• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی : حذف آیکون نرم افزار

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
سلام
یک سوالی داشتم راهی هست که نرم افزار IDM روکه اجرا میکنیم , اون پایین تو نوار وظیفه ویندوز که میاد , کاری کنیم که نیاد ولی نرم افزار هنوز در حال اجرا و دانلود باشه ؟
انگار که HIDe باشه ( نه اون هایدی که میره پشتش )
نرم افزار در حال دانلود باشه اونجوری که بهش دستور داده شده ( منظروم ترتیب لیست دانلود هست ) و دیده نشه .

ممنون میشم راهنمایی کنید , اگه راهی هست ///

با تشکر

Blocker

Registered User
لایک‌ها
24
میشـه ، شمـا وقتـی در حـال اجـرا هست IDM ، میرید Task Manager رو بالا میارید . بعـد پروسس Explorer.exe رو میبندید .
بعـد هـم از روی Run کـه توی خود Task Manager هست ، دوباره Explorer.exe رو اجـرا میکنید . در ایـن صورت نـرم افـزار در حـال دانلود هست . اما اون پایین به قول شمـا نمیاد .

موفق باشید

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
امتحان شد .. ولی آیکون اومد !
روی همه ویندوز ها جواب میده ؟ ( مال من : ویستا ) شاید راه شما برای Xp بوده ؟

** : فقط من نرم افزار رو گزاشتم خودش به ترتیب دانلود کنه ( scheduler ) و صفحه دانلودی جدا باز نیست ///

Blocker

Registered User
لایک‌ها
24
روی همه ویندوز ها جواب میده ؟ ( مال من : ویستا ) شاید راه شما برای Xp بوده ؟

بلـه ، XP بوده . . . دوستان کـه میگفتند ؛ تـوی سایت همسایـه هـم بـرای یکی از دوستان گفتـم ایشون هـم تست کردند کارشون راه افتاد . نمیدونم چـرا بـرای شمـا مشکل داره . . .

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
راه دیگه وجود داره ؟
با برنامه های دیگه ؟ راه دانلودی دیگه ای که بتونیم مخفیش کنیم ؟

nutrinoxyz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه برنامه نویسی بلد باشید با استفاده از تابع Shell_NotifyIcon و داشتن handle پنجره ی برنامه که با FindWindow بدست میآید و شماره ی 10001 به عنوان شماره ی شناسایی آیکون و استفاده از پارامتر NIS_HIDDEN میتونید یه برنامه ی کوچک بنویسید که این کار رو بکنه.

بالا