‌ای هست که معلوم نیست وسط برف و بارون چند بار زمین خورده، یا با لنج و اینا آوردن و وسط راه هی پرتابش کردن این طرف اون طرف، اعصابم خورد می‌شه. می‌ترسم روز اول درست کار کنه، ولی یه ایرادی توش باشه که دو هفته بعد خودش رو نشون بده و دیگه دست آدم هم به جایی نمی‌رسه.
بقیه اجناس هم همین‌طور شدن، ولی تلویزیون به نظرم از اون‌ها هم اوضاعش بدتره. جنس خیلی ظریفی هست و از طرف دیگه هم کیفیت خیلی توی تلویزیون مهمه. یعنی مثلاً یخچال، اصل وظیفه‌ش سرد کردن هست و جنس ایرانی (چینی) هم به هر حال یه غلطی می‌کنه که چیزهای داخل یخچال سرد بشه. ولی تلویزیون یه جوری هست که یه ذره افت کیفیت، خودش رو سریع نشون می‌ده و دیگه چه برسه به تفاوت تلویزیون‌های برندهای مطرح با آشغال‌های ایرانی (یا بهتره بگیم چینی با برند ایرانی).

kolange

Registered User
لایک‌ها
2,097
من خودم سالهاس که دارم سونی استفاده میکنم و به نظرم سری مستر A این تی‌وی فوق‌العاده‌اس. پیشنهاد میکنم ریویو‌های سایت ratings رو‌بینیند

advantage

Registered User
لایک‌ها
127
مبارک باشه
من تاپیک تازه دیدم.
حالا که خریدی اما سری های اولد قبلی با جدیدها قابل مقایسه نیست. مثلا cx یا c1 واقعا در همه زمینه ها عالی عمل کردن و یا a90j سونی. اون مورد ضعفشون کمرنگ تر شده.
ظاهرا سایز برای شما مهم بوده. در کل تفاوت بین x90j با x95j شاید برای کاربر معمولی محسوس نباشه اما برای کاربر حرفه ای و گیمر قطعا مشخصه.
در پست قبل هم من به جای x90j مورد x900h معرفی کردم به دلیل قیمت مناسب تری که پیدا کرده و هم اینکه آپدیت allm و vrr برایش اومده و در واقع امتحانش پس داده.
گرچه به زودی سونی آپدیت این موارد برای تمام مدل های hdmi 2.1 میده.
اگر بخواهید مقایسه کنید x900h هم سطح با x90j هست که با اختلاف اندکی x90j بهتره اما به هیچ وجه قابل رقابت با x95j نیست این مدل در حال حاضر پادشاه سری های lcd/led هست. و رقیب هاش a80j و qt هستن.
نکته آخر یه زمانی سونی اجناس از طریق یه شرکت به نام ایران رهجو و بعدا برگ سبز میفروخت دراصل اینا واسط معنوی بودن اما هیچ وقت نمایندگی رسمی نداشته چه برسه به اوضاع فعلی.
منظورتون کدوم نمایندگیه؟
ممنون رفیق
بله ایراد در اولد های جدید کم تر شده اما از بین نرفته و دلیلش هم استفاده از ال ای دی های اورگانیک هست که عمر کوتاهی دارند . ( حداکثر 5 سال ) و منم چون یه بار نقره داغ شدم سر این قضیه دیگه جرات نمی کنم همچین ریسکی بکنم و همین الان هم این تلویزیون C7 رو دستم مونده ! حتی در مورد G1 هم کماکان این مشکل هست.
بله برای x900h آپدیت VRR , ALLM اومده اما مدل های 2020 مجهز به پردازنده XR نیستند. امیدوارم که سونی برای x90 هم به زودی آپدیت بده .
البته که X95 پرچمدار هست و X90 میان رده اما با مقایسه ای که کردم با توجه به تفاوت نسبتا کم ، سایز بزرگتر رو ترجیح دادم چون تفاوت خیلی فاحش نیست . با این پول میتونستم یه 65 اینچ x95 بخرم .
گارانتی بازرگانی ایران هست که نمایندگی تعمیرات سونی ( اگنش در مشهد ) اونو قبول داره و البته همونطور که گفتین نمایندگی رسمی ای وجود نداره . و البته که نمایندگی ها در واقع دل خوش کنی هستند و موقعی که وجودشون لازم میشه عملا کارایی ندارند. من چون یه بار در خرید تلویزیون بانه ای متضرر شدم دیگه ریسک نکردم و گفتم اینجا از یه مغازه ای بگیرم که اگر بعد از مدتی متوجه فیک بودن، ایراد دار بودن یا هر مشکل دیگه ای شدم یه جایی باشم که برم یقه ش رو بگیرم . ;)
بازم ممنون از توضیحاتتون رفیق
بسیار خوب و کامل بود.

