• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی حقوقی

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
سلام
عزیزان چند ماهی هست یه مورد ذهنم رو مشغول کرده گفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستان بتونن من رو راهنمایی کنند
قضیه از این قرار هست که پدر من سندی داره از پدرش که سند برا حدود 90 سال پیش هست
سند یک دوازدهم یه روستاس که بنام پدربزرگ من هست البته پدرم میگه قولنامه اش رو هم پدرش بهش داده بوده که فعلا اون رو پیدا نکردیم فعلا فقط سند هست
میخواستم بدونم برا گرفتن زمین باید چیکار کنم ایا راهی هست؟باید چیکارهایی کرد؟
درضمن نقشه روستا رو هم گرفتم با چند نفر هم مشورت کردم اما بخاطر اینکه این دوره زمونه تا مردم ببین یچی داری براش نقشه میکشن فعلا نخواستم خیلی قضیه رو براشون باز کنم
ممنون میشم اگه دوستان وکیل یا کارشناس حقوقی هستند بنده رو راهنمایی کنند حق مشاوره و شیرینی و خلاصه زحماتشون رو جبران میکنم
موفق باشید

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
یه مقدار کار خیلی سختی پیش رو دارید!
روستاها چون سند و حساب کتاب نداشتن هر زمین و ملکی رو تاحالا صد نفر خریدن بهم فروختن واسه همینم اگه الان برید جای زمینم پیدا. کنید اصلا معلوم نیست کی از کی خریده کی خریده یه وضع دیدنیه
البته شاید اون روستای مورد نظر شما اینطور نباشه که بعید میدنم!

Sent from my Awesome LG P713

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
یه مقدار کار خیلی سختی پیش رو دارید!
روستاها چون سند و حساب کتاب نداشتن هر زمین و ملکی رو تاحالا صد نفر خریدن بهم فروختن واسه همینم اگه الان برید جای زمینم پیدا. کنید اصلا معلوم نیست کی از کی خریده کی خریده یه وضع دیدنیه
البته شاید اون روستای مورد نظر شما اینطور نباشه که بعید میدنم!

Sent from my Awesome LG P713
البته روستا معروف و یا خیلی جای مناسبی نیست اما خب بهرحال زمین کشاورزی هست و احتمال داره فروش رفته باشه اما خب با وجود سند فکر کنم بشه زمین رو پس گرفت وقت و زمانش خیلی مهم نیس واسم میتونم واسش وقت بزارم و پیگیر باشم اما روند کار رو نمیدونم دقیق
ممنون میشم اگه از روند کاری که باید انجام بشه بیشتر راهنمایی کنید میخوام قانونی پیش برم که بعدا مشکلی برام پیش نیاد و کسی نتونه سنگ اندازی کنه

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
اتفاقا یه روستایی اطراف شهر ما هست که تقریبا نصف روستا مال یه بنده خدایی بوده ! قدیم بوده دیگه یارو کد خدا بوده همینجوری نصفشو زدند به نامش ! بعد حالا خودش و بچش و ... که مردند نوه نتیجه های جمع شدند یه تعداد خیلی زیاد به یه وکیل خبره هم پول درشت دادند که بیاد زمینا رو بگیره حالا این روستا لااقل 1000-1500 نفر توش زندگی میکنند که در حقیقت نصف این مردم باید خونه زندگیشون رو ترک کنند !

اینجا مشاوره گرفتن فایده نداره شما باید حسابی یه وکیل خبره گیر بیاری و مشغول بشید . یهو علیه همه ساکنان اون منطقه هم نباید اقدام بشه چون شورش میکنند میریزند در فرمانداری و .... به اعتراض . شیوش اینه که باید دونه دونه ازشون شاکی شد .

ولی خوب خودتون چه احساسی بهتون دست میده اگه یکی بیاد بگه این خونه ای که دارید توش زندگی می کنید مال منه سندم دارم !

