سلام میخوام این اکسس پوینت کار کرده را بخرم خوبه؟ چند میرزه؟ HW550-3G - Aztech Technical Support
V vsr Registered User تاریخ عضویت 1 می 2013 نوشتهها 205 لایکها 12 21 ژوئن 2013 #1 سلام میخوام این اکسس پوینت کار کرده را بخرم خوبه؟ چند میرزه؟ HW550-3G - Aztech Technical Support
M M.E.H.D.I کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 25 دسامبر 2012 نوشتهها 87 لایکها 3 محل سکونت شیراز 5 آگوست 2013 #2 والا من از تی پی لینک استفاده کردم خیلی عالی بود از نظر انتن دهی یک خونه 1000متری پوشش میداد مدلشم TL-WR941ND بود ولی اینو نمی دونم موفق باشی.
والا من از تی پی لینک استفاده کردم خیلی عالی بود از نظر انتن دهی یک خونه 1000متری پوشش میداد مدلشم TL-WR941ND بود ولی اینو نمی دونم موفق باشی.
mjzaret Registered User تاریخ عضویت 21 فوریه 2007 نوشتهها 81 لایکها 12 5 آگوست 2013 #3 به نقل از vsr : سلام میخوام این اکسس پوینت کار کرده را بخرم خوبه؟ چند میرزه؟ HW550-3G - Aztech Technical Support کلیک کنید تا بازشود... من قيمت صفرش رو ندارم. ولي من قيمت اجناس دست دوم تميز رو 60 درصد قيمت صفرش درنظر ميگيرم. شاد باشيد
به نقل از vsr : سلام میخوام این اکسس پوینت کار کرده را بخرم خوبه؟ چند میرزه؟ HW550-3G - Aztech Technical Support کلیک کنید تا بازشود... من قيمت صفرش رو ندارم. ولي من قيمت اجناس دست دوم تميز رو 60 درصد قيمت صفرش درنظر ميگيرم. شاد باشيد
خلیج فارس Registered User تاریخ عضویت 2 جولای 2010 نوشتهها 334 لایکها 126 17 آگوست 2013 #4 به نقل از M.E.H.D.I : والا من از تی پی لینک استفاده کردم خیلی عالی بود از نظر انتن دهی یک خونه 1000متری پوشش میداد مدلشم TL-WR941ND بود ولی اینو نمی دونم موفق باشی. کلیک کنید تا بازشود... این TP LINK ها هم از لحاظ قیمت هم محدوده پوشش خوبا لینکسیس هم میتونید بپرسید اونم حرف نداره
به نقل از M.E.H.D.I : والا من از تی پی لینک استفاده کردم خیلی عالی بود از نظر انتن دهی یک خونه 1000متری پوشش میداد مدلشم TL-WR941ND بود ولی اینو نمی دونم موفق باشی. کلیک کنید تا بازشود... این TP LINK ها هم از لحاظ قیمت هم محدوده پوشش خوبا لینکسیس هم میتونید بپرسید اونم حرف نداره
Visualirans Registered User تاریخ عضویت 20 ژوئن 2013 نوشتهها 175 لایکها 69 محل سکونت Qom 18 آگوست 2013 #5 به نقل از خلیج فارس : این TP LINK ها هم از لحاظ قیمت هم محدوده پوشش خوبا لینکسیس هم میتونید بپرسید اونم حرف نداره کلیک کنید تا بازشود... تایید میشه
به نقل از خلیج فارس : این TP LINK ها هم از لحاظ قیمت هم محدوده پوشش خوبا لینکسیس هم میتونید بپرسید اونم حرف نداره کلیک کنید تا بازشود... تایید میشه