advantage

Registered User
لایک‌ها
127
شماها از کجا تلویزیون می‌خرین؟! 😁
من چند وقتی هست که می‌خوام یدونه ۴۰،۵۰ اینچ بخرم، ولی رسماً به بن‌بست رسیدم. درسته که قدیما هم گارانتی توی ایران مفهومی نداشت، ولی آدم یه ذره دلش خوش بود که تلویزیون‌ها به طور رسمی و نیمه‌رسمی وارد کشور شدن و هم کیفیت ورود محصول بالاتر بود و هم اگه مشکلی پیش می‌اومد، حداقل یه شرکت رسمی بود که ازش خرید کرده بودیم.
ولی الآن فروشگاه‌های رسمی کلاً حق فروش تلویزیون خارجی ندارن و فقط باید ایرانی (چینی) بخری یا به طور زیرزمینی بری سراغ خارجی. مثل این فروشگاه‌های بانه‌ای و این جور چیزا. حقیقتش برام سخته که کلی پول بدم، ولی تلویزیون منهدم بشه. یعنی وقتی می‌بینم توی شرایطی وارد کشور می‌شه که مثلاً روی دوش یه کولبر بیچاره‌ای هست که معلوم نیست وسط برف و بارون چند بار زمین خورده، یا با لنج و اینا آوردن و وسط راه هی پرتابش کردن این طرف اون طرف، اعصابم خورد می‌شه. می‌ترسم روز اول درست کار کنه، ولی یه ایرادی توش باشه که دو هفته بعد خودش رو نشون بده و دیگه دست آدم هم به جایی نمی‌رسه.
بقیه اجناس هم همین‌طور شدن، ولی تلویزیون به نظرم از اون‌ها هم اوضاعش بدتره. جنس خیلی ظریفی هست و از طرف دیگه هم کیفیت خیلی توی تلویزیون مهمه. یعنی مثلاً یخچال، اصل وظیفه‌ش سرد کردن هست و جنس ایرانی (چینی) هم به هر حال یه غلطی می‌کنه که چیزهای داخل یخچال سرد بشه. ولی تلویزیون یه جوری هست که یه ذره افت کیفیت، خودش رو سریع نشون می‌ده و دیگه چه برسه به تفاوت تلویزیون‌های برندهای مطرح با آشغال‌های ایرانی (یا بهتره بگیم چینی با برند ایرانی).

تهران یه سری نمایندگی غیر رسمی هستند که تا حدی قابل اعتماد هستند.
جالب اینه که تلویزیون های سامسونگ توی بازار رو هیچکس حاضر نیست گردن بگیره و ظاهرا داستان دار زیاد داره داخلش ولی باز سونی یه مقدار جزئی بهتره از این لحاظ

advantage

Registered User
لایک‌ها
127
سونی بخر
هیچ کس از سونی بد نمیگه حتی سونی مونتاژ ایران
من 11 سال پیش یک سونی nx710 خریدم که فوق العاده بود هم طراحی هم کیفیت تصویرش ، هنوز بعد از 11 سال همون شرایط رو داره و واقعا افت نکرده اما ضرری که از OLED ال جی خوردم واقعا بد بود و باور کردنی نیست که بالاترین رده تلویزیون بازار حداکثر سه سال عمر کنه و برای سالم موندنش مجبور باشی یا نورش رو کم کنی یا میزان استفاده از تلویزیون رو کم کنی یا ازش برای گیم استفاده نکنی ! یا کانال هایی که لوگوی ثابت دارند نگاه نکنی

بالا