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
اتفاقا یه روستایی اطراف شهر ما هست که تقریبا نصف روستا مال یه بنده خدایی بوده ! قدیم بوده دیگه یارو کد خدا بوده همینجوری نصفشو زدند به نامش ! بعد حالا خودش و بچش و ... که مردند نوه نتیجه های جمع شدند یه تعداد خیلی زیاد به یه وکیل خبره هم پول درشت دادند که بیاد زمینا رو بگیره حالا این روستا لااقل 1000-1500 نفر توش زندگی میکنند که در حقیقت نصف این مردم باید خونه زندگیشون رو ترک کنند !

اینجا مشاوره گرفتن فایده نداره شما باید حسابی یه وکیل خبره گیر بیاری و مشغول بشید . یهو علیه همه ساکنان اون منطقه هم نباید اقدام بشه چون شورش میکنند میریزند در فرمانداری و .... به اعتراض . شیوش اینه که باید دونه دونه ازشون شاکی شد .

ولی خوب خودتون چه احساسی بهتون دست میده اگه یکی بیاد بگه این خونه ای که دارید توش زندگی می کنید مال منه سندم دارم !
وللا خونه نیس عزیز زمین کشاورزیه که پدربزرگم مدتها قبل خریده و سند خورده به نامش خب از طرف دیگه هم میشه به قضیه نگاه کرد طرف حدود 80 سال مفت از زمین یکی دیگه استفاده کرده بدون یه ریال پرداخت کنه فکر میکنم چیزی که حق یه نفر هست باید بهش برسه با وکیل خبره صحبت کردم متاسفانه خیلی زیاد میگرفت یعنی حقیقتا اصلا مبلغ نگفت و بیشتر میخواست سهم از زمین بگیره اونم خیلی زیاد واسه همین نرفتم سراغش
منتظر راهنمایی دوستان هستم بهرحال

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
چیزی که زیاد وکیل ! برو سراغ یکی دیگه ....کدوم شهری ؟

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
تا اونجا ک میدونم حق وکالت درصدی از ارزش کای هست که میخواد انجام بده.
حالا میخ.اد زنده کردن پول باشه یا پس گرفتن زمین یا خونه یا هرچی

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
ساکن خراسانم
وللا جدیدا وکیلها خیلی کارشون گرفته من دقیق نمیدونم اگه درصدی باشه که خیلی خوبه ولی صحبتی که من با وکیل داشتم ایشون گفت 40 درصد زمین رو میگیره منم اومدم بیرون دیگه نرفتم با چند نفر از دوستان صحبت کردم اما هنو کسی دقیق و کارشناسی شده راهنمایی نکرده البته بعضی از دوستان قرار هست روزهای اینده خبر بدن
اگه کسی از عزیزان در مورد حق وکالت و دستمزد وکلا میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه
از همه دوستان ممنونم

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
ساکن خراسانم
وللا جدیدا وکیلها خیلی کارشون گرفته من دقیق نمیدونم اگه درصدی باشه که خیلی خوبه ولی صحبتی که من با وکیل داشتم ایشون گفت 40 درصد زمین رو میگیره منم اومدم بیرون دیگه نرفتم با چند نفر از دوستان صحبت کردم اما هنو کسی دقیق و کارشناسی شده راهنمایی نکرده البته بعضی از دوستان قرار هست روزهای اینده خبر بدن
اگه کسی از عزیزان در مورد حق وکالت و دستمزد وکلا میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه
از همه دوستان ممنونم

من تا 30% شو خبر داشتم . عوضیا عین لاشخور شدند .... من 1.5 چک داشتم که پاس نمیشد طرف با پروویی تمام میگفت یک سوم میگیرم کاراشو انجام میدم ! واقعا باید گفت تف تو ..... صد رحمت به شر خر

farshid2345678

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوست عزیز استارتر و عزیزان دیگه :
تعرفه وکلا طبق قانون باید دریافت شه. که درصدی اگه ملک باشه درصدی از قیمت ملک میشه. در موارد بالای 500 میلیون حدود 2 درصد باید باشه به نظرم. قانونش دم دستم نیست ولی سرچ کنید تعرفه قانونی حق الوکاله
مورد بعدی در خصوص پرسش استارتر عزیز:
در صورتی که سند رسمی باشه در اداره ثبت اسناد ثبت شده و مشخصات ملک و ادرس دقیقش و عرصه و اعیانش مشخصه. هیچ سند عادی هم در مقابل سند رسمی قابل اعتبار نیست.
اگه 1000 دست هم خرید و فروش شده باشه شما با مراجعه به دادسرا و ارائه دادخواست میتونید زمین رو دست هر کی باشه با کمی دردسر پس بگیرید. البته پدرتون باید دادخواست بده که مالک زمینه

