قیمت کاذب پردازنده و مادربورد، به اندازه ی قطعات دیگه نیست، باید به این نکته توجه داشته باشی که بعد از چهار پنج سال، داره یه آپگرید جدی روی سیستم های PC رخ میده.ممنون دوست عزیز ولی وقتی چیزی تازه وارد بازار بشه قیمتش بالاست . قطعات کامپیوتر همیشه رو به پیشرفته و اگه بخوای صبر کنی تا ابد هم صبر کنی هر روز چیزای جدید میاد. توی این ۷سال این سومین کامپیوتر منه که ارتقا میدم
اگه من یه سیستم خوب بگیرم واسه چندسال دیگه میتونم کنار همین کارت گرافیک یه کارت گرافیک دیگه نصب کنم که باهم کار کنن.اصلا تاثیر داره وقتی دوتا کارت گرافیک باهم جفت شن
حافظه ssdچه تاثیری داره اصلا به چه کار میاد.
ممنون
مادربردهای DDR4 با سوکت 2011 توی بازار هستش ولی دوستمون با این سقف هزینه نمیتونن تهیه کنن .یشنهاد میکنم چند ماه صبر کنی تا نسل جدید پردازنده های اینتل با سوکت جدید و امکانات جدیدی مثل پشتیبانی از حافظه های DDR4، وارد بازار بشه.
SSD فوق العاده توی Overall Performance سیستم تاثیر داره چرا که باتل نک اصلی توی سیستمها هارد هستش و اگر بتونی بیشتر هزینه کنی واقعا ارزشش رو خواهد داشت .حافظه ssdچه تاثیری داره اصلا به چه کار میاد.
سیستم خوبی توسط کاوه جان معرفی شد . فقط رم رو بهتره از رم زیر استفاده کنید چون تاخیر کمتر و تایمینگ بهتری دارد .مادربردهای DDR4 با سوکت 2011 توی بازار هستش ولی دوستمون با این سقف هزینه نمیتونن تهیه کنن .
SSD فوق العاده توی Overall Performance سیستم تاثیر داره چرا که باتل نک اصلی توی سیستمها هارد هستش و اگر بتونی بیشتر هزینه کنی واقعا ارزشش رو خواهد داشت .
این کانفیگ برای استفاده شما میتونه قابل قبول باشه
MB: Gigabyte GA-P85-Gaming: 330,000
CPU: Intel Core i5-4460: 590,000
RAM: Corsair Vengeance Pro 2×8GB=16GB DDR3 2400MHz CL11 Gold/Red : 380,000
VGA: Zotac GTX 960 OC AMP! Edition 2GB: 880,000
HDD: Western Digital Caviar Black 1TB: 250,000
Internal DVD Writer: Liteon 24X iHAS324: 60,000
PSU: Cooler Master G750M Bronze: 380,000
Case: Green X3 V2 Gaming: 240,000
سلام. بنده هم سیستم آقا کاوه رو کاملا تایید می کنم. اگر می تونید بیشتر هزینه کنید پردازنده رو به Intel Core i7-4790 Box با حدود 400000 تومان بیشتر می تونید ارتقاء بدید(فراموش نکنید 4790K و یا 4770K و کلا سری K صرفا قابلیت اورکلاک بیشتر داره تا سری معمولی و فکر نکنم شما اهل اورکلاک باشید). اگر بازم می تونید هزینه کنید کارت گرافیک رو هم به Zotac Geforce GTX970 که حدود 500000 تومان گرونتر هست ارتقاء بدید عالیه. البته همونطور که آقا کاوه فرمودند SSD نقش بسیار بسیار مهمی داره.
با این تفاسیر اگر :
1) اهل بازی هستید و بازی براتون اولویت داره پردازنده همون Core i5-4460 کافیه و اضافه پولتون رو بدید SSD Samsung 240GB EVO850 که قیمتی حدود 410000 تومان داره.
2) اگر اهل نرم افزارهای مخاسبانی بیشتر هستید , فقط پردازنده رو به Ciore i7-4790 ارتقاء بدید و حتما SSD که در مورد 1 معرفی کردم رو تهیه کنید.
اگر بالاترین سیستم روز رو حتی با مبلغ 30000000 تومان هم ببندید اما SSD روش نزارید کارآیی واقعی سیستم رو در اکثر موردها نخواهید دید.
سلام. بهترین و بروزترین سیستم پیشنهادی که زیاد گرون هم در نیاد رو در این تاپیک معرفی کردم. لطفا مطالعه بفرمائید:سلام من هم میخوام سیستم گیم بخریم دقیقن با همین بوجه ی آقا ممد الان شما فرمودید core i5 4460 واسه ی بازی های امروزی بسه چون من هم میخام بخرم گیج شدم الان با این حرفتون, یعنی لازم نیست پردازنده ی قویتر بخریم برای گیم؟!! ممنونم
سلام. بهترین و بروزترین سیستم پیشنهادی که زیاد گرون هم در نیاد رو در این تاپیک معرفی کردم. لطفا مطالعه بفرمائید:
http://forum.persiantools.com/threads/خرید-سیستم-گیمینگ.729842/#post-11423414
اگر نتیجه لازم رو نگرفتید حداکثر بودجه ای که دارید به همراه قطعاتی که می خواین تهیه کنید(مانیاور هم با همین بودجه ای که اعلام می کنید می خواین یا خیر ؟ پاور می خاین یا خیر؟ هارددیسک دارید یا می خواین؟ SSD می خواین؟) بفرمائید تا راهنمائیتون کنم.