• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی جهت سیستم مناسب برای طراحی با فوتوشاپ و قلم

mahdi_o

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
یک سیستم هست با مشخصات زیر
رم 16 گیگ
cpu core i7 2600 @ 3.4 ghz
گرافیک geforce gtx 560 ti

و به یک تبلت (مانیتور) wacom وصل هست و با قلم مخصوص برای طراحی استفاده میشه

اما در کارهایی که ابعاد بزرگ دارن مثل 2*3 متر
یا کارهایی که خیلی سرعتی هستند و فایل هم زیاد حجیم نمی باشد (مثلا 100 مگ) دچار تاخیر می شود!
یعنی قلم طراحی را انجام میدهد ولی پس از چند لحظه نمایش داده میشود!

به نظر شما دوستان مشکل از چه چیزی میباشد؟
cpu و رم هم توی task manager چک شدن ولی شواهد نشون میده که این ها کم نمیارن
ممنون میشم راهنمایی کنید

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
یک سیستم هست با مشخصات زیر
رم 16 گیگ
cpu core i7 2600 @ 3.4 ghz
گرافیک geforce gtx 560 ti

و به یک تبلت (مانیتور) wacom وصل هست و با قلم مخصوص برای طراحی استفاده میشه

اما در کارهایی که ابعاد بزرگ دارن مثل 2*3 متر
یا کارهایی که خیلی سرعتی هستند و فایل هم زیاد حجیم نمی باشد (مثلا 100 مگ) دچار تاخیر می شود!
یعنی قلم طراحی را انجام میدهد ولی پس از چند لحظه نمایش داده میشود!

به نظر شما دوستان مشکل از چه چیزی میباشد؟
cpu و رم هم توی task manager چک شدن ولی شواهد نشون میده که این ها کم نمیارن
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام. برای اینکه بتونید منطقی ایراد رو پیدا کنید باید این کار رو در دو قسمت بررسی کنید. اینکه ایراد از طرف سیستمه یا ایراد از طرف تبلته و قلم.
برای اینکار شما به نظر من شما تبلت رو به همراه قلم باید به یک سیستم بروز که سیستم عاملش آپدیت شده وصل کنید و سپس درایوری هم اگر برای سیستم این تبلت در سیستم عامل یاد شده جدید اومده دانلود و نصب کنید. اگر باز هم مشکل داشت مشخص میشه که تبلتتون این مشکل رو داره.

mahdi_o

Registered User
لایک‌ها
2
سلام. برای اینکه بتونید منطقی ایراد رو پیدا کنید باید این کار رو در دو قسمت بررسی کنید. اینکه ایراد از طرف سیستمه یا ایراد از طرف تبلته و قلم.
برای اینکار شما به نظر من شما تبلت رو به همراه قلم باید به یک سیستم بروز که سیستم عاملش آپدیت شده وصل کنید و سپس درایوری هم اگر برای سیستم این تبلت در سیستم عامل یاد شده جدید اومده دانلود و نصب کنید. اگر باز هم مشکل داشت مشخص میشه که تبلتتون این مشکل رو داره.
سلام
از لحاظ درایور قلم کاملا به روز هست و با یکسری از تغییرات روی سیستم تونستم خیلی بهینه کنم و خیلی از لگ های قلم رو بگیرم
فکر نکنم امکان تست با سیستم قویتر برام وجود داشته باشه

ممنون

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
از لحاظ درایور قلم کاملا به روز هست و با یکسری از تغییرات روی سیستم تونستم خیلی بهینه کنم و خیلی از لگ های قلم رو بگیرم
فکر نکنم امکان تست با سیستم قویتر برام وجود داشته باشه

ممنون
عزیز بعید می دونم کسی پبدا بشه که دقیقا سیستمش مثل شما باشه و تبلت و قلمش هم مثل شما باشه و مشکل شما رو داشته و رفعش کرده باشه که بتونه تجبرش رو به شما انتقال بده.
حالا شما مدل تبلت , مادربورد و رمتون رو بفرمائید.

بالا