C4TX

Registered User
لایک‌ها
99
چه نوع سندی هست؟ اگه ثبتی کدوم ماده؟

C4TX

Registered User
لایک‌ها
99
سند ثبتی هست و برا سال 1312 اما کدوم ماده هر چقدر تو سند نگاه میکنم ماده نمیبینم اخه
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید
این سند شما مربوط به قبل از تقسیم اراضی هست و ماده و این چیزها نداره. به همین خاطر کمی مساله پیچیده هست و من نمی تونم نظری در موردش بدم و بهتره که از کاربلد اینکار پرس و جو بکنید. به نظرم تنها پاراتی بازی و خرج کردن پول می تونه زمین رو به شما برگردونه. ضمن اینکه نوعی سند هست که ما بهش می گیم جفت و نمی دونم که همه جا این به کار می ره، این جفت از سند ثبتی هم معتبر تر هست و بعد از اصلاحات اراضی از این نوع سند صادر شده و احتمال اینکه اون روستاییان این سند رو داشته باشن خیلی زیاد هست.

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
اگه تونستی راهشو پیدا کنی پدر بزرگ منم یه چمدان پر سند داره که حدودای ۶۰۰-۷۰۰ هکتار زمین در بهترین نقاط شهرستانه
هر کی بتونه زندش کنه نصف نصف باهاش کار می کنم

Sent from my ASUS Padfone Infinity using tapatalk

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اولا اینکه برای اینجور مسائل باید فقط دنبال وکیل برید و مشورت و سوال توی پی تی جنبه سرگرمی داره ( توی موارد حساس اینچنینی )
دوما وکیل توی این موارد همون 30 الی 40 درصد رو میگیره و کاملا طبیعیه . کار خیلی سختیه که اگه شما صب تا شب هم روش وقت بزاری مطمئن باش به نتیجه نمیرسی پس در ازای زحمتی که وکیل میکشه کاملا حقشه
سوما این موارد تقریبا زیاده و برمیگرده به قبل از قانون اصلاحات (اگه اشتباه نکنم ) که زمین ها رو از خان ها میگرفتن و به مردم میدادن که بعد از اجرای این داستان ( دوره رضاخان بودش فکر کنم ) کلی درگیری بین خانها و حکومت اتفاق می افته . ما هم تو شهرستانمون این سندارو داریم یا توی صحبت ها مگن فلا جا مال ما بوده و اینا . اما خوب تقریبا کاریش نمیشه کرد چون اینقدر قضیه گره خورده هستش که به هیچ جایی نمیرسه .
یه مورد هستش که طرف بخشی از الهیه تهران مال جدش بوده ولی حتی اونم بیخیالش شده . تازه بعد از انقلاب اومدن زمین رو تصرف کردن و مثل اینکه سند هم داره ! اما با جعل اومدن املاکشو بالا کشیدن و فروختن . اونجا هم برج سازی شده و خلاصه افتضاحه . دیگه راست و دروغشو نمیدونم .
شما حساب بکن یه زمین الان دست هزار نفره و دارایی اون شخص حساب میشه و به راحتی بیخیالش نمیشه . همینطوری هم نیست که وکیل پیگیری بکنه و مالک فعلی زمین بگه چشمو بره .

فقط باید یه وکیل درست حسابی توی همون شهری که هستی بگیری و تا سقف 50% هم به وکیل بدی به نفعته که کار رو پیگیری بکنه ولی 1 ریال پرداختی به وکیل نداشته باش چون ممکنه بعد از 50 سال فقط بتونه 10% کل اون زمینارو پس بگیره که اونم نصفشو میگیره و هیچی به هیچی .
وکیل رو بگیر و دیگه خودت روی اون زمینا وقت نزار

SM.TB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
64
به وکیل تا قبل از پایان کار یک ریال هم ندید. بیشترشون بی شرف هستن.

بالا